متولدين دهه 50 هم وقتي دهه شصتيها را ديدند به آنها لقب گودزيلا دادند، درست همان سناريويي که براي متولدين 80 نيز تکرار شد! اما مثل اينکه هر چهقدر شما گودزيلاتر باشي سوختهتري... در اين يادداشت ميخواهيم به دلايلي بپردازيم که نشان ميدهد دهه هشتاديها نسل سوخته هستند:
1- تابع لغو لغو کنکور: لحظهاي تصور کنيد که پدرتان ميآيد و يک سيگار روشن ميکند و بعد از اينکه با شما چند نخ ميکشد يکي ميزند زير گوشتان و ميگويد: «ديدي بالاخره مچتو گرفتم!». شما چه حالي ميشويد؟! اون حالي به حالي که شديد دقيقا حکايت همين کنکوريهاي دهه 80 است که خبر لغو لغو کنکور را شنيدند! حقم دارند، اين خبر آدم را ياد تابع(f(f(x)خانمانسوز مياندازد. بهطوريکه تابع f يک تابع لغو است و متغير x هم کنکوري است که ميخواستند برگزار کنند!
2- مو بلوند ديوانهاي به نام ترامپ: يک دهه هشتادي مگر از اين دنيا چه ميخواهد؟ يک دوست و يک نرمافزار «تيک تاک» که با آن بتواند زيباييهاي پارکهاي کرج و داستان شيرين و فرهاد واقعي را تو اين چشم خارجيها که اسکارت جوهانسون و آنجلينا جولي را دارند، فرو کند! همه چيز داشت خوب پيش ميرفت که يهو ترامپ با تيکتاک ساز مخالف زد و تهديد کرد که اين نرمافزار را در آمريکا ممنوع ميکند. حالا اين نسل در جيب مراقبت فرو رفته ماندهاند و بيمخاطبي!
3- پدرپسرشجاع و مادر سيندرلا: اين نسل، خودشان خودشان را درک نميکند چه برسد به پدر و مادرشان! يک دهه هشتادي از وقتي بيرون ميرود درگير هزار و يکجور لايک نشدن و اسکرينشات ميشود. زماني هم که به خانه ميآيد از طرف پدر و مادرش با تهديد «اون پارچ و اين ميدان» روبهرو ميشود، يعني اينکه اين نسل پارچوبيا (فوبياي پارچ آب) دارند و همش ميترسند نکنه پدر و مادر آنها گوشي موبايلشان را داخل پارچ بيندازند!