بستن

ایستگاه پایانی لیگ نوزدهم

ایستگاه پایانی  
لیگ نوزدهم

آرمان‌ملي: هفته سي‌ام ليگ‌برتر امروز در حالي برگزار مي‌شود که از قبل تکليف تيم قهرمان و اولين تيم سقوط‌کننده مشخص شده، اما وضعيت سهميه و سقوط‌کننده به ليگ پايين‌تر قطعي نشده است.

پرسپوليس

قهرمان ليگ نوزدهم در چهارمين بازي تشريفاتي خود پس از مسجل‌شدن مقام نخست، مقابل سايپايي قرار مي‌گيرد که همچنان روي کاغذ يکي از گزينه‌هاي سقوط محسوب مي‌شود. پرسپوليس از 3 بازي قبلي خود صاحب 2 امتياز شده و هواداران اين تيم تمايل دارند ليگ‌نوزدهم را با برتري به پايان برسانند و با برد پا به ديدار حساس هفته آتي مقابل استقلال در جام‌حذفي بگذارند. سايپا هم درصورتي‌که اين بازي را با شکست پشت‌سر بگذارد و تيم‌هاي پيکان، ماشين‌سازي و پارس برنده بازي‌هايشان باشند، راهي ليگ آزادگان مي‌شود. در اين بازي شجاع خليل‌زاده و کمال کاميابي‌نيا از پرسپوليس و روزبه شاه‌‌علي‌دوست و علي‌‌اصغر قربان‌‌علي‌پور از سايپا به‌دليل محروميت غايب خواهند بود. يحيي گل‌محمدي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشست خبري قبل از بازي پرسپوليس و سايپا گفت: وقتي چهار هفته به پايان ليگ‌برتر، قهرماني تيم قطعي شده باشد، بازي‌هاي پاياني سخت مي‌شود و شايد بازيکنان انگيزه لازم را هم نداشته باشند. او در ادامه خاطرنشان کرد: بايد تقسيم انرژي کنيم. هم بازيکنان را بايد به شرايط مسابقه با استقلال برسانيم و به آنها هم استراحت بدهيم. برنامه‌ريزي خيلي سختي داريم که سعي کرديم اين اتفاق رخ دهد. او يادآور شد: پرسپوليس در بازي‌هاي دوستانه هم براي بردن تلاش مي‌کند و بازي تشريفاتي براي ما معنايي ندارد. مي‌خواهيم بازي خوبي را انجام دهيم تا به اهداف خودمان براي بازي با دربي داشته باشيم. گل‌محمدي درباره تغييرات احتمالي در ترکيب پرسپوليس تصريح کرد: هم در ترکيب اصلي و هم تعويض‌ها تغييراتي را خواهيم داشت. او درباره تمرکز بازيکنان روي دربي خاطرنشان کرد: آنها انسان هستند و ربات نيستند. 15- 16 ماه است ليگ ادامه دارد و اين موضوع کار را براي مربيان سخت کرده است. اميدوارم از لحاظ روحي و رواني و هم فيزيکي به شرايط مناسب تا دربي برسيم.

استقلال

«شاهين»، نخستين تيمي ‌که سقوطش به ليگ‌آزادگان مشخص شد، از استقلالي پذيرايي مي‌کند که در رتبه دوم جدول قرار دارد و براي قطعي‌کردن سهميه ليگ‌قهرمانان راهي بوشهر مي‌شود. شاگردان مهدي پاشازاده در شاهين با قبول شکست مقابل صنعت‌نفت در بازي هفته گذشته، به‌دليل اختلاف 5 امتيازي با «پارس» رده پانزدهمي ‌به دسته پايين‌تر سقوط کردند. استقلال هم که با 50 امتياز و تفاضل گل بيشتر، بالاتر از تراکتور در رتبه دوم قرار دارد، در صورت برتري در اين بازي حضور خود در فصل آتي ليگ‌قهرمانان را قطعي مي‌کند. خبر، نگران‌کننده براي هواداران استقلال، غيبت روزبه چشمي ‌و علي کريمي ‌در اين بازي است و شايد فرشيد اسماعيلي بعداز چند هفته مصدوميت از ابتدا در ترکيب 11 نفره آبي‌ها قرار بگيرد.

فولاد و تراکتور

يکي از حساس‌ترين بازي‌هاي هفته پاياني ليگ‌نوزدهـم در اهـواز بيـن 2 تيم مدعي و سرخپوش انجام مي‌شود. فولاد رده پنجمي‌که تا هفته بيست‌ونهم 48 امتياز به‌دست آورده است، در صورت برتري مقابل تراکتور بالاتر از اين تيم قرار مي‌گيرد و حتي با ايستادن در رتبه چهارم جدول شانس حضور در ليگ‌قهرمانان را کسب مي‌کند. تراکتور هم که پس از 3 تساوي پياپي، هفته قبل در دربي تبريز از سد ماشين‌سازي عبور کرد، اميدوار است با دست پر از اهواز خارج شود. هر چند تساوي تراکتور در اهواز هم کسب سهميه اين تيم را قطعي نمي‌کند و آن‌وقت سپاهان در صورت برد مقابل پيکان، به‌دليل تفاضل گل بهتر، بالاتر از پُرشور‌هاي آذربايجان قرار مي‌گيرد. اکبر ايماني و ساکت الهامي ‌(سرمربي) از تراکتور به‌دليل محروميت تراکتور را در اين بازي همراهي نمي‌کنند.

سپاهان

يکي از ديگر بازي‌هايي که اين هفته طرفين آن براي بقا در ليگ و کسب سهميه وارد زمين مي‌شوند، اين هفته در تهران برگزار مي‌شود. تيم رده چهاردهمي‌ پيکان تنها يک امتياز با منطقه سقوط فاصله دارد و در صورت از دست دادن امتياز و برتري پارس‌جنوبي و ماشين‌سازي در ديدار‌هاي همزمان، دوباره راهي دسته پايين‌تر مي‌شود. شاگردان ويسي در هفته‌هاي اخير از 7 مسابقه صاحب 3 برد شدند و هيچگاه بازنده نبودند، اما همچنان يکي از کانديدا‌هاي سقوط محسوب مي‌شوند. سپاهان هم که پس از استعفاي امير قلعه‌نويي ديدار هفته قبل را مقابل شهرخودرو با برتري پشت‌سر گذاشت، علاوه‌بر اينکه بايد برنده بازي با پيکان باشد، نيم‌نگاهي هم به ديدار‌هاي همزمان در بوشهر و اهواز دارد تا شايد يکي از تيم‌هاي راه‌يافته به ليگ‌قهرمانان باشد. اصفهاني‌ها با 48 امتياز تيم رده چهارم جدول هستند. تکسيرا که پس از قلعه‌نويي نفر اول کادر فني سپاهان شده، به‌دليل محروميت اين هفته نمي‌تواند روي نيمکت تيمش بنشيند.

شهرخودرو

کنارگذاشتن مـهدي رحــمتي از تيــم شهرخودرو توسط سهراب بختياري‌زاده، هفته جنجالي را براي نماينده خراسان رقم زد. شانس شهرخودرو براي تکرار عنوان چهارمي ‌در ليگ‌برتر تا حدودي دشوار است و اين تيم بايد علاوه‌بر کسب پيروزي در ديدار مقابل نساجي، اميدوار به نتيجه‌نگرفتن فولاد و سپاهان در ديگر بازي‌ها نيز باشد. نساجي هم که هفته‌هاي زيادي را بدون‌استرس سقوط سپري کرده، پس از شکست‌دادن تيم‌هاي تراکتور، سپاهان و فولاد و کسب تساوي مقابل سرخابي‌هاي پايتخت، ديدار بزرگ ديگري را با شهرخودرو برگزار مي‌کند، اما در صورت برتري در اين مسابقه نيز همچنان در رتبه هفتم باقي مي‌ماند. علي طاهران، بازيکن جوان شهرخودرو و حامد شيري مدافع باتجربه نساجي هم به‌دليل محروميت هفته پاياني ليگ را از دست داده‌اند

برنامه

رقابت‌هاي هفته پاياني ليگ‌برتر از ساعت 20:45 روز پنجشنبه همزمان پيگيري مي‌شود.

پرسپوليس- سايپا

ذوب‌آهن اصفهان- گل‌گهر سيرجان

شاهين شهرداري بوشهر- استقلال تهران

نفت مسجدسليمان- پارس‌جنوبي جم

پيکان تهران- فولادمبارکه سپاهان

شهرخودرو مشهد- نساجي مازندران

ماشين‌سازي تبريز- صنعت‌نفت آبادان

فولاد خوزستان- تراکتورتبريز

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی