بستن

منت می‌گذارم پس هستم

منت می‌گذارم پس هستم
ندا حائری

آيا مي‌دانيد گم‌شدن در هر فرهنگ و گروهي معني خاص خودش را دارد؟ مثلا ما معمولي‌هاي هميشه در صف، خودکار بيک آبي‌مان را سر امتحان گم مي‌کنيم و مديرعامل باشگاه استقلال تهران صد و چهل هزار دلار در پرونده‌ يک مربي ايتاليايي. (البته خودکار ما پيش مراقب جا مانده بود و پيدا شد که اين هم به خاطر همان تفاوت گروهي است که خدمت‌تان عرض کردم).

آيا مي‌دانيد که به گفته‌ رئيس محترم شبکه بهداشت رامسر وضعيت کرونا در رامسر فراتر از قرمز است و با شيب تندي به سمت رنگ قهوه‌اي ميل مي‌کند اما نصف جمعيت تهران در تعطيلات گذشته در حال رانندگي به سمت شهر مذکور مشاهده شده‌اند؟ (البته تمام کساني که رفتند در رامسر ويلاي شخصي داشتند و واي بر شما اگر ندانسته کسي را قضاوت کرده‌ايد).

آيا مي‌دانيد بيان اين موضوع که رگ و ريشه‌تان به سلسله‌ پرشکوه قاجار مي‌رسد و از نوادگان اين پادشاهان باعرضه و کارآمد هستيد، نه‌تنها کمکي به شما نخواهد کرد بلکه درصد باورپذيري موارد مطرح شده را با شيب تندي افزايش مي‌دهد؟

آيا مي‌دانيد که دونالد ترامپ در پاسخ به اعتراضات مردم آمريکا عليه نژادپرستي گفته است: افرادي که هنگام سخنراني من اعتراض کرده‌اند، عده‌اي اوباش بوده‌اند؟

آيا مي‌دانيد در همين ايام که ما مشغول ضدعفوني کردن همه چيز هستيم و سعي مي‌کنيم تا حد امکان از حضور در مکان‌هاي شلوغ پرهيز کرده و به صورت اينترنتي خريدهاي ضروري خود را انجام دهيم (مثلا ما خيلي رعايت مي‌کنيم) دارايي آقاي جف بزوس مالک شرکت آمازون از مرز 200 ميليارد دلار گذشت و وارد مرز 300‌تايي شد؟ (البته خريدهاي اينترنتي ما ربطي به شرکت آمازون ندارد ولي به هرحال ما ايراني هستيم و وظيفه داريم منت کارهاي‌مان را سر افراد پولدار بگذاريم هرچقدر هم که بي‌ربط باشد).

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی