اسماعيل حلالي:
«الهامي» تحت فشار بود و«مجيدي» صبور!
تراکتور توانست در ديدار فينال جامحذفي با نتيجه 3 بر 2 استقلال را شکست دهد و جامقهرماني را کسب کند. اسماعيل حلالي کارشناس فوتبال در اين خصوص صحبت کرد.
درباره قهرماني تيم فوتبال تراکتور در فينال جامحذفي چه نظري داريد؟
اين بازي گل زيادي داشت، اما بهلحاظ فني، فرم و شکل يک ديدار فينال را نداشت. بازيکنان استرس زيادي داشتند و همين موضوع باعث شد که بازي خوبي را ارائه ندهند. بازيکنان استقلال 15 - 20 دقيقه ابتدايي در حالت کما بهسر ميبردند و بازي از دست دادند و 3 گل دريافت کردند. آنها اشتباهات فراواني در نيمهاول بازي داشتند، اما در نيمهدوم به خودشان آمدند و با تعويضهاي صورتگرفته نحوه بازي آنها بهتر شد. تيم تراکتور در نيمهدوم خوب کار نکرد و بازيکنان اين تيم پراشتباه ظاهر شدند و بعداز زدن 3 گل همهچيز را تمام شده ميدانستند، اما استقلاليها بعداز اينکه گل اول را زدند انگيزه آنها افزايش يافت.
عملکرد اين فصل تراکتور چگونه بود؟!
تيم تراکتور در ليگبرتر عملکرد مناسبي نداشت و فرازونشيب زيادي داشت، اما اين تيم در جامحذفي قهرمان شد و از اين موضوع خوشحال هستم. البته اتفاقات رخ داده براي استقلال خوشايند نيست و اميدوارم اين تيم باقدرت بيشتر در فصل آينده ليگبرتر شرکت کند.
نظر شما درباره اعتراضهاي زياد بازيکنان به داوران چيست؟
فدراسيون فوتبال صاحب ندارد که چنين اتفاقاتي رخ ميدهد. علاوهبر اين کميته انضباطي مستقل نيست و و آرا اين کميته بايد به تاييد فدراسيون فوتبال برسد. کميته داوران هم چنين وضعيتي دارد و چينش داوران از سوي مسئولان فوتبال صورت ميگيرد. بازيکن و مربي حقي ندارند به داور توهين کنند.
رفتارهاي ساکت الهامي در کنار زمين مسابقه باعث اخراج وي شد!
الهامي تحت فشار بود به همين علت آن حرکات انجام داد. البته اين حرکات و رفتارها زيبنده سرمربي تراکتور نيست. در آنطرف، فرهاد مجيدي سرمربي استقلال صبور بود، اما دستيارانش اعتراض ميکردند. تراکتور براي دومين مرتبه توانست قهرمان جامحذفي شود. اين تيم پرمهره هزينههاي زيادي کرده است و انشاءا... بتواند در آسيا از حيثيت فوتبال آذربايجان دفاع کند.
درباره استعفاي فرهاد مجيدي چه نظري داريد؟
مجيدي يکي از مربيان خوب کشورمان است که رزومه قوي و انگيزه زيادي براي مربيگري دارد. البته با احترامي که براي مجيدي قائلم، او نحوه برخورد درست را نميداند و در تصميمگيري اشتباه ميکند. ما بهعلت برنامهريزي نامناسب سرمايههاي فوتبال کشورمان همانند مجيدي را نابود ميکنيم. مربياي که تيمش دربي پايتخت را برنده شده است و بازي فينال جامحذفي را در پيش دارد، نبايد استعفا کند.