بستن

خبر

خبر

هشدار به ايرلاين‌هاي متخلف

رئيس سازمان هواپيمايي کشوري اعلام کرد: چند ايرلاين با وجود تذکرهايي که دريافت کردند قصورهايي در زمينه رعايت کردن پروتکل‌هاي بهداشتي و ارائه خدمات در اين زمينه داشته‌اند و در اين زمينه تا ابتداي آبان ماه فرصت دارند نسبت به اصلاح مواردي که به آنها توصيه شده است، اقدام کنند. تورج دهقاني زنگنه در گفت‌وگو با ايسنا اظهار کرد: شرکت‌هاي هواپيمايي که بابت قصور در رعايت کامل پروتکل‌هاي بهداشتي توصيه شده از سوي ستاد ملي مقابله با کرونا تذکر دريافت کرده‌اند و دوباره نسبت به آن بي‌توجهي کردند بايد بدانند که بر اساس آخرين هشداري که به آنها داده شده تا ابتداي آبان ماه فرصت دارند تا اين نقيصه‌ها را اصلاح کنند در غير اين صورت برخورد لازم با آنها خواهد شد. او افزود: اگر هشدارهاي لازم تا تاريخ مذکور توسط ايرلاين‌هاي داخلي جدي گرفته نشود، ضمن معرفي آنها به مراجع قضائي و لغو مجوزهاي پرواز شرکت‌هاي متخلف، از طريق رسانه‌ها، آنها را به مردم نيز معرفي مي‌کنيم. رئيس سازمان هواپيمايي کشوري ادامه داد: يکي از نکات و تذکراتي که به ايرلاين‌ها داده‌ايم اين است که بسته‌هاي بهداشتي مانند ماسک به مسافران نمي‌دهند و مردم هم گزارش اين تخلف را به سازمان هواپيمايي داده‌اند. جالب‌تر اينکه برخي ايرلاين‌ها در پاسخ به تذکر و هشدار سازمان اعلام کردند که با توجه به اجباري شدن استفاده از مساک به مسافران بسته بهداشتي نمي‌دهيم و خودشان بايد ماسک داشته باشند اما به آنها گفته‌ايم که در شرايطي که کترينگ و ارائه برخي خدمات در شرايط کرونايي حذف شده و پول ماسک و بسته‌هاي بهداشتي در نرخ بليت محاسبه شده است بايد آن را به مردم بدهند. دهقاني زنگنه تاکيد کرد: اگر اينگونه تخلفات از سوي ايرلاين‌ها از ابتداي آبان‌ ماه ادامه داشته باشد و در بازرسي‌هاي خود و گزارش مردم به آنها اشاره‌اي شود، برخوردهاي لازم صورت خواهد گرفت. هفته گذشته روابط عمومي سازمان هواپيمايي کشوري اعلام کرد: در راستاي ضرورت اجراي مقررات ابلاغي اين سازمان درباره رعايت کامل کليه پروتکل‌هاي بهداشتي در پروازها و گزارش وزارت بهداشت مبني بر شکايت مسافران از پروازهاي دو شرکت هواپيمايي و با توجه به تذکرات سازمان، آخرين اخطار به اين شرکت‌ها ابلاغ شد. در صورت استمرار عدم رعايت مقررات ابلاغي، ضمن لغو کليه مجوزهاي پروازي، نسبت به ارجاع تخلفات شرکت‌هاي مذکور به مقام قضائي اقدام مي‌شود. گفتني است، ديروز هم خبري منتشر شد مبني بر اينکه با کاهش محدوديت‌هاي سفر به ترکيه، شرکت هواپيمايي قشم‌اير از برقراري مجدد سه پرواز تهران - استانبول در روزهاي آينده خبر داد.

افزايش هزينه اجاره خانه

متوسط هزينه اجاره‌بها براي کل خانوارهايي که تمديد قرارداد داشته‌اند، در تابستان 2/41 درصد افزايش يافته است. طبق گزارش مرکز آمار در تابستان 1399، شاخص قيمت اجاره‌بهاي واحدهاي مسکوني در مناطق شهري، به عدد 8/195 رسيد که نسبت به فصل قبل (1/175) 8/11 درصد افزايش داشته است. در اين فصل بيشترين نرخ تورم فصلي مربوط به استان همدان با 2/16درصد افزايش و کمترين آن مربوط به استان سيستان و بلوچستان با 1/3 درصد افزايش است. درصد تغييرات شاخص قيمت اجاره‌بها در فصل تابستان 1399 نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، 9/28 درصد است که نسبت به فصل بهار 1399 (3/23 درصد)، 6/5 واحد درصد افزايش نشان مي‌دهد. بيشترين نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان همدان با 37درصد افزايش و کمترين آن مربوط به استان آذربايجان غربي با 6/8 درصد افزايش است. به‌عبارتي خانوارهاي استان همدان به طور متوسط 1/8 واحد درصد بيشتر از ميانگين کل کشور و خانوارهاي استان آذربايجان غربي 3/20 واحد درصد کمتر از ميانگين کل کشور در بخش اجاره‌بها هزينه کرده‌اند. نرخ تورم چهار فصل منتهي به فصل تابستان 1399 نسبت به دوره مشابه سال قبل در بخش اجاره بها، برابر 3/24 درصد است. اطلاع مذکور در استان لرستان (3/32 درصد) بيشترين عدد و در استان آذربايجان غربي (9/8 درصد) کمترين عدد را نشان مي‌دهد. بر اين اساس، متوسط افزايش هزينه اجاره‌بها براي کل خانوارهايي که تمديد قرارداد داشته‌اند، در فصل تابستان 1399 برابر با 2/41 درصد است.

بدهي دولت در آستانه خطر

مرکز پژوهش‎هاي مجلس اعلام کرد: نسبت بدهي به توليد ناخالص داخلي در سال 1405، به 4/73درصد خواهد رسيد. مرکز پژوهش‌هاي مجلس اعلام کرد: نسبت بدهي به توليد ناخالص داخلي در ايران (بر اساس آمار بانک مرکزي از توليد ناخالص داخلي) در سال 1398، 48 درصد و در سال‌هاي 1399 و 1405 به ترتيب 4/52 و 4/73 درصد خواهد بود. مطابق استانداردهاي صندوق بين‌المللي پول، کشورهاي در حال توسعه‌اي که نسبت بدهي به توليد ناخالص داخلي آنها بالاتر از 50 درصد است در آستانه هشدار و بالاتر از 70 درصد در آستانه خطر قرار دارند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی