| کد مطلب: ۱۱۸۰۹۶۰
لینک کوتاه کپی شد

دادگاه آمریکایی ترامپ را محکوم کرد

دادگاه آمریکایی با رد مصونیت ریاست‌ جمهوری، حکمی درباره محکومیت ۸۳ میلیون دلاری علیه ترامپ را در پرونده اتهام‌زنی به ستون نویس آمریکایی را تایید کرد.

دادگاه آمریکایی ترامپ را محکوم کرد

به گزارش آرمان ملی آنلاین ،؛ دادگاه فدرال نیویورک امروز (دوشنبه) حکم پرداخت ۸۳.۳ میلیون دلار غرامت از سوی دونالد ترامپ به ای. جین کارول، ستون‌نویس پیشین مجله اِل، را تایید کرد. این حکم مربوط به اظهارات ترامپ در سال ۲۰۱۹ است که در آن کارول را به دروغگو بودن متهم کرده و ادعای او درباره آزار جنسی در دهه ۱۹۹۰ را رد کرده بود.

ای بی سی نیوز گزارش داد، هیاتی متشکلی از سه قاضی دادگاه استیناف استدلال ترامپ مبنی بر برخورداری از مصونیت ریاست‌جمهوری هنگام بیان این اظهارات را رد کرد و اعلام کرد که ترامپ عامدانه حقیقت را کتمان کرده است.

قضات دادگاه اعلام کردند که پس از سخنان ترامپ، کارول با سیلی از حملات در شبکه‌های اجتماعی، ایمیل‌ها و حتی تهدیدهای مرگ مواجه شد.

در متن رای صادر شده توسط دادگاه آمده است: «دلیل کافی وجود داشت که نشان می‌دهد ترامپ نسبت به سلامت و امنیت کارول بی‌تفاوت بوده است.»

این حکم ادامه پرونده‌ای است که از سال ۲۰۱۹ آغاز شد و ترامپ در جریان آن بارها علیه کارول سخنرانی کرده بود. در پرونده‌ای جداگانه در سال ۲۰۲۳ نیز هیات منصفه دادگاه او را به پرداخت ۵ میلیون دلار بابت تعرض و افترا در یک پست شبکه اجتماعی محکوم کرده بود.

 

منبع : ایرنا

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار