واقعا بد زمانهاي شده، ديگر حتي ويروسها هم از بيمسکني رنج ميبرند! محققان جديدا ادعا کردهاند که مکان و منبع اصلي ويروس کرونا يک معدن بوده و از آن عجيبتر اينکه اين ويروس هشت سال پيش خود را نشان داده است! خوب که به اين قضيه نگاه کنيد متوجه يک رابطه پنهان بين سختترين کار دنيا و جان سختي ويروس کرونا خواهيد شد. با اين رابطه ميتوان حدس زد که احتمالا ويروس بعدي که قرار است دنيا را درگير خود کند چه نوع ويروسي است.
با توجه به پتانسيلي که چين از خود نشان داده ميزباني ويروس بعدي باز هم به اين کشور ميرسد، اما اينکه ويروس جديد از طريق هواپيما به کشورهاي ديگر ميآيد يا اتوبوس يا زيردريايي جاي بحث دارد. اگر شما زيست را در حد تلفظ «غشاءسلولي» هم بلد باشيد بايد بدانيد که اين ويروسها مثل پسرعمه نوه پسرخاله شوهرعمه ميمانند، يعني کلا نصبشان با انگلها و باکتريها اينقدر دور است! به همين دليل ويروسها يهويي سر و کلهشان پيدا ميشود درست مثل همين پسرعمهاي که بالا گفته شد و الان بايد در حال گرم کردن خود باشند.
حدس ما اين است که ويروس جديدي که قرار است جهانگير شود به فرو نکردن انگشت داخل دماغ اکتفا نميکند، يعني اينبار با خاراندن کمر يا موي سر يا هر جاي ديگري نيز ميتواند منتقل شود! از لحاظ مولکولي جوري است که وقتي ميزني زمين هوا ميرود، يعني اينکه بيشفعال است و يکجا بند نميشود! وقتي هم که وارد بدن شد ديگر ريه را درگير نميکند، احتمالا به آپانديس يا انگشت کوچک پا حمله خواهد کرد. به اين صورت که پس از مدتي يا آپانديس فرد مبتلا ميترکد يا سندروم انگشت کوچک بيقرار ميگيرد، که در اين سندروم هنگام راه رفتن همش انگشت کوچک پا به مبل گير ميکند.
اما نکتهاي که در مورد ويروس جديد خيلي حائز اهميت است منشأ آن است، با توجه به اينکه گفته شد اين ويروس بيشفعال است احتمالا اولين بار در يک مهد کودک در يکي از استانهاي جنوبي چين مشاهده خواهد شد!