بستن
کد خبر: ۱۰۰۲۵۱۸

از انتخاب من به‌عنوان مرد سال فوتبال ناراحت شدند

از انتخاب من به‌عنوان  مرد سال فوتبال  ناراحت شدند

خداداد عزيزي بازيکن سابق تيم‌ملي فوتبال ايران گفت: مي‌دانستيم زورمان به استراليا نمي‌رسد و براي صعود به يک معجزه نياز داريم.

سالگرد

خداداد عزيزي با حضور در برنامه تلويزيوني ورزش خراسان‌رضوي به مناسبت سالگرد بازي خاطره‌انگيز استراليا و ايران در 8 آذر 1376، اظهارکرد: به‌‌رغم چمن نامناسب استاديوم آزادي، در بازي رفت مقابل استراليا بسيار خوب بوديم. فکر مي‌کنم اگر در بازي رفت، گل تساوي را نمي‌زديم کار سختي در ملبورن داشتيم. پس از پايان اين بازي، موجي از نااميدي کشور را فراگرفت و اردوي تيم‌ملي هم از اين قاعده، مستثني نبود. وي ادامه داد: زماني‌که براي بازي‌هاي رفت و برگشت از آلمان برمي‌گشتم، اکثر دوستانم در تيم کلن مي‌گفتند که در استراليا به‌راحتي چهار، پنج گل دريافت مي‌کنيم. بيشتر بازيکنان تيم‌ملي استراليا در ليگ‌ها معتبر اروپايي شاغل بودند. به‌نظرم بازي برگشت مقابل استراليا سخت‌تر بود.

اختلاف تيم‌ملي

«غزال تيزپاي» فوتبال ايران در خصوص اختلافات در تيم‌ملي فوتبال توضيح داد: من اختلافي در بين بازيکنان نديدم، اما در انتخاب بازيکنان براي بازي کردن مقابل استراليا اختلافاتي وجود داشت. داريوش مصطفي تقريبا همه‌کاره تيم بود و در انتخاب بازيکن هم مشاوره مي‌داد. بعداز اخراج محمد مايلي‌کهن، برخي تغييرات در ترکيب تيم رخ داد و چند بازيکنان از تيم خارج شدند. عزيزي افزود: بعداز باخت مقابل قطر در مرحله گروهي، مصطفوي دنبال تغيير سرمربي بود و مايلي‌کهن اخراج شد. معتقدم که ويرا يک مربي درجه دو يا سه بود، اما حضور او در تيم‌ملي نتيجه داد و موفق شديم به جام‌جهاني صعود کنيم.

برگشت

وي اضافه کرد: بين دو نيمه بازي برگشت با استراليا، اتفاق خاصي در رختکن رخ نداد. مي‌دانستيم که زورمان به استراليا نمي‌رسد. براي برد نياز به يک معجره داشتيم. معتقدم که انرژي بسيار قوي و خوبي از ايران به تيم‌ملي در ملبورن رسيد. بدون تعارف اصلا تاکتيک نداشتيم و حتي فرصتي براي دفاع اتوبوسي هم به‌وجود نيامد.

حرفه‌اي

بازيکن سابق تيم‌ملي فوتبال ايران بيان کرد: پاس علي دايي يک استثنا بود. پس از اينکه کريم باقري ضربه سر زد، دايي در حالي‌که پشتش به دروازه بود به من پاس داد که بسيار حرفه‌اي بود. با احترام به تمام گلرهاي ايران، فقط احمدرضا عابدزاده لياقت لقب عقاب آسيا را دارد. عزيزي گفت: ساعت خواب فوتباليست‌هاي نسل من 11 شب بود، اما مي‌بينيم که فوتباليست‌هاي فعلي بدون نظارت کادرفني تيم‌ها، ساعت 2 نيمه‌شب آماده قليان کشيدن مي‌شوند. من در چهار سالي که در «پاس» بازي مي‌کردم، يک ساعت زودتر به تمرين مي‌رفتم. احمدرضا عابدزاده در سن 54 سالگي تمريناتي انجام مي‌دهد که يک فوتباليست آماده هم از پس آن برنمي‌آيد. تمرين، تغذيه و استراحت سه رکن اصلي موفقيت است. وي در پاسخ به اين سوال که آيا در جريان معرفي مهدي پاشازاده و علي دايي براي حضور در ديدار بين منتخب جهان و منتخب اروپا، اختلافي پيش آمد يا خير، توضيح داد: چنين اختلافات و حواشي هميشه در فوتبال وجود دارد و من هم به اين مسائل ورود نمي‌کنم. هاشمي‌طبا، رئيس وقت سازمان تربيت‌بدني، در همه مسائل دخالت مي‌کرد. زماني‌که من به عنوان بازيکن سال آسيا انتخاب شدم، ايشان در مصاحبه‌اي اعلام کرده بود که بازيکن بهتر از عزيزي هم داريم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی