کلاهبرداری میلیاردی ازشهروندان
فرمانده انتظامی استان مازندران از شناسايي و دستگيري متهم حرفهاي که از 14 شهروند، 5 هزار میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود، خبر داد. سردارمرتضی میرزایی گفت: پروندهاي با شکايت 14 نفر مبني بر کلاهبرداري با روش دلالي در امور بانکي با شيوه اخذ تسهيلات بانکي کلان از دادسراي شهرستان قائمشهر بهدليل اهميت و حساسيت پرونده به اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداري پلیس آگاهی استان مازندران ارجاع شد. وی افزود: در اظهارات شکات مشخص شد که متهم با ادعاي توانايي در اخذ تسهيلات، مالباختگان را فريب داده و اسناد ملکي را از آنها بهعنوان ضمانت بهنام خويش ميکرد و قرارداد اجاره به شرط تمليک با مالباختگان امضاء و بدين شيوه با پرداخت مبلغي تحت عنوان وام، عملا املاک مالباختگان را از تملکشان خارج ميکرد. فرمانده انتظامی استان مازندران، تصریح کرد: کارآگاهان مجرب اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداري پلیس آگاهی در ادامه رسيدگي به پرونده و با تکميل ادله و مدارک و مستندات و تحقيقات ميداني متهم را شناسایی و دستگیر کردند. سردار میرزایی با اشاره به اینکه متهم در بازجوییهای فنی پلیس به جرم خود اعتراف کرد، اظهارداشت: وی مبلغ 5 هزار ميليارد
ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده که با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
کشف داروهای فاقد مجوز
فرمانده انتظامی استان گلستان از کشف بیش از 91 هزار قلم انواع داروهاي فاقدمجوز در شهرستان گنبدکاووس خبر داد. سردار سعید دادگر اظهارداشت: با اشراف اطلاعاتی ماموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان گنبدکاووس، محل نگهداری داروهاي غيرمجاز در یکی از محلات شهر شناسایی شد. وی افزود: پس از کسب مجوزهای قانونی بههمراه كارشناسان اداره بهداشت از محل موردنظر بازدید که طی آن 91 هزار و 774 قلم انواع داروي قاچاق و فاقدمجوز کشف شد. فرمانده انتظامی گلستان گفت: برابر اعلام کارشناسان ارزش داروهاي كشف شده بیش از 5 میلیارد ریال برآورد شده است. سردار دادگر با اشاره به پلمب انبارموردنظر، خاطرنشان کرد: در این عملیات یک متهم پس از تشکیل پرونده به مراجع ذیصلاح معرفی شد.
جاسازی تریاک در لوازم منزل
فرمانده انتظامي شهرستان رودبارجنوب از کشف 164 کیلو تریاک جاساز شده در بار لوازم منزل یکدستگاه کامیون عبوری از این شهرستان خبر داد. سرهنگ ناصر کوهستانی گفت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر رودبارجنوب در پی گزارشی از اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با موادمخدر استان خراسانرضوی از نیت شوم قاچاقچیان برای انتقال یک محموله موادمخدر در پوشش وسایل منزل با یکدستگاه کامیون مطلع شدند. وی افزود: در این راستا ماموران با پایش نامحسوس محور اصلی شهرستان، کامیون موردنظر را هنگام عبور از یکی از خیابانهای سطح شهر مشاهده و آن را متوقف کردند. فرمانده انتظامي شهرستان رودبارجنوب تصریح کرد: پس از انتقال این کامیون به پارکینگ در بازرسی از کارتنهای لوازم منزل بارگیری شده 164کیلو تریاک کشف و در این رابطه 2 متهم که قصد داشتند این محموله را از شرق کشور به استان هرمزگان و سپس به مناطق شمالی منتقل کنند، دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.
دستگیری سارق محتویات خودرو
فرمانده انتظامي استان لرستان از دستگيري سارق سابقهدار و کشف 30 فقره سرقت محتویات خودرو در شهرستان خرمآباد خبر داد. سرداریحیی الهی اظهارداشت: در پي وقوع سرقت قطعات و محتویات خودرو در خرمآباد، رسيدگي به موضوع بهصورت ویژه در دستور کار پليس این شهرستان قرار گرفت. وي افزود: ماموران کلانتری 14 خرمآباد با انجام اقدامات اطلاعاتي و پلیسی موفق شدند یک سارق سابقهدار را درمخفيگاهش شناسایی و دستگیر کنند. فرمانده انتظامی استان لرستان گفت: سارق در تحقیقات پلیس به 30 فقره سرقت محتویات خودرو اعتراف و همراه پرونده تحویل مراجع ذیصلاح شد. سردار الهی در پايان از شهروندان خواست، ضمن رعايت هشدارهاي پليسي وسایل نقلیه خود را به سيستمهاي ايمني مجهز کنند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشكوك بلافاصله با مرکز فوريت هاي پليسي 110 تماس بگیرند.
دپوی 58 کیلو شیشه
فرمانده انتظامی استان فارس از کشف 58کیلو شیشه در بازرسی از 2باب منزل مسکونی در ارومیه و انهدام یک باند در این خصوص، خبر داد. سردار رحیم جهانبخش اظهارداشت: مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر انتظامی استان در راستاي مبارزه بيامان با سوداگران مرگ، با انجام کار اطلاعاتی شبانهروزی و بهرهگیری از شیوههای نوین پلیسی از فعالیت باند تهیه شیشه از یکی از کشورهای همسایه و پخش آن در شهرستان ارومیه مطلع و موضوع را بهصورت ویژه در دستور کار قرار دادند. اين مقام انتظامي افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتي، مخفیگاه متهمان شناسايي و با کسب مجوز قضائی مورد بازرسی قرار گرفت که 58کیلوگرم شیشه از آنها کشف شد. فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه در این راستا 5 دستگیر و 5 دستگاه خودرو توقیف شد، خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شدند. سردار جهانبخش در پایان با تقدیر از همکاریهای خوب و به موقع مردمی با پلیس، گفت: خادمان مردم در انتظامی استان برای ارتقاء احساس امنیت در بین شهروندان از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد و شهروندان در صورت اطلاع از هر گونه فعاليت غيرقانوني، مراتب را در اسرعوقت از طريق تلفن
110 به پلیس اطلاع دهند و همچنین شماره تلفن 197 پليس آماده دريافت نظرات، پيشنهادات و تقدير شما همشهريان عزيز از عملكرد پليس است.