رضا رجبي:
استقلال کار سختي در دربي 92 دارد
آرمانملي: تقابل سرخابيهاي پايتخت در نيمهنهايي جامحذفي قبل از آنکه شروع شود باعث مطرحشدن حرفوحديث و واکنش پيشکسوتان شده است. رضا رجبي پيشکسوت استقلال در اين خصوص صحبت کرد.
در مورد تقابل پرسپوليس و استقلال در جامحذفي چه نظري داريد؟
دربي هميشه جذابيتهاي خاص خودش را دارد. التهاب جامعه براي اين مسابقه از چندين روز قبل از برگزارياش بالا ميرود. با توجه به اينکه 13 سال در استقلال بازي کردم ميدانم که هر دو تيم تلاش ميکنند که در اين مسابقه بازنده نشوند چون اثر باخت در دربي تا مدتها با باقي ميماند و از خاطر هواداران خارج نميشود. پرسپوليس پس از قهرماني در ليگبرتر کمي از حس و حال بازي بزرگ دور شده است. اين تيم مقابل ذوبآهن و گلگهر سيرجان با انگيزههاي بالايي بازي نکرد. البته دو تيم انتظار رويارويي با يکديگر را در اين مرحله از جامحذفي نداشتند، ولي بهصورت کلي ميتوان گفت تلاش خواهند کرد بازي خوبي ارائه کنند. بايد متذکر اين مساله شويم که شاکله پرسپوليس در چند فصل اخير حفظ شده و سازمان دفاعي سرخپوشان منسجم است که اين موضوع به آنها کمک خواهد کرد تا بازيهاي خوبي انجام دهند.
نوسان استقلال کم نبوده است!
بايد اين واقعيت را بپذيريم که استقلال تيمي پرنوسان است. در يک بازي خيلي خوب بازي ميکند و در يک مسابقه نمايشي نهچندان جالب دارد. اين موضوع به عدم شناخت سرمربي تيم به تمامي بازيها دلالت دارد. اميدوارم روز پنج شهريور که دربي 92 برگزار ميشود، استقلال در روز خوبش باشد چون نميتوان ديدگاه فني مشخصي درباره اين تيم ارائه کرد. اگر استقلال خوب بازي کند، قطعا به پيروزي دست مييابد. استقلال در ديدار آخر خود برابر پيکان شاداب نبود و شانس آورد که بازنده نشد. براي همين کار سختي مقابل پرسپوليس دارد.
در مــورد حـفظ مجيدي بهعنوان سرمـربي چه نظري داريد؟
مربيگري فوتبال عين بازيگري است. هيچ مربي از روز اول بهترين نبوده است. امير قلعهنويي هم در استقلال تبديل به مربي بزرگي شد اما قبل از سرمربيگري در اين باشگاه، کارش را در تيمهاي ضعيفتري آغاز کرد. مجيدي از اول به استقلال آمده با اين حال ماندگاري او به جريان بازيها اتکا دارد. اگر بتواند تيمش را از حاشيه خارج کرده و نتايج معقولي بگيرد، ماندنش قطعي است اما اگر نتواند موفق باشد، نبايد انتظار داشته باشد زمان زيادي روي نيمکت آبيپوشان بنشيند.