بستن

یکه‌تازی ایرلاین‌های خارجی با قیمت‌های نجومی

یکه‌تازی ایرلاین‌های خارجی با قیمت‌های نجومی

ايرلاين‌هاي خارجي با قيمت‌هاي نجومي پس از چهارمين بار لغو پروازهاي ترکيش اير به مقصد استانبول، در کشور يکه‌تازي مي‌کنند. حرمت‌ا... رفيعي، رئيس انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرت هوايي و جهانگردي ايران، با بيان اينکه اين چهارمين بار است که شرکت هواپيمايي ترکيش‌اير آغاز پروازهاي ترکيه را لغو (کنسل) مي‌کند، گفت: متاسفانه اين شرکت در دفعات قبل هم با باز کردن سامانه فروش بليت‌ها باعث وارد شدن خسارت‌هاي بسيار زيادي به مسافران شد و هنوز هم بخش عمده‌اي از بدهي‌هاي خود را به دفاتر هواپيمايي و مسافران واريز نکرده است. او با بيان اينکه واقعيت آن است که بخش عمده‌اي از شرکت‌هاي هواپيمايي هنوز بدهي‌هاي دفاتر را پرداخت نکرده‌اند و بخش عمده‌اي از اين بدهي‌ها پول‌هاي مردم است، افزود: تا کنون بخش عمده‌اي از اين مبالغ به مشتريان بازگردانده نشده است.

دست شرکت‌هاي هواپيمايي در جيب مسافران

رفيعي با اشاره به اينکه اين براي چندمين بار است که يک شرکت هواپيمايي خارجي دست در جيب مردم مي‌کند، افزود: اين مبالغ پول‌هاي مردم و منابع مالي کشور است و اين شرکت هواپيمايي سعي مي‌کند منابع مالي خود را از اين طريق جبران کند. او توضيح داد: بسياري از ايرلاين‌هاي داخلي هنوز پرواز‌هاي خود را به اين کشور انجام نداده‌اند، اما اين شرکت‌ها به راحتي با بازکردن سامانه، پول‌هاي مردم را به جيب خود مي‌زنند. او با اشاره به اينکه هم‌اکنون بسياري از ايرلاين‌هاي خارجي مانند امارات و قطر پرواز‌هاي خود را براي ايران آغاز کرده‌اند، افزود: متاسفانه اين شرکت هواپيمايي به نظر مي‌رسد که هيچ تمايلي براي برقراري پرواز‌هاي خود به ايران ندارد و بخش عمده‌اي از پول‌هاي مسافران را هم باز نمي‌گرداند. رفيعي توضيح داد: در اين زمينه سازمان هواپيمايي و ساير دستگاه‌هاي هوايي، تذکري هم به اين شرکت‌ها نمي‌دهند و اين خود باعث تشديد اقدامات اين شرکت‌ها مي‌شود. او افزود: اين شرکت با اعلام اين وضعيت که به زودي پرواز‌ها برقرار مي‌شود مسافران را جذب مي‌کند، اما با اين وجود باز هم انجمن شرکت‌هاي هواپيمايي تذکر‌هاي لازم را مي‌دهد که ممکن است اين بار هم پرواز‌ها به عقب بيفتد و مسافران دست نگه دارند. رفيعي با اشاره به اينکه کشور ايران تمايل دارد که مرز‌هاي هوايي خود را براي پرواز‌هاي خارجي باز کند، افزود: بايد هرچه سريع‌تر مراودات با کشور‌هاي مختلف برقرار شود چرا که در اين شرايط کرونايي آسيب بسيار زيادي به شرکت‌هاي هواپيمايي وارد شده و ما هم براي جبران بخشي از اين خسارت‌ها نياز داريم که اين پرواز‌ها را برقرار کنيم. او با بيان اينکه در اين شرايط يکي از شرکت‌هاي هواپيمايي خارجي با انجام پرواز‌هاي خارجي در ايران يکه‌تازي مي‌کند و با هر قيمتي که تمايل دارد به دليل نياز مسافران بليت‌هاي خود را به فروش مي‌رساند، ادامه داد: بايد در اين زمينه نظارت‌ها و رايزني‌ها با ساير شرکت‌هاي هواپيمايي با دقت بسيار بيشتري صورت گيرد.

افزايش قيمت بليت پرواز استانبول

رئيس انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرت هوايي و جهانگردي ايران بيان کرد: هنوز برخي از دفاتر مطالبات بسيار زيادي از شرکت‌هاي هواپيمايي‌هاي خارجي دارند و بخش عمده‌اي از مبالغ هنوز بازگردانده نشده است. او با اشاره به اينکه در نيمه دوم سال 98 به دليل افزايش پرواز‌هاي خارجي توسط ايرلاين‌هاي داخلي و ايجاد رقابت سالم، نرخ بليت مسير تهران- استانبول بين 800 هزار تومان تا دو ميليون تومان بوده، اما هم‌اکنون قيمت مسير تهران - استانبول توسط ايرلاين‌هاي خارجي 10 تا 15 ميليون تومان شده است، تصريح کرد: با توجه به آنکه بخش عمده‌اي از مردم نياز دارند اين سفر‌ها را انجام دهند بنابراين بلافاصله بعد از باز شدن سيستم‌هاي فروش، بليت‌ها خريداري مي‌شود به طور مثال اگر روزانه يک پرواز هم در اين بخش انجام شود 50 درصد از منابع مالي مورد نياز اين شرکت‌هاي هواپيمايي خارجي تامين مي‌شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی