بستن

خــبر

خــبر

دستگيري ضاربان بيمارستان پورسينا

فرمانده انتظامي رشت از دستگيري عاملان شرارت و درگيري بيمارستان پورسينا اين شهرستان خبر داد و گفت: ظرف کمتر از 24 ساعت تعدادي از عاملان اين درگيري شناسايي و دستگير شدند. سرهنگ علي رمضاني اظهارکرد: در پي اعلام گزارش شهروندان به مرکز فوريت‌هاي پليس 110 مبني قمه‌کشي و درگيري چند نفر در بيمارستان پورسيناي رشت، رسيدگي به اين موضوع و دستگيري متهمان در دستور کار ماموران انتظامي قرار گرفت. وي با بيان اينکه با تحقيقات کارشناسي و فني پليس ظرف کمتر از 24 ساعت تعدادي از عاملان اين درگيري شناسايي و دستگير شدند، افزود: تلاش براي شناسايي ديگر متهمان اين پرونده در دستور کار پليس قرار دارد. رمضاني در ادامه با بيان اينکه يکي از متهمان در حين فرار از دست ماموران به‌علت اصابت گلوله زخمي و هم‌اکنون در بيمارستان بستري است، افزود: انتشاردهنده فيلم در فضاي‌مجازي نيز به‌دليل تشويش اذهان عمومي و القاي حس ناامني در شهروندان تحت پيگرد قانوني قرار گرفت. اين مقام انتظامي با اشاره به اينکه علت درگيري اختلاف بين اراذل‌واوباش بود، بيان کرد: دو متهم 21 ساله و ديگر متهم 25 ساله نيز در عملياتي جداگانه توسط پليس، غافلگير و دستگير شدند و پس از تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني در اختيار مرجع قضائي قرار گرفتند. وي ايجاد اخلال در نظم عمومي و ارعاب شهروندان را خط‌قرمز پليس و دستگاه قضائي اعلام کرد و گفت: نيروي انتظامي قاطعانه و بدون اغماض با هرگونه تحرک سوء اراذل‌واوباش و مخلان نظم و امنيت برخورد خواهد کرد و اجازه عرض‌اندام را به آنها نخواهد داد. فرمانده انتظامي شهرستان رشت در پايان از مردم خواست در صورت مشاهده ايجاد مزاحمت و شرارت توسط اراذل‌واوباش، مراتب را بلافاصله به مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 اعلام کنند.

انهدام باند سارقان مغازه

فرمانده انتظامي استان تهران از انهدام باند سارقان مغازه و کشف 38 فقره سرقت در سطح شهرستان پاکدشت خبر داد. سردار کيومرث عزيــــزي اظهار کرد: در راستاي افزايش وقوع سرقت از مغازه‌ها با شيوه و شگرد خاص در سطح شهرستان پاکدشت، ماموران شناسايي و دستگيري سارق يا سارقان را در دستور کار خود قرار دادند. اين مقام ارشد انتظامي عنوان داشت: با بررسي‌هاي فني و ميداني ماموران و کارآگاهان پليس آگاهي، رد اعضاي يک باند حرفه‌اي و سابقه‌دار که به‌وسيله يک پيکان‌وانت سرقتي اقدام به سرقت مي‌کردند شناسايي شد. فرمانده انتظامي شرق استان تهران بيان داشت: در بررسي‌هاي انجام شده مشخص شد اعضاي 3 نفره اين باند در سرقت‌هاي چند ماهه اخير در شهرستان پاکدشت نقش داشته‌اند و با پوشش ماسک بر روي صورت و تخريب قفل مغازه در ساعات پاياني شب اقدام به سرقت مغازه‌هاي داراي کمترين سيستم ايمني مي‌کردند. سردار عزيزي خاطرنشان کرد: با تلاش ماموران و طي يکسري اقدامات گسترده اطلاعاتي متهمان اين پرونده در عمليات‌هاي جداگانه دستگير و خودرو پيکان‌وانت سرقتي نيز کشف و توقيف شد. وي با بيان اينکه متهمان در تحقيقات فني به 30 فقره سرقت مغازه، 7 فقره سرقت منزل و يک فقره سرقت خودرو در مجموع 38 فقره سرقت در سطح شهرستان پاکدشت اعتراف و 2 مالخر را نيز معرفي کردند، ادامه داد: با اقدام سريع پليس مالخران اموال سرقتي نفر نيز شناسايي و دستگير شدند. فرمانده انتظامي شرق استان تهران در خاتمه خاطرنشان کرد: 5 متهم دستگيرشده جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضائي شدند.

کشف 34 فقره سرقت

فرمانده انتظامي شهرستان آران‌وبيدگل از دستگيري يک سارق اماکن خصوصي و کشف 34 فقره سرقت خبر داد. سرهنگ علي‌اصغر محمدي اظهارکرد: در پي وقوع چندين فقره سرقت اموالي مانند موتوربرق، ابزارآلات، سيم‌وکابل برق و ديگر اموال از اماکن خصوصي شهروندان در شهرستان آران‌وبيدگل، بررسي موضوع در دستور کار پليس آگاهي اين شهرستان قرار گرفت. وي گفت: با انجام يکسري اقدامات تخصصي توسط کارآگاهان پليس آگاهي يک نفر در ارتباط با اين پرونده شناسايي و طي عملياتي غافلگيرانه در مخفيگاهش دستگير شد. سرهنگ محمدي افزود: متهم دستگيرشده هنگامي‌که با مستندات پليس روبه‌رو شد به 34 فقره سرقت اموال از اماکن خصوصي شهروندان در شهرستان آران‌وبيدگل» اعتراف کرد. فرمانده انتظامي شهرستان آران‌وبيدگل با اشاره به اينکه متهم براي اقدامات قانوني به مراجع قضائي تحويل داده شد به شهروندان توصيه کرد، هشدارها و توصيه‌هاي پليس را جدي بگيريد و اماکن خصوصي خود را به تجهيزات پيشگيري از سرقت مجهز کنيد و تردد افرادناشناس در اطراف اماکن خصوصي خود را از طريق تماس با سامانه 110 به پليس اطلاع دهيد.

کلاهبرداري باعنوان «فروش امتياز وام»

رئيس پليس فتاي استان گلستان از کشف يک پرونده کلاهبرداري رايانه‌اي 400 ميليون ريالي و دستگيري متهمي خبر داد که با تبليغات در فضاي‌مجازي با عنوان فروش امتياز وام، اقدام به کلاهبرداري از شهروندان مي‌کرد. سرهنگ ابراهيم پرسا گفت: طي روزهاي اخير شهروندي با در دست‌داشتن مرجوعه قضائي به پليس فتا مراجعه و اظهارکرد: «فردي با درج آگهي دروغين در سايت «ديوار» مرا را فريب داده و مبلغ 400ميليون ريال از من کلاهبرداري کرده است». سرهنگ پرسا افزود: شاکيه عنوان کرد: «چـندي پيش يک آگـهي فـروش امتـياز وام را در فضاي‌مجازي مشـاهده کردم که فردي با معـرفـي خود به‌‌عنوان کـارمـنـد بانک، بنـده را تحـريـک و اعتمـادم را جـلـب کرده و درنهايت با دريافت دو فـقـره چـک از من، اقـدام به خـريـد کـالا نمـوده و باگذشت چند هفته، ديگر پاسخگو نيست». اين مقام انتظامي ادامه داد: با تکميل تحقيقات توسط کارشناسان پليس فتا گلستان، نهايتا پس از هماهنگي با مرجع قضائي متهم در يکي از شهرستان‌هاي حومه گرگان دستگير و در اظهاراتش اين‌گونه اعتراف و گفت: «در سايت «ديـوار» و «شيـپـور» اقدام به درج آگهي فـروش وام با سودکم و بازپرداخت درازمدت مي‌کردم و با اغـفـال افـراد و دريافت چک‌بانکي از آنها، کـالا خـريداري مي‌کردم». پرسا افزود: سودجويان سايبري از نيازهاي مالي برخي از شهروندان سوءاستفاده کرده و با انجام تبليغات فريبنده کاربران را به‌دام خود مي‌اندازند و با شگردهاي مختلفي از آنها کلاهبرداري مي‌کنند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی