بستن
کد خبر: ۱۵۱۱۱۷۳

ترور فرمانده جدید شاخه نظامی حماس در غزه

ترور فرمانده جدید شاخه نظامی حماس در غزه
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، و یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم، ادعا کردند که محمد عوده، فرمانده جدید گردان های عزالدین قسام در نوار غزه را به شهادت رسانده اند.

به گزارش آرمان ملی آنلاین،  بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، و یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم، ادعا کردند که محمد عوده، فرمانده جدید گردان های عزالدین قسام در نوار غزه را به شهادت رسانده اند.

آرتی نوشت:  در بیانیهٔ مشترکی که از سوی نتانیاهو و کاتس منتشر شد، ادعا شده است: «نیروهای اسرائیلی حمله ای را انجام دادند که طی آن محمد عوده، که پیشتر در جریان عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر، رئیس دستگاه اطلاعاتی حماس بود و حدود یک هفته پیش به جای عزالدین الحداد- فرماندهای که حدود دو هفته قبل در حمله ای اسرائیلی کشته شد- منصوب گردیده بود، هدف قرار گرفت.»

در این بیانیه ادعا شده است که «عوده مسئول کشتن، ربودن و زخمی کردن شمار زیادی از شهروندان اسرائیلی و سربازان ارتش اسرائیل بوده است» و همچنین ادعا شده که این عملیات در چارچوب تلاش های مستمر برای تعقیب هر کسی که در حمله ۷ اکتبر مشارکت داشته، انجام شده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: « ما به تعقیب هر کسی که در کشتار ۷ اکتبر شرکت داشته است، ادامه خواهیم داد. دیر یا زود، اسرائیل به همهٔ آنها خواهد رسید.»

انتشار :
منبع: شفقنا
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی