بستن

هواي باراني ميان پاستور و بهشت

هواي باراني ميان پاستور و بهشت

گلايه شهردار تهران از عدم ارسال دعوتنامه براي شركت در هيات دولت:

هواي باراني ميان پاستور و بهشت

ادامه از صفحه 3/

استدلال دولت براي عدم حضور حناچي

ظهر ديروز محمود واعظي رئيس دفتر رئيس‌جمهوري در حاشيه جلسه هيات وزيران در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشي درباره علت عدم حضور شهردار تهران در جلسات هيات دولت اظهار کرد: اينکه زماني فردي براي چند جلسه دعوت مي‌شود، دليلي نمي‌شود که براي همه‌ جلسات از او دعوت شود.

نارضايتي شورا از دعوت نشدن حناچي

عدم دعوت از شهردار براي حضور در جلسات هيات دولت با واکنش اعضاي شوراي شهر تهران هم مواجه شد. آنها مخالف تصميم دولت براي عدم حضور شهردار در جلسات هيات دولت هستند چراکه معتقدند حضور شهردار در اين جلسات سبب حل بسياري از مشکلات شهري مي‌شود. محمد سالاري، عضو شوراي شهر تهران در پستي توئيتري از عدم ‌حضور شهردار تهران در جلسات هيات ‌دولت انتقاد کرد و نوشت: «عدم‌ حضور شهردار تهران در جلسات هيات‌ دولت تداوم دارد. ضرورت دارد تا طرفين نسبت به چرايي موضوع شفاف‌سازي کنند. دولت و شهردار تهران پاسخگوي افکار عمومي باشند، اطلاع‌رساني عمومي حق شهروندان تهراني است.»

گمانه علت عدم دعوت از حناچي

درباره عدم دعوت از شهردار براي حضور در جلسات هيات دولت گمانه‌هاي زيادي مطرح مي‌شود، مانند اختلاف بر سر ملک جماران! حسن ‌خليل‌آبادي عضو شوراي شهر 5 مرداد علت دعوت نشدن حناچي را مباحث مربوط به «تخريب ملک نهاد رياست‌جمهوري» دانست و افزود: اين تنش‌ها ربطي به رئيس‌جمهوري ندارد و در سيستم است. پيش از اين محمدجواد حق‌شناس، عضو شوراي شهر تهران، در توئيتي نوشته بود که به دليل اختلافات مربوط به ملک جماران «به شهردار در دولت عنايت شده و به دولت نمي‌رود». اين اختلاف‌نظر شهرداري تهران و دولت به اواخر خرداد امسال و انتشار خبري مبني بر ساخت‌و‌ساز «غيرقانوني» چهارهزار متر بنا از سوي حسن روحاني در منطقه جماران و سپس تخريب آن از سوي ماموران شهرداري بازمي‌گردد که بازتاب وسيعي در شبکه‌هاي اجتماعي داشت البته روابط عمومي نهاد رياست‌جمهوري ايران 31 خرداد اين خبر را «کذب» دانست اما مسئولان شهرداري تهران نيز تاييد کردند که ملک متعلق به دولت است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار