بستن
کد خبر: ۱۰۱۱۴۹۵

«فولاد» به‌دنبال صعود آسیایی

«فولاد»  به‌دنبال صعود آسیایی

آرمان‌ملی: فصل جدید لیگ‌قهرمانان آسیا از امروز برای فوتبال ایران آغاز می‌شود. تیم فولادخوزستان امروز در مرحله پلی‌آف این رقابت‌ها در عربستان به مصاف «العین» می‌رود.
آشنایی با العین
شاگردان نکونام به مصاف تیمی‌ می‌روند که یکی از پرقدرت‌ترین و بهترین تیم‌های اماراتی در غرب آسیا محسوب می‌شود و حتی یکبار نیز در سال ۲۰۰۲ موفق به قهرمانی در این مسابقات شده است. العینی‌ها در مسابقات این فصل لیگ امارات خلاف سال‌های گذشته نتایج چندان خوبی را کسب نکرده‌اند و با ۱۰ برد، ۷ تساوی، ۵ شکست و کسب ۳۷ امتیاز در رتبه ششم جدول لیگ امارات قرار دارند. البته با توجه به نتایج تیم العین در ۶ مسابقه قبلی خود (۳ شکست، ۲ پیروزی و یک تساوی) و همچنین شرایط کلی این تیم اماراتی، آنها روز سختی را مقابل نماینده کشورمان یعنی فولاد ایران پشت‌سر خواهند گذاشت. اماراتی‌ها که سابقه حضور در مسابقات زیادی را در لیگ‌قهرمانان آسیا مقابل نمایندگان کشورمان دارند، در ۴ مسابقه قبلی خود مقابل تیم‌های ایرانی ۲ شکست و ۲ تساوی را به‌دست آورده‌اند. آنها در این بازی‌ها یک شکست و یک تساوی را مقابل استقلال تهران و سپاهان اصفهان به‌دست آورده و در پیروزی مقابل نمایندگان کشورمان ناموفق بوده‌اند. هدایت تیم فوتبال «العین امارات‌» را پدرو امانوئل پرتغالی بر عهده دارد. امانوئل سابقه حضور در تیم فوتبال پورتو را به‌عنوان مربی و بازیکن داشته و در سال‌های اخیر با حضور در فوتبال آسیا و تیم‌های عربی شناخت خوبی را از تیم‌های این منطقه به‌دست آورده است؛ شناختی که می‌تواند با کمک‌گرفتن از بازیکنان خارجی خود برای این مربی پرتغالی سرنوشت‌ساز شود. تیم فوتبال «العین امارات‌» با توجه به آمار سایت ترانسفرمارکت، به مبلغ ۲۴ میلیون و ۲۵۰ هزار یورو (۷۲۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان) ارزش‌گذاری شده، ارزشی که از تمامی‌ تیم‌های لیگ‌برتر کشورمان بیشتر است. باشگاه «العین امارات‌» با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: تیم با بازیکنان جوان خود تمرینات را پیگیری می‌کند تا مقابل تیم فولاد ایران قرار بگیرد و سهمیه حضور در مرحله گروهی را کسب کند. العین یکی از تیم‌های جوان حاضر در لیگ‌قهرمانان آسیا به‌شمار می‌آید چون معدل سنی 24 سال را دارد. 16 بازیکن این تیم زیر 22 سال و 6 بازیکن دیگر هم زیر 18 سال را دارند. مسن‌ترین بازیکن العین در این رقابت‌ها سالم العنزی 36 ساله کاپیتان تیم اماراتی است.
داور
کریشانسا دیلان پریرای سریلانکایی داور وسط دیدار فولاد ایران و العین امارات‌ خواهد بود. هماسونگا و دون‌سانجیو دو داور هموطن وی کمک‌هایش در این بازی خواهند بود. داور چهارم عمر مبارک عمانی است.
میزبانی عربستان؟
ابتدا قرار بود العین به اهواز سفر کند و این مسابقه در ایران برگزار شود اما در نهایت کنفدراسیون فوتبال آسیا میزبانی را از باشگاه خوب و منظم فولادخوزستان بدون هیچ توضیحی گرفت و به عربستان داد. البته رفتار خوب میزبان در فرودگاه و استقبال از کاروان فولاد، واکنش سعید آذری را به‌دنبال داشت. مدیرعامل باشگاه فولادخوزستان در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: «رفتار مقامات فدراسیون فوتبال عربستان در استقبال و امور مربوط به ورود تیم فولادخوزستان ایران در فرودگاه ریاض، من را به یاد دیپلماسی معروف پینگ‌پنگ انداخت.» سعید آذری ادامه داد: رفتاری بسیار محترمانه و مودبانه که ما انتظارش را نداشتیم و به نوعی احساس غرور کردیم. وی با بیان اینکه سال ۱۹۷۱ دیپلماسی پینگ‌پنگ، جهان و روابط بین کشورها را دگرگون کرد افزود: فوتبال به مراتب ورزش تاثیرگذارتر و قدرتمندتری در تاریخ ورزش جهان است تا حدی که به‌راحتی می‌تواند بسیاری از روابط دیپلماتیک را که به تیرگی گراییده، بهبود بخشد. مدیرعامل باشگاه فولادخوزستان ادامه داد: ورزش محل دوستی، تشریک مساعی و انسانیت است و ای‌کاش همه چیز در قالب دوستی و محبت حرکت کند. امیدوارم دیگر محیط‌های موجود همانند محیط ورزش در توسعه دوستی‌ها و روابط، سختی‌های خاص خود را تسهیل کنند. وی با آرزوی موفقیت تیم‌های ایرانی در رقابت‌های آسیایی گفت: امیداورم در بازی با العین بهترین نتیجه را کسب و دل هواداران را شاد کنیم.
صحبت‌های نکونام
جواد نکونام در آستانه دیدار فولاد ایران برابر العین امارات‌ در مرحله پلی‌آف لیگ‌قهرمانان آسیا اظهارداشت: ما نماینده فوتبال ایران هستیم و با تمام توان تلاش می‌کنیم از فوتبال ایران در آسیا دفاع کنیم. شرایط بازی در لیگ‌برتر و مسابقاتی بین‌المللی چون لیگ‌قهرمانان آسیا کاملا متفاوت است و این موضوع را بازیکنانم به‌خوبی درک کرده‌اند. وی افزود: مدت‌های زیادی بر روی العین و شیوه بازی‌اش کار کرده‌ایم. بازیکنان جوان و باتجربه فولاد از حضور در لیگ‌قهرمانان آسیا هیجان‌زده و خوشحال هستند. آنها آماده فداکاری برای تیم‌شان، فوتبال ایران و خوشحالی هواداران خوب فولاد هستند. می‌دانند چطور تعهد و مسئولیت‌شان را تا آخر بازی انجام دهند. در مجموعه فولاد دیگر کسی به این فکر نمی‌کند در این مدت چقدر به ما نگاه ملی شده. روز شنبه می‌خواهیم خوب باشیم. سرمربی تیم فولاد ایران تصریح کرد: مثل العین بازیکن گرانقیمت و چندین میلیون دلاری نداریم، تیم ما کاملا بابرنامه است، متحدبودن را خوب تمرین کرده و اکنون در بالاترین سطح هماهنگی، اتحاد و آمادگی هستیم. برای بازیکنانم خوشحالم که می‌توانند در بالاترین سطح باشگاهی فوتبال آسیا توانایی‌شان را نشان دهند. این پاداش نمایش خیلی خوب آ‌نها در فصل گذشته است اما نمی‌خواهیم در اینجا متوقف شویم و به امید خدا بازی با العین شروعی برای تیم فولاد خواهد بود. البته هیچکس حق ندارد فراموش کند که العین چه تیم باکیفیتی است. همه کیفیت این تیم را در سال‌های اخیر مقابل تیم‌های ایرانی دیده‌اند. نکونام در پاسخ به این سوال که حریف شما قهرمان سابق لیگ‌قهرمانان آسیاست، پرافتخارترین تیم امارات به‌حساب می‌آید و آیا فکر می‌کنید می‌توانید از این مرحله عبور کنید؟، گفت: هرچه بازی سخت‌تر باشد بازیکنانم تلاش‌شان را بیشتر می‌کنند. این فلسفه کار ماست که با هدف مشخص و تلاشی زیاد به آنچه می‌خواهیم می‌رسیم. این را در این یکسال‌ونیم گذشته به‌خوبی نشان داده‌ایم و بارها ثابت کرده‌ایم. همیشه از بازیکنان تیم خواسته‌ام مثبت فکر کنند و روی توانایی‌های خودشان متمرکز باشند. فوتبال همیشه پراز شگفتی است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی