فرمانده کل سپاه با بيان اينکه بين برداشتن تحريم و خنثي کردن اثر آن فاصله زيادي وجود دارد، گفت: برداشتن تحريم يعني دلبسته به دشمن شدن که تاثيري ندارد چون اروپا نميتواند و آمريکا ارادهاي براي برداشتن تحريم ندارد، بنابراين بايد سياست حذف تاثير تحريمها را دنبال کنيم. سرلشکر حسين سلامي خاطرنشان کرد: وقتي از منطق مقاومت به مذاکره روي آوريد نشانه ضعف است و وقتي دشمن ما را در موضع ضعف ببيند فشارها را بيشتر ميکند، پس نسخه مذاکره و سازش اصلا راهحل مشکلات ما نيست و هيچ مسالهاي از ما را حل نميکند. وي افزود: وقتي ما ايستادگي ميکنيم که بدانيم راه حل مسائل ما مقاومت است مقاومتي که به معناي ايستادن و پذيرش فشار نيست بلکه به معناي حرکت به سمت رونق توليد، محروميتزدايي، تلاش شبانهروزي و بسيج تمام ظرفيتها و منابع و... است.
سخنگوي دولت در رشته توئيتهايي به مناسبت هفته دولت تاکيد کرد: ما مسيري جز مقاومت همراه با اعتدال و گفتوگو نداريم. علي ربيعي نوشت: امسال هفته دولت جلوهاي تازه از عينيت يافتن نهاد «دولت-ملت» است. وي يادآور شد:امروز تروريسم اقتصادي دولت آمريکا، نهاد جمهوريت و بزرگي ايران را هدف گرفته و سعي در القاي بيريشه بودن آن دارد. با اعتماد به هم و به دولت و همچنين تحکيم نهادهاي جمهوريت از سختيهاي تحريم عبور خواهيم کرد. به عنوان يک شهروند و نه در مقام سخنگوي دولت ميگويم که در پس صداها و هياهوهاي خارجي و مخالفان داخلي دولت و سختيهاي زندگي مردم، آنها که پاي صندوق راي رفتند؛ درست انتخاب کردند. ما مسيري جز مقاومت همراه با اعتدال و گفتوگو نداريم.
عضو جامعه روحانيت درباره سخنان برخي از نيروهاي پايداري که حکايت از عدم تمايل اين طيف به ائتلاف با ديگر اصولگرايان دارد، اظهار کرد: «من تصور ميکنم سخنان عدهاي نميتواند موضع رسمي جبهه پايداري باشد. اينکه عدهاي مدام بر انتخاب اصلح تأکيد ميکنند، امر بدي نيست و همه نيروهاي سياسي به انتخاب اصلح باور دارند اما بايد ديد اصرار کنندگان بر اين اين کليدواژه آيا خود تا به حال انتخابي اصلح داشتهاند؟ آيا مدعيان اصلح موفقيتي در موضوع ادعايشان به دست آوردهاند؟ صرف ادعا کافي نيست بايد ديد در مقام عمل چه اتفاقي ميافتد».حجتالاسلام حسين ابراهيمي گفت:«اگر به ائتلاف جامع برسيم، بيتريد اصلاحطلبان نميتوانند پيروز انتخابات باشند.وحدت اصل اوليه اصولگرايان بايد باشد، درغيراين صورت ميبازيم».