بستن

فــراسو

فــراسو

صدراعظم آلمان خواستار اصلاحات در سازمان ملل

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان همزمان با برگزاري هفتاد‌و‌‌پنجمين سالگرد تاسيس سازمان ملل، اين سازمان و اعضاي آن را براي همبستگي و اصلاحات فراخواند.به گزارش دويچه‌وله، مرکل همچنين خواستار اصلاحات در شوراي امنيت شد.صدراعظم آلمان در پيامي ويدئويي از سازمان ملل و اعضاي آن خواست اتحاد و آمادگي بيشتري از خود براي اصلاحات نشان دهند.وي گفت: کارايي و توانايي سازمان ملل در نهايت بستگي به اين دارد که اعضاي آن تا چه حد اتفاق نظر داشته باشند.مرکل افزود: شوراي امنيت سازمان ملل در مواردي که بايد تصميم هاي روشن گرفته شود، بيش از اندازه بلوکه شده است و ما به اصلاحات نياز داريم.وي تصريح کرد که سازمان ملل بايد رشد و توسعه يابد تا بتواند از پس چالش هاي قرن 21 برآيد. مرکل همچنين گفت که آلمان آمادگي لازم را دارد که همچنان مسئوليت برعهده گيرد و با کمال ميل در شوراي امنيت گسترش يافته نقش داشته باشد.سازمان ملل متحد شامگاه دوشنبه هفته جاري با برگزاري مراسمي، هفتاد و پنجمين سالگرد تاسيس خود را جشن گرفت. اين مراسم با توجه به شيوع ويروس کرونا، کم شکوهتر از سال هاي قبل برگزار شد.با توجه به محدوديت‌هاي کرونايي، از هر کشور تنها يک نماينده در سالن سازمان ملل حضور داشت. سران و رهبران کشورهاي مختلف پيشاپيش نطق و پيام ويدئويي‌شان را فرستاده بودند.دونالد ترامپ رئيس‌جمهوري آمريکا در اين مراسم حضور نداشت. ابتدا قرار بود ترامپ با يک پيام ويدئويي به عنوان اولين سخنران حضور يابد، به جاي او اما «چريب نورمن چلت» معاون سفير ايالات متحده در سازمان ملل سخنراني کرد.آلمان درصدد عضويت دائم در شوراي امنيت است. اين کشور در حال حاضر به مدت دو سال به عنوان عضو غيردائم در اين شورا حضور دارد.صدراعظم آلمان در سخنان خود همچنين بر اهميت همکاري‌هاي بين‌المللي تاکيد کرد و يادآور شد که اين همکاري‌ها در بسياري از موارد تحت‌الشعاع مصالح و منافق يکايک اعضاست.براساس اين گزارش، آنتونيو گوترش دبيرکل سازمان ملل نيز در آغاز مراسم سالگرد تاسيس اين نهاد، کشورهاي عضور را به همکاري‌هاي بين‌المللي فراخواند و گفت: امروز چالش‌هاي چند‌جانبه زيادي وجود دارد، درحالي که شمار راهکارهاي چند‌جانبه به مراتب کمتر است.وي افزود: براي مبارزه با مشکلاتي چون تغييرات اقليمي، نابرابري و تبعيض عليه زنان و يا نفرت پراکني و فقر به يک همکاري کارآمد نياز است که تلاش و دورانديشي از ويژگي‌هاي آن باشد.

تشديد محدوديت‌هاي کرونايي در انگليس

بوريس جانسون نخست وزير انگليس روز سه شنبه به منظور کاهش سرعت انتشار بيماري کوويد19 تدابير سختگيرانه‌تري را در اين کشور اعلام و از مردم درخواست کرد براي دورکاري در خانه‌ها بمانند.به گزارش رسانه‌هاي انگليس جانسون در اظهاراتي در مجلس اين کشور افزود: در اين مرحله به وضع قرنطينه و تعطيلي کامل بازنخواهيم گشت و دانشگاه ها و مراکز آموزشي باز خواهد بود، اما مراکز تفريحي و رستوران ها از ساعت 22 تعطيل خواهند شد.جانسون افزود: به علت اوج گيري ابتلا به ويروس کرونا، به نقطه عطف خطرناکي رسيده ايم و در صورتي که هم اکنون مداخله نکرده و اقدامي نکنيم، ممکن است شاهد رسيدن شمار تلفات مبتلايان به اين ويروس به صدها نفر در روز باشيم.با جهش چشمگير آمار مبتلايان به کرونا در انگليس، دولت اين کشور 30 شهريور مجازات سنگيني را در راستاي مهار اين ويروس وضع کرد که براساس آن افرادي که مقررات قرنطينه را نقض ‌کنند تا 10 هزار پوند جريمه شوند.مقررات جديدي که قرار است از 28 سپتامبر (7 مهر) به اجرا گذاشته شود، افرادي که به علت ابتلا به ويروس کرونا و در تماس بودن با کساني که به تازگي اين بيماري را گرفته، از رعايت قرنطينه خانگي امتناع کنند ممکن است تا سقف 10 هزار پوند جريمه شوند.همچنين براساس تدابير جديد که در تارنماي دولت انگليس منتشر شده، کارفرماياني که کارمندان خود را به دليل رعايت قرنطينه مجازات مي‌کنند جريمه خواهند شد.بر اساس تازه ترين آمار، حدود 400 هزار نفر تاکنون در انگليس به اين ويروس مبتلا و بيش از 40 هزار نفر جان خود را بر اثر آن از دست داده‌اند.

بايدن در دو ايالت مهم از ترامپ پيش است

نظرسنجي پيش از انتخابات رياست‌جمهوري در دو ايالت تعيين‌کننده نشان مي‌دهد نامزد حزب دموکرات از رئيس‌جمهور کنوني اين کشور جلوتر است.در حالي که کمي بيشتر از پنج هفته تا برگزاري انتخابات رياست‌جمهوري آمريکا زمان باقي است، نظرسنجي‌ها از پيشتازي «جو بايدن» نامزد حزب دموکرات در برابر «دونالد ترامپ» رئيس‌جمهور کنوني اين کشور حکايت دارد.اين نظرسنجي که به صورت مشترک توسط خبرگزاري «رويترز» و مؤسسه «ايپسوس» انجام گرفته، نشان مي‌دهد بايدن در دو ايالت مهم «ويسکانسين» و «پنسيلوانيا» از ترامپ پيش است.به نوشته رويترز، اين دو مؤسسه قرار است در روزهاي آينده نيز در چهار ايالت مهم ديگر (ميشيگان، کاروليناي شمالي، فلوريدا و آريزونا) که نقش مهمي در تعيين حدودي سرنوشت انتخابات رياست‌جمهوري ماه نوامبر دارند، نظرسنجي برگزار کنند.بر اين اساس، در نظرسنجي که روز دوشنبه در ايالت ويسکانسين انجام شد، 48 درصد از آمريکايي‌ها بايدن را براي رياست‌جمهوري انتخاب کردند و 43 درصد نيز ترامپ را برگزيدند.همچنين 48 درصد شرکت‌کنندگان در اين نظرسنجي معتقد بودند که بايدن مي‌تواند مديريت بهتري در زمينه کنترل شيوع ويروس «کوويد19» و همچنين بهبود وضعيت اقتصادي آمريکا داشته باشد. از سوي ديگر اما حمايت از ترامپ در اين دو زمينه به ميزان 40 و 42 درصد بود.به نوشته رويترز، رقابت در ايالت پنسيلوانيا اما تا حدي نزديک‌تر بود به‌گونه‌اي که بايدن توانست 49 درصد و ترامپ 46 درصد از رأي شرکت‌کنندگان را از آن خود کنند.در اين ايالت نيز، 48 درصد از آمريکايي‌ها بايدن را فرد مناسب‌تري براي مقابله با ويروس کرونا دانسته و 44 درصد به ترامپ اعتماد کردند. با اين حال از نظر مديريت اقتصادي، ترامپ با 51 درصد نسبت به بايدن با 45 درصد، در اذهان مردم اين ايالت جلوتر بود.سه روز پيش نيز رأي‌‌گيري زودهنگام براي انتخاب رئيس‌جمهور آمريکا در ايالت‌هاي «مينه‌سوتا»، «ويرجينيا»، «داکوتاي جنوبي» و «وايومينيگ» آغاز شد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی