بستن
کد خبر: ۱۰۲۱۳۶۲

«ابرقدرت آسیا» به‌دنبال سومین صعود متوالی

«ابرقدرت آسیا»  به‌دنبال سومین  صعود  متوالی

آرمان‌ملی: اردوی تیم‌ملی با حضور 22 بازیکن داخلی و البته غیبت لژیونرها از روزگذشته در حالی آغاز شد که کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی به وضعیت شاگردان «اسکوچیچ» پرداخت.
بازیکنان دعوت شده
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، اسامی بازیکنان دعوت‌شده به اردوی تیم‌ملی از سوی سرمربی تیم‌ملی به شرح زیر اعلام شد: سیدحسین حسینی، محمدرضا اخباری، صالح حردانی، مهدی تیکدری، عارف آقاسی، آرمین سهرابیان، محمدحسین مرادمند، امید نورافکن، سعید آقایی، احمدرضا زنده‌روح، یاسین سلمانی، فرشید اسماعیلی، وحید امیری، مهدی ترابی، مهدی عبدی، امیرارسلان مطهری، شهریار مغانلو، فرشاد احمدزاده، سیاوش یزدانی، میلاد سرلک، محمد کریمی و زبیر نیک‌نفس.
وضعیت تیم
مجتبی خورشیدی، سرپرست تیم‌ملی در خصوص دور جدید اردوی تیم‌ملی که از ساعت 12 دیروز (چهارشنبه) با حضور 22 بازیکن داخلی آغاز شده است، گفت: امیدواریم تست کرونای بازیکنان منفی باشد تا از پنجشنبه بتوانند در اختیار کادرفنی تیم‌ملی باشند و در تمرینات گروهی شرکت کنند. وی در خصوص مثبت‌شدن تست کرونای دراگان‌اسکوچیچ و وحید هاشمیان و اینکه در غیاب آنها تمرینات تیم‌ملی زیرنظر چه کسی انجام خواهد شد، افزود: در این زمینه مشکلی نیست و تمرینات زیرنظر آقای «ماریو» و کریم باقری انجام خواهد شد.‌ تمهیداتی اندیشیده شده تا مشکلی بابت غیبت آقای اسکوچیچ و هاشمیان وجود نداشته باشد. سرپرست تیم‌ملی فوتبال در خصوص اینکه گویا هفته آینده «اسکو» و هاشمیان به تمرینات اضافه خواهند شد، اظهارداشت: بله، هر زمان که تست آنها منفی شود، این اتفاق می‌افتد. پزشکان در هفته دو تا سه بار از آنها تست می‌گیرند و هر زمان منفی شد، به تمرینات می‌آیند. خورشیدی درباره زمان اضافه‌شدن لژیونرها خاطرنشان کرد: طبق تاریخ فیفادی لژیونرها از 8 شهریور به تمرینات اضافه خواهند شد. ما همان روز تست کرونا می‌گیریم و روزهای 10 و 9 شهریور با تیم تمرین خواهند کرد تا برای روز 11 شهریور و بازی با سوریه آماده شویم. وی درباره مشکلاتی که برای برخی لژیونرها از جمله سامان قدوس مطرح‌شده که قوانین قرنطینه هنگام بازگشت به کشور شاغل در آن اجازه نمی‌دهد تیم‌ملی را همراهی کند، تصریح کرد: به‌محض انتشار این خبر، روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال با دستور عزیزی‌خادم پیگیر مساله شد. کامرانی‌فر، سرپرست دبیرکلی فدراسیون هم با وزارت‌امورخارجه این کشورها از جمله انگلیس تماس گرفتند و هیچ‌کدام چنین موردی را گزارش نکردند. پروتکل‌های آنها مثل تمام کشورهاست و مشکلی برای همراهی لژیونرهای ما در انگلیس، یونان، هلند، پرتغال و... وجود ندارد و ما همه آنها را استعلام کردیم و اعلام شد، مشکلی نداریم.
گزارش AFC
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) در آستانه آغاز مرحله پایانی انتخابی جام‌جهانی 2022 قطر، درخصوص تیم‌ملی ایران نوشت: «ابرقدرت واقعی مسابقات آسیایی، سومین حضور متوالی در جام‌جهانی را هدف گرفته و قدرت تهاجمی فوق‌العاده، ایران را به یکی از مدعیان صعود تبدیل کرده است. تیم‌ملی در شرایطی وارد پنجره بین‌المللی ژوئن شد که صعودش به مرحله بعدی به نازکی یک رشته رسیده بود، اما چهار پیروزی و زدن 17 گل در دیدارهای دو هفته‌ای، امیدهای ایرانیان را به سومین صعود متوالی به جام‌جهانی زنده نگه داشت. شاگردان «اسکو» باید فُرم درخشانی را که به آنها برای پیروزی مقابل هنگ‌کنگ، بحرین، کامبوج و مهمتر از همه عراق کمک کرد، ادامه دهند و همه تیم‌ها کار دشواری برای توقف ایران دارند. اسکوچیچ یکی از بهترین تیم‌های هر مربی در قاره کهن را در اختیار دارد. مهدی طارمی و سردار آزمون جزو بهترین مهاجمان شش لیگ‌برتر اروپا هستند؛ صرف‌نظر از هافبک‌های هجومی یا وینگرهایی چون علیرضا جهانبخش، مهدی قائدیِ جوان و سامان قدوس که هفته گذشته به سومین ایرانی تبدیل شد که در لیگ‌برتر انگلیس بازی می‌کند. شکست ایران همیشه دشوار است؛ به‌ویژه در ورزشگاه آزادی. تیم‌ملی در دور انتخابی جام‌جهانی 2018 هم قدرتمند بود، در 16 مسابقه شکست نخورد و 10 کلین‌شیت ثبت کرد. مسیر صعود به روسیه همانند برزیل و آلمان تقریبا بی‌دردسر بود؛ اما ایران برای صعود به جام‌جهانی 1998 در دیدار پلی‌آف بین قاره‌ای، با دو گل دیرهنگام کریم باقری و خداداد عزیزی که 85 هزار هوادار را در ملبورن ساکت کرد، استرالیا را کنار زد. با وجود حضور پُرتعداد در جام‌جهانی، ایران در 5 دوره قبلی جام‌جهانی در مرحله گروهی حذف شدند و ایرانیان به‌دنبال صعود به مرحله حذفی هستند.»
بازیکنان کلیدی:
مهدی طارمی: او که دو سال پیش در لیگ‌قهرمانان آسیا در ترکیب الغرافه به میدان می‌رفت، در 29 سالگی در یکی از موفق‌ترین تیم‌های اروپایی ستاره‌ای درخشان است و به‌نظر می‌رسد این آغاز کار اوست. پس از انتقال به ریوآوه، طارمی 21 گل در 37 بازی زد و به پورتو منتقل شد؛ جایی‌که بیش از 23 بار از جمله مقابل چلسی که بهترین گل لیگ‌قهرمانان اروپا شد، گلزنی کرد. گل‌های حیاتی طارمی به قطر، چین و ازبکستان به ایران کمک کرد تا به جام‌جهانی 2018 برسد و او که حالا انتظارات بیشتری روی شانه‌های خود احساس می‌کند، امیدوار است همین کار را تکرار کند.
سردار آزمون: آزمون با همان نمایش هیجان‌انگیز طارمــی، در سـال‌های اخیر بازیکنی عالی در خط‌حملــه ایــران بــود. سوپراستار مسابقات آسیایی 57 گل در 88 مسابقه برای زنیت سن‌پترزبورگ به ثمر رساند که این آمار برای تیم‌ملی بهتر هم بوده است. آزمون در 55 بازی ملی توانسته 37 بار دروازه رقبا را بازکند و اگر حریفان ایران مقابل این تیم به‌دنبال توفیق هستند، باید بدانند مهار این ماشین گلزنی 26 ساله در اولویت اول قرار دارد.
علیرضا جهانبخش: طارمی و آزمون شرایطی «بیشتــر از یکسان» شبیه به‌هم دارند، اما جهانبخش به بازی‌های کلیدی به‌عنوان فرصتی برای خلاقیت مجدد چشم دارد. این وینگر توانا پس از آقای‌گلی لیگ هلند به برایتون رفت، اما با مسائل مختلفی از لحاظ فُرم و نیز مصدومیت مواجه شد تا طی سه سال، 50 بار در لیگ‌برتر انگلیس بازی کند و 2 گل بزند. حالا پس از بازگشت به هلند، جهانبخش 3 گل در لیگ کنفرانس اروپا به ثمر رساند و میلیون‌ها هوادار ایرانی امیدوارند این فرم در هفته‌های آینده هم ادامه‌دار باشد.
چالش‌های دورگروهی: هیچ بازی آسانی در انتخابی جام‌جهانی برای تیم‌ملی وجود ندارد و ایران باید بهترین عملکرد خود را در دو بازی آغازین ارائه کند. آنها ابتدا در خانه به مصاف سوریه می‌روند؛ تیمی که در 28 بازی قبلی خود تنها یکبار شکست خورده و تنها تیمی که با تساوی 2-2، در دور مقدماتی جام‌جهانی روسیه از ایران امتیاز گرفت. شاگردان «اسکو» سپس رقیب آشنای خود یعنی عراق را پیش‌رو دارند که برای رسیدن به این مرحله، باید آن را شکست می‌دادند. ایران در چهار تقابل قبلی خود، از جمله در جام‌ملت‌های آسیا مقابل شیرهای بین‌النهرین ناموفق بود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی