بستن

خــبر

خــبر

انهدام باند سارقان تجهيزات برق

فرمانده انتظامي استان کردستان از انهدام باند سارقان تجهيزات سيم و کابل برق هوايي با کشف 25 فقره سرقت در شهرستان سنندج خبر داد. سردار علي آزادي اظهارکرد: در پي وقوع چندين فقره سرقت سيم برق در شهرستان سنندج، شناسايي و دستگيري سارق و يا سارقان احتمالي در دستور كار تيمي از کارآگاهان پليس آگاهي استان قرار گرفت. وي با بيان اينکه کارآگاهان پليس آگاهي استان با انجام کار اطلاعاتي گسترده و تلاش چندين روزه اعضاي باند 3 نفره سارقان را شناسايي کردند، گفت: پليس با جمع‌آوري اطلاعات و مستندات لازم با هماهنگي مراجع قضائي در يک عمليات مشترک 3 سارق را در شهر سنندج دستگير کرد. اين مقام ارشد انتظامي ادامه داد: متهمان در تحقيقات پليسي به 25 فقره سرقت تجهيزات سيم و کابل برق اعتراف کرد که در اين رابطه اموال مسروقه نيز از آنها کشف شد. فرمانده انتظامي استان کردستان در پايان خاطرنشان کرد: با حضور شکات، محل‌هاي سرقت باسازي شد و متهمان به‌همراه پرونده مربوطه در اختيار مراجع قضائي قرار گرفتند و سپس با قرار صادره روانه زندان شدند.

سارق حرفه‌اي دستگير شد

فرمانده انتظامي استان قزوين از دستگيري سارق حرفه‌اي و سابقه‌دار منازل خبر داد. سردار مهدي حاجيان گفت: در پي وقوع چندين فقره سرقت منزل، بررسي موضوع به‌صورت ويژه در دستور کار ماموران پليس قرار گرفت. وي با اشاره به اينکه ماموران با انجام چندين شبانه‌روز اقدامات اطلاعاتي و فني موفق شدند، سارق منازل را شناسايي کنند، افزود: ماموران با هماهنگي مقام قضائي و در يک عمليات ضربتي، متهم را در مخفيگاهش دستگير کردند. اين مقام ارشد انتظامي ادامه داد: متهم در تحقيقات پليسي به 45 فقره سرقت منزل اعتراف که پس از تشکيل پرونده، تحويل مراجع قضائي شد. فرمانده انتظامي استان قزوين به‌منظور پيشگيري از سرقت منزل به شهروندان توصيه کرد: ضمن رعايت نکات و هشدارهاي پليسي و از استفاده از تجهيزات ايمني، از نگهداري طلا و وجه نقد در منزل خودداري کنند.

سارق لوازم خودرو به‌دام افتاد

فرمانده انتظامي استان همدان از دستگيري سارق لوازم داخل خودرو و کشف 24 فقره سرقت خبر داد. سردار کامراني صالح، اظهارکرد: به‌دنبال افزايش وقوع سرقت محتويات داخل خودرو در سطح شهر همدان، کارآگاهان مبارزه با سرقت پليس آگاهي استان بررسي موضوع را در دستور کار قرار دادند. وي افزود: با بررسي جزئيات وقوع سرقت‌ها و با تحقيقات گسترده يكي از سارقان حرفه‌اي که در امر سرقت محتويات داخل خودرو فعاليت داشت شناسايي و پس از مراجعه به محل سکونت متهم، نامبرده در يک عمليات از پيش تعيين شده دستگير و در بازرسي از منزل وي اموالي از قبيل: باطري، مدارک، ضبط و پخش، ساب، باند و... کشف شد. سردار کامراني صالح ادامه داد: متهم به‌همراه اموال مسروقه به پليس آگاهي همدان منتقل و در تحقيقات فني به 24 فقره سرقت محتويات و قطعات خودرو اعتراف کرد و گفت: «به‌دليل اعتياد به موادمخدر و تامين هزينه‌هاي موادمخدر اقدام به سرقت مي‌کردم». اين مقام ارشد انتظامي بيان داشت: با راهنمايي متهم يک خريدار اموال مسروقه نيز دستگير، کليه محل‌هاي سرقت شناسايي و هر 2 متهم با تشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفي شدند. فرمانده انتظامي استان همدان در پايان گفت: داخل خودرو محل مناسبي براي نگهداري اموالي از قبيل: مدارك، پول، كيف پول، اشياي زينتي و قيمتي نيست؛ از نگهداري اين اموال در خودرو (به‌خصوص جلوي ديد افراد) خودداري شود.

اعتراف 2 برادر به 50 فقره سرقت

رئيس کلانتري 169 مشيريه از دستگيري دو برادر با کشف 50 فقره سرقت لوازم داخل خودرو خبر داد و گفت: همدست اين متهمان نيز شناسايي و بازداشت شده است. سرهنگ سيدامين موسوي اظهارکرد: چندي قبل ماموران کلانتري در بازنگري‌ پرونده‌هاي تشکيل شده در کلانتري با موضوع سرقت لوازم داخل خودرو و چند اماکن خصوصي با شيوه و شگردهاي خاصي روبه‌رو شدند که مشخص شد عامل يا عاملان اين سرقت‌ها مشترک است. وي با اشاره به اينکه در بازنگري پرونده‌هاي تشکيل شده ماموران کلانتري دريافتند که اين سرقت‌ها از سوي 2 برادر 40 و 28 ساله انجام مي‌شود، ادامه داد: ماموران در گام بعدي تجسس‌هاي پي بردند هر دو از سارقان سابقه‌دار هستند که بارها به‌خاطر سرقت به زندان رفته‌اند و اکنون در بيرون از زندان به‌سر مي‌برند. سرهنگ موسوي عنوان کرد: با اقدامات فني و پليسي محل تردد اين دو برادر در حوالي خيابان سازمان‌آب شناسايي شد و تردد اين دو برادر به‌صورت نامحسوس تحت کنترل در آمد. وي با اشاره به اينکه نتيجه تحقيقات انجام شده به مرجع قضائي منعکس و دستور دستگيري هر دو متهم اخذ شد، گفت: مراقبت‌هاي ويژه پليسي ادامه داشت تا اينکه در يک روز در حالي‌که متهمان قصد خروج از منزلشان داشتند، در يک عمليات پليسي دستگير شدند. اين مقام انتظامي گفت: متهمان پس از انتقال به کلانتري به 50 فقره سرقت لوازم داخل خودرو و دو سرقت اماکن خصوصي اعتراف کردند و اظهارکردند که سرقت‌ها را با همکاري يکي از همدستانمان مرتکب شده‌ايم. کلانتر محله مشريه ابراز داشت: بلافاصله ماموران تجسس کلانتري براي شناسايي مخفيگاه متهم سوم وارد عمل شدند و خيلي زود موفق شدند مخفيگاه وي را شناسايي و با دستور قضائي وي نيز دستگير و در بازرسي از مخفيگاهش تعدادي از لوازم سرقتي نيز به‌دست آمد. سرهنگ موسوي در پايان گفت: هر 3 متهم براي سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی