وضعيت نابسامان بورس؛ بيشتر از اينکه عبرتي براي جوگيرزيستان هموطن باشد، بايد دانشمندان چيني را به فکر فرو ببرد که چرا همش دنبال ساخت واکسن ويروس کرونا هستند؟ جهان امروز، حداقل در کشور ما، نيازمند واکسن آنتي بوسکتس است! وگرنه به زودي ويروس بوسکتس (سکته بورسي) از اينجا به بقيه کشورها، مخصوصا چين، منتشر خواهد شد!
قسمت جديد سريال «آقازاده»؛ خود بنده شخصا عبرتي که از اين سريال گرفتم را هرگز از سريال «کليد اسرار» نمي گرفتم! ما بايد عبرت بگيريم که اگر قبلا از دست غريبه کاسه آش يا شکلات مي گرفتيم، الان هرگز نبايد اين کار را کنيم؛ بهويژه در اين دوره و زمانه که کرونا از چيزهايي انتقال پيدا ميکند که اصلا فکرش را هم نميکني!
رتبه اول ايرانيها در خريد مسکن در ترکيه؛ از اين خبر بيشتر بايد مسئولين عبرت بگيرند. اينکه کشور دوست و همسايه کمربندش را سفت بسته بود تا همه مشاهير ما را به نام خود ثبت کند قصد بدي نداشت، اين روزها را ميديد و در کنارش سريال «فاطماگل» را هم ميساخت! پس مسئولين لطف کنند عبرت بگيرند و کمي آيندهنگر باشند، کشورهاي دوست را نيز زود قضاوت نکنند!
برخورد شهابسنگ به زمين يک روز پيش از انتخابات آمريکا؛ درست است که احتمال اين برخورد يک درصد پيشبيني شده ولي ما بايد بدون توجه به حواشي عبرت خود را بگيريم. کائنات با کسي شوخي ندارد و اگر با کسي حال نکند، پدر ش را درميآورد. الان هم چون احتمال دوباره رئيسجمهور شدن ترامپ وجود دارد کائنات تصميم گرفته او را، به قيمت نابودي جهان هستي، از بين ببرد. پس اين قضيه را مايهعبرت قرار دهيد و مويتان را الکي بلوند نکنيد.
رونالدينيو هم بالاخره آزاد شد؛ از ماجراي رونالدينيو بايد تمام رانندگاني که راهنماي راست را ميزنند و به چپ ميپيچند عبرت بگيرند. عزيزان رونالدينيومحور، صاحب سبک اين تکنيک هم بالاخره به دام افتاد.. شما که جاي خود داري. روزي ميرسد که با قفل فرمان گيرت مياندازيم!