مهدي رسولپناه سرپرست باشگاه پرسپوليس از مذاکره علي عليپور با مديران اين باشگاه پس از عقد قرارداد با «ماريتيمو» بهشدت انتقاد کرد.
برد پرسپوليس
به گزارش رسانه رسمي باشگاه پرسپوليس، مهدي رسولپناه يک روز بعداز پيروزي تيم فوتبال پرسپوليس ايران مقابل التعاون عربستان گفت: اين برد را به خانواده بزرگ پرسپوليس و همه هواداران تبريک ميگويم. قبل از اين بازي هم گفته بودم يحيي گلمحمدي و شاگردانش جواب دندانشکني به کارشکنيها خواهند داد و خداراشکر همين اتفاق هم افتاد. به مربيان پرسپوليس و بازيکنان تيم تبريک ميگويم که تا پايان بازي، مرد و مردانه جنگيدند و با يک پيروزي شيرين، دل هواداران را شاد کردند. وي ادامه داد: در حال حاضر همه پرسپوليسيها احساس خوبي دارند و اسم رمز اين موفقيت بهنظر من همدلي اعضاي تيم براي دستيابي به يک هدف بزرگ بوده است. ما در باشگاه پرسپوليس قدردان مربيان و بازيکنان هستيم و اميدواريم اين پيروزيها در ديدارهاي آينده نيز تکرار شود.
باشگاه پرتغالي
سرپرست باشگاه پرسپوليس با اشاره به مصاحبه اخير رئيس باشگاه ماريتيمو مبنيبر اينکه اين باشگاه بيش از دو ماه است با علي عليپور قرارداد بسته است، تصريح کرد: اظهارات کارلوس پريرا رئيس باشگاه ماريتيمو را خواندم و تاسف خوردم. با اين صحبتهاي مرد پرتغالي خيلي چيزها روشن شد. کاش علي عليپور از همان اول صادقانه به ما ميگفت با ماريتيمو قرارداد بسته و نميتواند در پرسپوليس بماند. او و مديربرنامههايش جلساتي با من و اعضاي هياتمديره باشگاه پرسپوليس برگزار کردند؛ در حاليکه بهگفته رئيس ماريتيمو با باشگاه پرتغالي قرارداد بسته و اصلا قصدماندن در پرسپوليس نداشته است. اين رفتار، بازي با احساسات هواداران و بياحترامي به من و ساير اعضاي هياتمديره باشگاه پرسپوليس بود. از او توقع نداشتم ما را بازي داده و روبهروي هواداران قرار دهد. رسولپناه در ادامه افزود: علي عليپور 6 فصل براي اين تيم زحمت کشيده و من هم مثل پسرم او را دوست دارم. بارها گفتهام درِ باشگاه پرسپوليس بهروي اين بازيکن باز است. تاکنون بازيکنان بزرگي به پرسپوليس آمدهاند و رفتهاند. آنچه باقي ميماند، رفتار صادقانه با طرفداران است. عليپور اگر از همان روز اول ما را سرکار نميگذاشت و بهجاي چک و چانهزدن بر سر رقم قرارداد، صاف و پوستکنده به ما ميگفت با ماريتيمو قرارداد بسته است، اين همه فشار به باشگاه پرسپوليس و مديريت تيم وارد نميشد. ما هم به شکلي شايسته از او تقدير ميکرديم. اين رسم معرفت نبود آقاي «علي عليپوري!»
برانکو
وي در خصوص آخرين وضعيت پرونده برانکوايوانکوويچ نيز خاطرنشان کرد: ما صادقانه و شفاف درباره پرونده آقاي برانکو با هواداران حرف زديم و اطلاع داديم ممکن است پنجره نقلوانتقالات باشگاه بهصورت موقت بسته شود. الان بهجاي سفر به قطر در تهران مانديم تا با تلاشي شبانهروزي بتوانيم منابع مالي براي پرداخت دستمزد اين مربي شريف را فراهم کنيم. هر چند از نزديک آقاي برانکو را تا بهحال نديدم و قبل از ما يک «سِنت» از مطالبات او هم پرداخت نشده بود، اما وظيفه خودم ميدانم بابت تمام بدقوليها از سرمربي موفق و پرافتخار پرسپوليس عذرخواهي کنم. سرپرست باشگاه پرسپوليس در ادامه بيان کرد: آقاي برانکو زحمات زيادي براي پرسپوليس کشيده و هفت جام براي اين تيم گرفته است. من از راه دور دست اين مرد را به گرمي ميفشارم و قول ميدهم همانطور که 30 درصد طلب او را پرداخت کرديم، انشاءا... 70 درصد باقيمانده را نيز بپردازيم. مضاف بر اينکه قانون جديد فيفا ميگويد بلافاصله پس از واريز پول به حساب شاکي، پنجرههاي بسته نقلوانتقالات باز خواهد شد.