بستن

خبـــــر

خبـــــر

برگزاري دوره آموزشي ارزي

بانک آينده به‌منظور ارزش‌آفريني براي مشتريان عزيز و ارائه خدمات شايسته‌تر، همزمان با آغاز فعاليت‌هاي ارزي خود، دوره آموزشي مرتبط با فعاليت‌هاي ارزي را براي بانکداران حرفه‌اي خود برگزار کرد. مشتريان بانک آينده براي بهره‌مندي از خدمات ارزي مانند افتتاح حساب‌هاي قرض‌الحسنه پس‌انداز و مدت‌دار ارزي به شعب منتخب ارزي بانک آينده در سراسر کشور رجوع کنند. اطلاعات بيشتر و فهرست شعب منتخب ارزي را مي‌توان روي سايت به آدرس ba24.ir مشاهده کرد.

دريافت تسهيلات بدون مراجعه حضوري

«سامانه خدمات غيرحضوري تسهيلات بانک پارسيان» در بستر تلفن همراه، طراحي، پياده‌سازي و راه‌اندازي شده و از طريق اپليکيشن تاپ (متعلق به هلدينگ داده‌پردازي بانک پارسيان) قابل دسترسي است. با راه‌اندازي اين سامانه، دريافت مدارک مورد نياز پرداخت تسهيلات به صورت غيرحضوري فراهم شده و متقاضيان مي‌توانند مدارک و مستندات مورد نياز جهت دريافت تسهيلات را از طريق تلفن‌ همراه بارگذاري و براي شعبه ارسال کنند. پس از تائيد مستندات بارگذاري شده توسط شعبه مربوطه، متقاضيان فقط يک‌بار جهت احراز هويت و دريافت تسهيلات به شعبه مراجعه مي‌کنند.اين سامانه در فاز نخست به‌منظور ارائه خدمت به متقاضيان تسهيلات ازدواج اجرا شده و صندوق قرض‌الحسنه بانک پارسيان تصميم دارد در راستاي تکميل سبد محصولات خود طي فازهاي بعدي که در حال پياده‌سازي و عملياتي‌شدن است، امکان استفاده غيرحضوري از تمام خدمات را در اين بستر براي هموطنان عزيز فراهم سازد.

افت فروش نوشت‌افزار

رئيس اتحاديه نوشت‌افزار و لوازم مهندسي با اشاره به اينکه در راستاي عرضه بيشتر، قيمت نوشت‌افزار افزايش قيمت محسوسي نداشته است، گفت: اما همچنان تقاضا کم و صنف نوشت‌افزار در رکود شديد به‌سر مي‌برد. به گزارش فارس، موسي فرزانيان درباره وضعيت بازار نوشت‌افزار در سال جاري افزود: فعاليت اين بازار فصلي است و اوج رونق بازار نوشت‌افزار هر ساله از تير تا پايان مهرماه است. او ادامه داد: اما امسال اين بازار نه تنها رونقي ندارد بلکه در رکود به‌سر مي‌برد و اکنون که در واپسين روزهاي شهريور ماه به‌سر مي‌بريم بازار به شدت کساد و بي‌رونق است. فرزانيان با بيان اينکه اگرچه مدارس بازگشايي شده، بيشتر بحث تدريس از طريق فضاي مجازي مطرح است، گفت: بنابراين مردم خريد چنداني در خصوص نوشت‌افزار انجام ندادند، به‌طوري‌که فروش نوشت‌افزار حدود 60 تا 70 درصد افت داشته است.

فعاليت هر روزه 2 مرز

اغلب مرزهاي ايران با عراق معمولا دو روز در هفته است، ولي از ديروز مرز چذابه و مهران براي تمامي روزهاي هفته به غير از ايام تعطيل فعال خواهند بود. به گزارش ايسنا، از اسفندماه سال گذشته و در جريان شيوع ويروس کرونا تردد در مرزها از جمله مرز عراق دچار مشکلاتي شد که براي دوره‌اي متوقف بود، اما از ابتداي سال جاري به تدريج فعاليت از سر گرفته شد و طي هفته‌هاي اخير مرز چذابه که مدت‌ها بسته بود نيز بازگشايي شده است. در ابتدا فعاليت در مرز چذابه دو روز در هفته به صورت آزمايشي و تردد حدود 30 کاميون بود که به تدريج به 170 کاميون رسيد. اما تازه‌ترين اعلام لطيفي -سخنگوي گمرک - از اين حکايت دارد که با تصميم مديران گمرک «شيب» عراق و «چذابه» خوزستان ايران از امروز 22 شهريورماه تشريفات گمرکي طي تمام روزهاي هفته براي کالاهاي صادراتي از اين مرز انجام خواهد شد.

صعود شاخص بورس

بازار سرمايه هفته خود را با چراغ سبز آغاز کرد و شاخص کل بورس بيش از 27 هزار واحد صعود کرد. به گزارش ايسنا، شاخص کل بورس ديروز با 27 هزار و 482 واحد صعود رقم يک ميليون و 583 هزار واحد را ثبت کرد. اين در حالي است که شاخص کل با معيار هم‌وزن 424 واحد کاهش يافت و به رقم 426 هزار و 539 واحد رسيد. معامله‌گران يک ميليون معامله به ارزش 88 هزار و 226 ميليارد ريال انجام دادند. صنايع پتروشيمي خليج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، ملي صنايع مس ايران، معدني و صنعتي گلگهر، گروه مديريت سرمايه‌‌گذاري اميد و سرمايه‌‌گذاري غدير نسبت به ساير نمادها بيشترين تاثير مثبت را روي بورس گذاشتند و در مقابل بانک ملت نسبت به ساير نمادها بيشترين تاثير منفي را روي اين بازار گذاشت. همچنين ملي صنايع مس ايران، فولاد مبارکه اصفهان، بانک صادرات ايران، سرمايه‌‌گذاري غدير، بانک تجارت، گسترش سرمايه‌‌گذاري ايران خودرو و بانک پاسارگاد نمادهاي پربيننده اين بازار بودند. شاخص کل فرابورس نيز با 279 واحد افزايش رقم 16 هزار و 769 واحد را ثبت کرد. معامله‌گران اين بازار 487 هزار معامله انجام دادند. پتروشيمي مارون، پليمر آرياساسول، سنگ آهن گوهرزمين، سهامي ذوب‌آهن اصفهان، فولاد هرمزگان جنوب، هلدينگ صنايع معدني خاورميانه و بانک دي نسبت به ساير نمادها بيشترين تاثير مثبت را روي فرابورس گذاشتند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی