بستن

کار ما در آسيا بسيار سخت است

کار ما در آسيا بسيار سخت است

حسين طيبي:

کار ما در آسيا بسيار سخت است

حسين طيبي بازيکن تيم‌ملي فوتسال ايران و عضو باشگاه بنفيکاي پرتغال مي‌گويد: کار ما در جام‌ملت‌هاي آسيا بسيار سخت خواهد بود.

دربـــاره شرايط تيم فوتسال بنفيکا توضيح مي‌دهيد؟

تمرينات اين تيم براي حضور در مسابقات ليگ از حدود 2 ماه قبل آغاز شده است. شرايط من خيلي سخت بود به‌خاطر اينکه کمي دير به تمرينات تيم اضافه شدم. وقتي شما با يک تيم جديدي قرارداد مي‌بنديد بايد از اول در تمرينات آن تيم حضور داشته باشيد تا با شرايط و سبک بازي ساير بازيکنان آشنا شويد. به‌خاطر شيوع کرونا و تعطيلي سفارت پرتغال در ايران من حدود 2 هفته مانده به آغاز ليگ فوتسال پرتغال به تيم بنفيکا اضافه شدم. متاسفانه از نظر بدني و هماهنگي با بازيکنان تيم کمي عقب هستم، اما با تلاش‌هايي که در اين مدت داشتم توانستم خودم را به شرايط تيم برسانم. اين تيم در حال حاضر يکي از بهترين باشگاه‌هاي دنياست.

در ديدار‌هاي اخير تيم فوتسال بنفيکا گلزني داشتيد!

اصلا فکر نمي‌کردم فقط با 2 هفته تمرين، سرمربي اين شانس را به من بدهد که براي بنفيکا به ميدان بروم، اما خداراشکر شانس به من رو کرد و توانستم در 2 ديدار آخر براي بنفيکا نمايش خوبي داشته باشم و گلزني کنم.

شـــما سابــقه بـــازي در تــيم فوتسال «غيرت» قزاقستان داريد. درباره تفاوت سطح فوتسال اين کشور با پرتغال توضيح مي‌دهيد؟

در بحث ملي شرايط کمي فرق مي‌کند و هريک از اين کشور‌ها ويژگي‌هاي خاص خودشان را دارند و نمي‌توان گفت کدام يک نسبت به ديگري بهتر و برتر است. از نظر ليگ قطعا پرتغال سطح به مراتب بالاتري از قزاقستان دارد.

شرايط تيم‌ملي فـوتسال در آستانه مسابقات جام‌ملت‌هاي آسيا چگونه است؟

شيوع کرونا باعث شده تمام تيم‌هاي دنيا در شرايط يکساني قرار بگيرند. تمام تيم‌ها براي برپايي اردوي تدارکاتي و بازي دوستانه محدوديت دارند. تيم‌ملي فوتسال ايران در آستانه شروع مسابقات جام‌ملت‌هاي آسيا قرار دارد و از مسئولان تقاضا دارم که به اين رشته ورزشي بيشتر توجه کنند، زيرا کار ما در جام‌ملت‌هاي آسيا بسيار سخت و دشوار خواهد بود. شرايط تيم‌ملي فوتسال بايد روز‌به‌روز بهتر شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی