بستن

یاشاسین آذربایجان

یاشاسین  آذربایجان

آرمان‌ملي: ديدار فينال جام‌حذفي فوتبال کشورمان روز پنجشنبه بين تيم‌هاي تراکتور و استقلال در مشهدمقدس برگزار شد. ديداري پرگل که با نتيجه 3 بر 2 به‌سود پرشورهاي آذربايجان و کسب قهرماني تراکتور به پايان رسيد و عايدي آن براي استقلال درگيري هواداران و بازيکنان در فرودگاه مشهد و البته خداحافظي «مجيدي» بود.

گزارش بازي

استقلال و تراکتور در حالي مقابل هم قرار گرفتند که استقلال بهزاد غلامپور مربي تيم و تراکتور رضا اسدي يکي از بازيکنان تاثيرگذار خود را به‌علت محروميت در اختيار نداشتند. هردو تيم در دقايق نخست، بازي را با احتياط پيگيري کردند تا اينکه در دقيقه 17 محمدرضا خانزاده روي يک ضربه غافلگيرکننده گل نخست تراکتور را به‌ثمر رساند. اين گل باعث شد تراکتور روحيه بگيرد و دست به حمله و ضدحمله بزند که استقلال براي دفاع عقب‌تر رفت و نتوانست موقعيتي خطرناک روي دروازه تراکتور ايجاد کند. تراکتور در دقايق 34 و 42 توسط اشکان دژاگه و اکبر ايماني روي اشتباه مدافعان و دروازه‌بان استقلال به گل رسيد و سه بر صفر پيش افتاد. پنج دقيقه وقت‌اضافه براي نيمه اول در نظر گرفته شد که استقلال در اين دقايق حملاتي روي دروازه تراکتور انجام داد، اما به گلي نرسيد تا اين نيمه با پيروزي سه بر صفر تراکتور به پايان رسيد. استقلال نيمه دوم را با گل قائدي شروع کرد تا اميدها در اين تيم زنده شود، استقلال بعداز گل اول نيمه‌دوم بازي بهتري نسبت به تراکتور انجام داد و صاحب چند موقعيت خطرناک شد. درگيري نيمکت تراکتور با داور که منجر به اخراج ساکت الهامي شد باعث شد بازي تا دقايقي افت کند. ارسلان مطهري در دقيقه 79 گل دوم استقلال را وارد دروازه تراکتور کرد و اختلاف را به يک گل رساند، داور براي نيمه‌دوم 9 دقيقه وقت اضافه در نظر گرفت، با توجه به فشاري که استقلال روي دروازه تراکتور در اين دقايق ايجاد کرد اين تراکتور بود که با نتيجه سه بر دو به پيروزي رسيد و قهرمان اين دوره از رقابت‌هاي جام‌حذفي شد.

خداحافظي مجيدي

پس از شکست استقلال در فينال رقابت‌هاي حذفي فرهاد مجيدي از شاگردانش خداحافظي کرد از طرفي ديگر روابط عمومي باشگاه استقلال، اعلام کرد رايزني رسمي مسئولان باشگاه استقلال جهت رفع موانع گذشته و بازگشت استراماچوني با انجام مذاکرات رسمي و ارسال دعوتنامه براي ايشان طبق قرارداد قبلي، انجام خواهد شد تا جلوي خسارت‌هاي مالي هم به باشگاه استقلال گرفته شود.

حاشيه‌هاي استقلال پس از باخت

بازيکنان استقلال پس از شکست برابر تراکتور در فينال جام‌حذفي عازم فرودگاه مشهد شدند تا به تهران بازگردند. در ادامه و در فرودگاه مهرآباد تهران برخي هواداران که در فرودگاه حضور داشتند به محض ديدن چند بازيکن استقلال به آنها اعتراض کردند. اعتراض اين عده، واکنش چند بازيکن استقلال را در پي داشت و طرفين در فرودگاه به درگيري فيزيکي پرداختند و به‌شدت باهم درگير شدند. در نهايت با مداخله افراد ديگر و نيروي انتظامي، درگيري به پايان رسيد. سايت رسمي باشگاه استقلال در اين خصوص نوشت: «بامداد روزجمعه و پس از بازگشت تيم فوتبال استقلال به تهران، برخي افراد مجهول‌الهويه با حضور در مقابل خروجي فرودگاه مهرآباد اقدام به هتاکي، فحاشي و حمله به بازيکنان و اعضاي کادرفني استقلال کردند که در نهايت واکنش مجموعه تيم استقلال را به‌همراه داشت. باشگاه استقلال به اين وسيله ضمن ابراز تاسف بابت اتفاق رخ داده و محکوم‌کردن رفتار آن عده قليل، اعلام مي‌کند در اين ماجرا از منافع و حقوق مجموعه اين تيم حمايت مي‌کند.

پيام زنوزي

به گزارش روابط عمومي باشگاه تراکتور، محمدرضا زنوزي مالک باشگاه تراکتور بعداز قهرماني تيمش در جام‌حذفي بيانيه‌اي صادر کرد. متن پيام تبريک محمدرضا زنوزي مطلق به شرح زير است: «خداوند متعال را شاکريم که در سايه الطاف بي‌کرانش خوشحالي مردم را شاهد شديم. همان‌گونه که پيش‌تر بيان شده، ظفر «تراکتور» حاصل آرامشي بود که از سوي عموم هواداران شکل گرفت و در اين راه از تمامي رسانه‌هاي منتقد و حامي سپاسگزاريم. به نوبه خود از تمامي اين بزرگواران که همراه ما در اين راه بودند، کمال تشکر و قدرداني را دارم. به اميد حق آنچه به آن رسيده‌ايم، مقصد نهايي ما نيست و درخشش در ميادين بين‌المللي در انتظار تراکتور است. کسب اين قهرماني و به ارمغان‌آمدن جام براي آذربايجان هميشه سرافراز، نتيجه تلاش و زحمات ارکان مديريتي باشگاه، کادرفني و بازيکنان و تمامي عواملي است که شبانه‌روز براي شادکردن دل بيش از 40 ميليون هوادار تراکتور کوشيدند. از تمامي آنها نيز تشکر و قدرداني مي‌کنم. ضمن تبريک مجدد و تقديم قهرماني تراکتور به هواداران پرشورمان در داخل و خارج از کشور، تقاضا دارم که در استقبال از تيم، آرامش و نظم عمومي و به‌‌خصوص شيوه‌نامه‌هاي بهداشتي را رعايت کنند که اين شادي با تلخ‌کامي همراه نشود.»

حضور هواداران؟!

در دربي نيمه‌نهايي جام‌حذفي در برخي نقاط ورزشگاه شاهد حضور تماشاگر بوديم و البته نکته تاسف‌آور حضور افراد متفرقه بود. روز پنجشنبه هم اين اتفاق تکرار شد و تماشاگران از اين مسابقه استقبال کردند آن هم بدون رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي! سهيل مهدي مسئول کميته مسابقات سازمان ليگ در خصوص حضور تماشاگران در ديدار فينال جام‌حذفي گفت: فوتبال هميشه ورزشي جذاب بوده است و شور و حال تماشاگران فوتبال گاهي آن‌قدر زياد است که از دست مسئولان هم کاري برنمي‌آيد. گفتني است، هواداران تراکتور از تيم قهرمان استقبال خوبي داشتند. کاروان تيم تراکتور با پرواز چارتر از مشهد به تبريز بازگشتند و با استقبال فوق‌العاده هواداران پرشور خود در فرودگاه شهيد مدني مواجه شدند. مالک تراکتور پس از پياده‌شدن بازيکنان و مربيان تيم از هواپيما آنها را در آغوش گرفت و با برخي بازيکنان مانند مسعود شجاعي، احسان حاج‌صفي و اشکان دژاگه عکس يادگاري گرفت. هزاران نفر از هواداران اين تيم با برافراشتن پرچم‌ تراکتور و روشن‌کردن مواد آتش‌زا در مسير اتوبوس تيم از شاگردان ساکت الهامي استقبال کردند. سرمربي تراکتور با آوردن جام قهرماني مقابل شيشه اتوبوس شادي زايدالوصف هواداران را افزايش داد. با وجود تاکيد محمدرضا زنوزي بر رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي براي مراسم استقبال از تيم، هواداران تراکتور بدون‌توجه به اين موضوع در مراسم شرکت کرده و حتي بسياري از آنها هم ماسک هم روي صورت خود نداشتند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی