بستن

خبر

خبر

يک فعال سياسي گفت: تا زماني که پوست اندازي در نسل مديريت نداشته باشيم روي توسعه را نخواهيم ديد. نسلي که با تغييرات در دنياي جديد بيگانه است نمي‌تواند تحولات را درک کند. مجيد فراهاني با يادآوري اين که «نسل انقلاب چهل سال پيش جوان بود و به مدد اين نيرو در قوا حضور پيدا کردند» ابراز عقيده کرد: امروز اين نسل در مراسم ترحيم يکديگر شرکت مي کنند و حاضر نيستند که عرصه را بر جوانان واگذار کنند. ما يک اليگارشي نسلي داريم. تا زماني که پوست اندازي در نسل مديريت نداشته باشيم روي توسعه را نخواهيم ديد. نسلي که با تغييرات در دنياي جديد بيگانه است نمي‌تواند تحولات را درک کند.

 

يک فعال سياسي اصلاح‌طلب گفت: فعلا در آرايش سياسي کشور جريان سوم مطرح نيست. نواصلاح‌طلبي و نواصولگرايي هم بيش‌تر نوعي چانه زني داخل جريان است، وگرنه خود آن‌ها در اندازه تعيين مانيفست جداگانه و برنامه مستقل نيستند. سيدمحمود ميرلوحي با اشاره به حضور دو ديدگاه اصلي در عرصه سياست ايران اظهار کرد: در ايران مدت‌ها است وارد چنين محيطي شده‌ايم. آرامش سياسي ايران حول دو نگاه شکل گرفت. گروه‌هاي سياسي موجود هم جذب اين دو قطب مي شوند. يا به سمت اصولگرايان يا به سوي اصلاح طلبان مي‌روند. در سه انتخابات اخير، يعني از سال 1392 و بعد از هزينه‌هايي که به خاطر دولت نهم و دهم داده‌ايم، جامعه ما نه تنها در مناطق شهري و روستايي، حتي در مناطق عشايري نيز به سمت ارائه ليست‌هاي ائتلافي حرکت کرد.

 

دبيرکل حزب نداي ايرانيان گفت: احزاب بايد رصدخانه دولت‌ها شوند و نام احزاب بايد تن‌ها را بلرزاند. سيد محمدصادق خرازي معتقد است: مسئولان اقتصادي کشور دنيا را نمي‌شناسند و نوع نگاه‌شان به اقتصاد مولد نيست، تا زماني که شير نفت در جيب دولت‌ها باشد استبداد هست و پاسخگويي وجود ندارد. نفت سرمايه پايدار اين سرزمين است و همين طور مثل بچه حاجي سخاوتمندانه خرج مي‌کنيم، امروز هزينه انرژي ما چندين ميليارد دلار است، تصور کنيد اگر نفت نداشتيم چه مي‌کرديم، کاسه گدايي را چه مي‌کرديم. فقط شعار آمايش سرزمين را داديم ، اين راه اداره کشور نيست.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی