کشف 246 كيلو حشيش
فرمــانده انــتظامي استــان کرمان از كشف 246 كيلوگرم حشيش در عمليات شبانه پليس شهرستان رودبارجنوب خبر داد. سردار عبدالرضا ناظري عنوان کرد: ماموران پليس رودبارجنوب با رصد و اشرافيت اطلاعاتي از قصد قاچاقچيان براي حمل مقاديري موادافيوني از حوزه استحفاظي اين شهرستان مطلع و موضوع بهصورت ويژه در دستور کار قرار گرفت. وي گفت: در همين رابطه چند تيم عملياتي پليس با پايش شبانه و نامحسوس محورهاي اصلي و فرعي شهرستان، در محور دلگان-رودبارجنوب به يکدستگاه خودرو پرايد مشکوک و دستور ايست دادند. سردار ناظري بيان داشت: راننده با مشاهده ماموران بدون توجه به اخطار پليس از صحنه متواري که در نهايت با سرعت عمل پليس، خودروي خود را در يک نقطه رها و با استفاده از تاريکي شب از ديد ماموران خارج شد. اين مقام ارشد انتظامي در استان خاطرنشان کرد: ماموران در بازرسي از خودرو 246 كيلوگرم حشيش را كشف و تلاش براي شناسايي و دستگيري متهم ادامه دارد. فرمانده انتظامي استان در پايان گفت: پليس با کنترل و رصد تحرکات اشرار و قاچاقچيان موادمخدر ضمن برخورد قاطعانه، اجازه جولان به آنان را نخواهد داد.
واژگوني پرايد با 2 كشته
رئيس پليس راه شمالي استان فارس، گفت: براثر واژگوني سواري پرايد در محور مواصلاتي شهرستان ممسني، 2 نفر كشته و 2 نفر نيز مجروح شدند. سرهنگ عبدالهاشم دهقاني عنوان کرد: از طريق مركز فوريتهاي پليسي 110 خبري مبني بر وقوع يك فقره حادثه رانندگي در محور مواصلاتي شهرستان ممسني به ماموران اعلام شد. رئيس پليس راه شمالي استان، ادامه داد: بلافاصله ماموران بههمراه ديگر نيروهاي امدادي به محل موردنظر اعزام و مشاهده کردند يك سواري پرايد با 4 سرنشين در محور مذكور در حركت بوده که واژگون و براثر آن 2 نفر از سرنشينان فوت و 2 نفر ديگر نيز مجروح و راهي بيمارستان شدند. سرهنگ دهقاني خاطرنشان كرد: کارشناسان علت اصلي اين تصادف را موكول به تحقيقات بعدي اعلام كردند.
دستگيري سارقان خودرو
فرمانده انتظامي استان قم با اشاره به دستگيري 3 نفر سارق خودرو در شهر قم از کشف 23 فقره سرقت در اين رابطه خبر داد. سردار سيدمحمود ميرفيضي، اظهارکرد: در پي وقوع چندين فقره سرقت خودرو به شيوهاي که سارقان پس از سرقت و جداکردن قطعات، خودروها را در سطح شهر رها ميکردند، بلافاصله موضوع در دستور کار کارآگاهان پايگاه يکم پليس آگاهي استان قرار گرفت. وي خاطرنشان کرد: کارآگاهان در ادامه با بررسي جغرافياي جرم و انجام اقدامات پليسي 3 نفر را در اين رابطه شناسايي و با هماهنگي مقام قضائي استان در منزلشان دستگير کردند. فرمانده انتظامي استان قم اضافه کرد: سپس متهمان با انتقال به پليس آگاهي در تحقيقات صورتگرفته با مشاهده مستندات موجود به 23 فقره سرقت خودرو اعتراف کردند.