تشکيل جلسه براي بررسي
حادثه مفقودشدن «سها»
با گذشت هشت روز از گمشدن دختري 27ساله در جهاننما در ارتفاعات کردکوي در غرب گلستان هنوز خبر جديدي از سرنوشتش بهدست نيامده است. حوالي ظهرجمعه 20تيرماه خبر گمشدن «سها رضانژاد» در ارتفاعات کردکوي استان گلستان به دستگاههاي امدادي اطلاع داده شد؛ نيروهاي امداد و نجات، انتظامي و... براي يافتنش بلافاصله دست به کار شدند. رحيم ميرکريمي، معاون امدادونجات جمعيت هلالاحمر گلستان، درباره آخرين جزئيات از جستوجوي او گفت: از روز اول تا بهحال که جستوجو در حال پيگيري است، اثري از اين خانم بهدست نياوردهايم و به نتيجهاي نرسيدهايم. وي ادامه داد: قرار است جلسهاي در شهرستان برگزار شود که دستگاهها گزارش دهند تا نهايتا در اين باره تصميمگيري شود. معاون امدادونجات جمعيت هلالاحمر گلستان گفت: تا بهحال حيطهاي که ذکرشده اين خانم در آن محل مفقودشده و فراتر از آن هم جستوجو و بررسي شده است. از پهپاد و پاراموتور و... نيز در اين اقدامات استفاده شده است. ميرکريمي در خصوص اينکه آيا تا بهحال نشانه و اثري از «سها رضانژاد» در منطقه مشاهده شده است يا خير؟ تصريح کرد: از روز اول تا بهحال هيچ نشانهاي و اطلاعاتي که براي جستوجو کارساز باشد، مشاهده نکرديم. نه اطلاعات دقيقي وجود داشته و نه نشانه کمککنندهاي بهدست آمده است. جستوجوها صورتگرفته است حتي در محلي که يکبار اعلام شد اين خانم آنجا حضور دارد هم تيم اعزام شد اما نتيجهاي بهدست نيامد. معاون امدادونجات حمعيت هلالاحمر گلستان در پاسخ به اينکه تاکنون مورد مشابهي در ارتفاعات کردکوي رخ داده بود است يا خير؟ گفت: مواردي مثل برف و کولاک که افراد در محل گرفتار شده بودند، اتفاق افتاده اما تاکنون موردي که اينچنين مفقود شود، نداشتهايم. البته در گذشته در محدوده شرق استان موردي اتفاق افتاده بود که بعداز چند روز جستوجو فرد مفقودشده انتقال داده شد.
سارقان مسلح دستگير شدند
فرمانده انتظامي خرمشهر از دستگيري 2سارق مسلح منزل در عمليات ضربتي پليس آگاهي خبر داد. سرهنگ همتعلي ترکاراني اظهارکرد: در پي وقوع يک فقره سرقت مسلحانه منزل با پوشش لباس نظامي و بهتبع آن انتشار کليپ مربوطه در فضاي مجازي، موضوع بهصورت ويژه در دستور کار پليس آگاهي قرار گرفت. وي افزود: کارآگاهان با انجام کار اطلاعاتي در کمتر از 24 ساعت، 2سارق را در اين رابطه شناسايي و با هماهنگي مرجع قضائي، طي عملياتي غافلگيرانه در مخفيگاهشان دستگير کردند. سرهنگ ترکاراني ادامه داد: در بازرسي از مخفيگاه متهمان 2دست لباس نظامي ناجا، بسيج و اداره برق، يک قبضه سلاح کلت کمري صوتي، اسپري، شوکر، دستبند، ست کمري پليسي، اوراق شناسايي مربوط به ناجا و بسيج کشف شد. اين مقام انتظامي با اشاره به اينکه متهمان در بازجوييهاي پليس به 3 فقره سرقت با سلاح قلابي تحت عنوان پليس، بسيج و اداره برق اعتراف کردند، بيان داشت: مالباختگان در مواجهه حضوري با سارقان به صراحت آنان را شناسايي و پس از تشکيل پرونده تحويل مرجع قضائي داده شدند.فرمانده انتظامي شهرستان خرمشهر ضمن تقدير و تشکر از شهروندان در مشارکت اجتماعي و برقراري امنيت، از عموم شهروندان خواست: هرگونه موارد مشکوک را از طريق فوريتهاي پليسي 110 گزارش کنند.
دستگيري 2قاچاقچي موادمخدر
رئيس پليس مبارزه با موادمخدر فرماندهي انتظامي استان اصفهان، از دستگيري 2قاچاقچي موادمخدر و کشف 160کيلوترياک خبر داد. سرهنگ غلامحسين صفري اظهارکرد: نيروهاي رزمي يگان تکاوري فرماندهي انتظامي استان اصفهان حين گشتزني در مسير بياباني اطراف ايست و بازرسي شهيد امامي شهرستان شهرضا به يکدستگاه خودروي پژو405 که در حال تردد بود مشکوک و آن را متوقف کردند. وي افزود: ماموران پس از متوقفکردن خودروي مذکور طي بازرسي دقيق از آن 160کيلوترياک را کشف و 2قاچاقچي را دستگير کردند. رئيس پليس مبارزه با موادمخدر استان اصفهان با بيان اينکه متهمان محموله موادافيوني را در مرزهاي شرقي بارگيري و قصد انتقال آن به مرکز کشور با استفاده از راههاي بياباني و جادههاي خاکي را داشتند، گفت: به لطف خداوند و هوشياري بالاي ماموران يگانتکاوري پليس اصفهان اين سوداگران مرگ در عمليکردن نقشه خود ناکام مانده و با تشکيل پرونده به مراجع قضائي تحويل شدند.
کشف 20هزارليتر روغن خوراکي
فرمانده انتظامي شهرستان ملارد از کشف 20هزارليتر روغن خوراکي تقلبي به ارزش 20ميليارد ريال در کارگاه غيرمجاز توليد روغن خبر داد. سرهنگ علي سليماني در گفتوگو با پايگاه خبري پليس، بيان داشت: در پي اخبار بهدست آمده مبنيبر توليد، بستهبندي و فروش روغن تقلبي در شهرستان ملارد و عرضه آن در شهر تهران، ماموران انتظامي بررسي و تحقيق خود در خصوص شناسايي و دستگيري عوامل اين باند را در دستور کار قرار دادند. فرمانده انتظامي شهرستان ملارد افزود: با شناسايي محل فعاليت اعضاي اين باند در شهرستان ملارد و انجام اقدامات اطلاعاتي و هماهنگي لازم با مقام قضائي يک دستگاه نيسان از متهمان توقيف و 480گالن روغن زيتون تقلبي توسط ماموران پليس آگاهي کشف شد. سرهنگ سليماني تصريح کرد: در بازرسي از کارگاه متهمان، 3مخزن10هزار ليتري حاوي روغنهاي متفرقه و آلات و ادوات بستهبندي و همچنين يکهزار و 200 گالن 4 و 5 ليتري روغن بستهبندي شده با برچسب خارجي کشف شد. اين مقام انتظامي با اشاره به کشف 20هزارليتر روغن خوراکي و روغن زيتون تقلبي از کارگاه غيرمجاز آنها خاطرنشان کرد: ارزش ريالي مواد مکشوفه 20ميليارد ريال بوده و در اين رابطه 3متهم دستگيرشده بههمراه پرونده براي انجام مراحل قانوني تحويل مرجع قضائي شدند.
جاساز ترياک در قطعات فلزي
فرمانده انتظامي استان البرز از کشف 360کيلو موادمخدر جاساز در قطعات فلزي در عمليات مشترک پليس مبارزه با موادمخدر ناجا، استان البرز و فرماندهي ويژه غرب استان تهران خبر داد. سردار عباسعلي محمديان گفت: در پي انجام اقدامات اطلاعاتي پليس مبارزه با موادمخدر استان البرز بر روي باندهاي تهيهوفروش موادمخدر، محرز شد که فردي، مقادير زيادي موادمخدر را از عناصر قاچاقچي در استان هرمزگان تهيه و درصدد انتقال آن به وسيله يک دستگاه تريلر به استانهاي تهران و البرز است. اين مقام ارشد انتظامي تصريح کرد: در ادامه رصد تحرکات اعضاي باند مشخص شد که موادمخدر در پوشش محموله قطعات فلزي به سمت استان البرز در حرکت است که با رصد اطلاعاتي پليس مبارزه با موادمخدر ناجا و استان البرز موقعيت خودروي موردنظر در غرب استان تهران شناسايي و پس از ورود به يک سوله و تخليه موادمخدر، هنگاميکه قصد خارج شدن از سوله را داشت، توقيف و راننده خودرو بههمراه 2نفر ديگر که تحويلگيرنده موادمخدر بودند، دستگير شدند. فرمانده انتظامي استان البرز گفت: از داخل سوله،360کيلوگرم ترياک کشف و بههمراه موادمخدر مکشوفه و تريلر توقيفي به پليس موادمخدر شهرستان شهريار منتقل شدند.