| کد مطلب: ۱۱۶۷۸۱۱
لینک کوتاه کپی شد

ورق هواشناسی برگشت/شنبه ۲۰ اردیبهشت بارش باران و تگرگ در این مناطق

​اداره کل هواشناسی استان تهران از وزش باد شدید تا بسیار شدید، وقوع گرد و خاک و گاهی رگبار و رعد وبرق خبر داد.

ورق هواشناسی برگشت/شنبه ۲۰ اردیبهشت بارش باران و تگرگ در این مناطق

به گزارش آرمان ملی آنلاین،  طی پنج روز آینده، آسمان استان تهران قسمتی ابری و در ساعات بعدازظهر با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود، همچنین طی امروز (۱۷ اردیبهشت) در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه در نیمه جنوبی و غربی، در بعضی ساعات وزش باد شدید تا بسیار شدید، وقوع گرد و خاک و گاهی رگبار و رعدوبرق به ویژه در مناطق نیمه شمالی و مناطق غربی پیش‌بینی می‌شود.

روزهای پنجشنبه تا یکشنبه (۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت)، آسمان صاف تا قسمتی ابری، در ساعات بعدازظهر با افزایش باد، در ارتفاعات رگبار و رعدوبرق پراکنده و در بخش‌های جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد به نسبت شدید و احتمال گرد و خاک مورد انتظار است.

آسمان تهران فردا (۱۸ اردیبهشت) صاف و وزش باد، گاهی افزایش ابر با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتی‌گراد و طی پس‌فردا (۱۹ اردیبهشت)، صاف و وزش باد، گاهی افزایش باد و از بعدازظهر افزایش ابر با حداکثر دمای ۲۹ و حداقل دمای ۲۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

ورامین با بیشینه دمای ۳۱ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.

سازمان هواشناسی، وضعیت هوای بعضی از شهرهای استان تهران را تا ۲۴ ساعت آینده به شرح زیر اعلام کرد:

تهران: آسمان‬ صاف تا کمی ابری و وزش باد / ‌‌ بیشینه دما: ۲۶ درجه سانتی‌گراد / کمینه دما: ۱۶ درجه سانتی‌گراد

چیتگر: آسمان صاف تا کمی ابری و وزش باد / بیشینه دما: ۲۶ درجه سانتی‌گراد / کمینه دما: ۱۳ درجه سانتی‌گراد

دماوند: آسمان کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد / ‌بیشینه دما: ۲۰ درجه سانتی‌گراد / کمینه دما: ۷ درجه سانتی‌گراد

فیروزکوه: آسمان کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد / ‌ بیشینه دما: ‬ ۱۸ درجه سانتی‌گراد / کمینه دما: ۴ درجه سانتی‌گراد

لواسان: آسمان کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد / بیشینه دما: ‬ ۲۲ درجه سانتی‌گراد / کمینه دما: ۱۱ درجه سانتی‌گراد

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار