محمدحسن انصاريفرد:
هيچ اختلافي با آقاي پروين ندارم
آرمانملي : محمد حسن انصاريفرد حدود يک هفتهاي است که سکاندار باشگاه پرسپوليس شده است. وي در خصوص شرايط اين باشگاه صحبت کرد.
در مورد باخت پرسپوليس مقابل تراکتور چه نظري داريد؟
ما در اين بازي فرصتهايي داشتيم که گل نشد ميتوانستيم نتيجه بهتري در اين بازي بگيريم و حداقل با يک تساوي از تبريز برگرديم، ولي فوتبال هميشه روي خوشش را به يک تيم نشان نميدهد و برخي مواقع بدشانسي گريبانگير ميشود. خوبي اين بازي اين بود که هم تراکتور و هم پرسپوليس براي بردن بازي ميکردند و همين موضوع بازي را جذاب کرده بود. به هر حال با يک باخت اتفاقي نميافتد و مطمئنم در ادامه هواداران از کالدرون حمايت خواهند کرد تا اين مسير سخت و بازيهاي پيشرو مقابل مدعيان را با حمايت آنها پشتسر بگذاريم و دوباره شرايط خوب در پرسپوليس حاکم شود.
به چندسال قبل برگرديم.در مورد اختلاف شما با علي پروين و قطع همکاري با او در توضيح ميدهيد؟
هيچ اختلافي ميان من و آقاي پروين وجود ندارد. ايشان از پيشکسوتان و بزرگان باشگاه محسوب ميشود و احترامش براي همه ما واجب است. از ايشان و همه پيشکسوتان و هواداراني که از پرسپوليس حمايت ميکنند تشکر ميکنم. در آن دوران هم قطع همکاري با نظر آقاي پروين صورت گرفت و خود ايشان تمايل داشتند جدا شوند.
گفته ميشود بدهيهايي که در زمان مديريت قبلي شما وجود داشت و باعث کسر امتياز شد!
من زماني که از پرسپوليس رفتم 300 ميليون در باشگاه موجود بود و آن زمان رافائل يک طلب 20 هزار دلاري داشت که من خودم حق امضا نداشتم و نميتوانستم تسويه کنم وگرنه اين کار را انجام ميدادم ولي طي نامهاي به آقاي عليآبادي درخواست کردم اين بدهي پرداخت شود. آن کسر امتياز هم 6 ماه بعد از رفتن من اتفاق افتاد.
صحبت پاياني؟
از همه مديران پيشين که زحمت کشيدند تشکر ميکنم و ما درصدد رفع مشکلات و موانع هستيم و مشکل خاصي وجود ندارد که جاي نگراني داشته باشد.