کشف سوخت قاچاق
فرمانده انتظامي استان خراسانجنوبي از کشف 28هزارليتر سوخت قاچاق به ارزش 2 ميليارد ريال در شهرستان نهبندان خبر داد. سرهنگ ناصر فرشيد گفت: ماموران انتظامي شهرستان نهبندان هنگام کنترل محورهاي مواصلاتي به يک کاميون کشنده مشکوک شدند و به راننده خودرو دستور ايست دادند. فرمانده انتظامي خراسانجنوبي اظهارکرد: ماموران خودرو را متوقف و براي بازرسي تکميلي به حاشيه جاده منتقل کردند که راننده خودرو با سوءاستفاده از شلوغي محور متواري شد. سرهنگ فرشيد اضافه کرد: ماموران خودرو را تعقيب و مشاهده کردند راننده خودرو پس از طي مسافتي با بازکردن شير تخليه گازوئيل، خودرو را رهاکرده و متواري شده است که با اقدامات پليسي راننده خودرو دستگير و خودرو به ايست و بازرسي سهلآباد منتقل شد. اين مقام ارشد انتظامي تصريح کرد: در بررسي ماموران مشخص شد خودرو حامل 28هزارليتر سوخت قاچاق بوده است که کارشناسان ارزش سوخت قاچاق کشف شده را بالغ بر 2 ميليارد ريال برآورد کردند. سرهنگ فرشيد خاطرنشان کرد: گسترش قاچاق کالا اثرات منفي بر توليد داخلي داشته و امنيت اقتصادي را درجامعه برهم ميزند؛ به همين علت پليس مصمم به برخورد جدي با قاچاقچيان کالا و ارز است.
برخورد پژو با اتوبوس
رئيس پليسراه استان اردبيل گفت: برخورد سواري پژوپارس با اتوبوس در جاده شهرستان اصلاندوز 2 کشته برجاي گذاشت. سرهنگ سيدمحمد صفوي اظهارکرد: ماموران پليسراه پليس اصلاندوز از طريق اعلام مركز فوريتهاي پليسي 110 از وقوع حادثه رانندگي مطلع و بلافاصله به محل اعزام شدند. وي افزود: ماموران انتظامي و پليسراه با حضور در محل مشاهده كردند اين حادثه بهعلت برخورد شديد يكدستگاه سواري پژوپارس با اتوبوس روي داده است. رئيس پليسراه استان اردبيل تصريح کرد: در اين حادثه راننده و سرنشين سواري پژوپارس در دم جان باختند. سرهنگ صفوي خاطرنشان کرد: کارشناس پليسراه استان علت اين حادثه را تجاروز به چپ راننده پژوپارس و قصور و کوتاهي اداره راه در ايمنسازي محل هرکدام به ميزان 50 درصد اعلام كرد.
کشف 375 کيلو هروئين
جانشين انتظامي استان يزد از کشف محموله هروئين به وزن 375 کيلو در عمليات مشترک پليس مبارزه با موادمخدر اصفهان و استان البرز خبر داد. سرهنگ محمدرضا هاشميفر اظهارکرد: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر استان البرز مطلع شدند يک قاچاقچي حرفهاي موادمخدر در حال جابهجايي محمولهاي در يکي از محورهاي مواصلاتي جنوب استان اصفهان است که بلافاصله موضوع به پليس مبارزه با موادمخدر اين فرماندهي اطلاع داده شد. وي گفت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر اصفهان و شهرستان لنجان نيز بلافلاصله وارد عمل شده و طي عملياتي ضربتي کاميون کشنده متعلق به اين سوداگر مرگ را شناسايي و در محور لنجان- ذوبآهن متوقف کردند.