بستن

کـوتـاه حــوادثـی

کـوتـاه حــوادثـی

غرق‌شدن پدربزرگ و نوه

فرمانده انتظامي شهرستان سربيشه از غرق‌شدن پدربزرگ و نوه 13ساله‌اش در سد روستاي حاجي‌آباد خبر داد. سرهنگ احمدرضا کارگر اظهارکرد: در پي تماس شهروندان با مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني‌بر غرق‌شدن 2نفر در سد روستاي حاجي‌آباد شهرستان سربيشه، بلافاصله ماموران انتظامي براي بررسي موضوع به محل اعزام شدند. فرمانده انتظامي شهرستان سربيشه افزود: با حضور پليس و تيم‌هاي امدادي در محل حادثه و بررسي‌هاي به‌عمل آمده مشخص شد، مردي 75ساله که به‌همراه نوه 13ساله‌اش براي تفريح به محل سد حاجي‌آباد رفته بودند، غرق شده‌اند. سرهنگ کارگر با بيان اينكه اجساد متوفيان به پزشك قانوني منتقل شده است؛ به والدين هشدار داد هنگام تفريح در كنار رودخانه‌ها، سدها و استخرها مواظب فرزندان خود باشند تا شاهد حوادث ناگوار نباشيم.

کشف 338 کيلو ترياک

فرمانده انتظامي استان کرمان از كشف 338 كيلو ترياك در ايستگاه بازرسي مرصاد خبر داد. سردار عبدالرضا ناظري گفت: ماموران ايستگاه بازرسي مرصاد هنگام کنترل خودروهاي عبوري به يک‌دستگاه تريلرکشنده مشکوک شده و آن را متوقف کردند. وي با اشاره به اينکه اين خودرو از استان‌هاي جنوبي عازم مرکز کشور بود، تصريح كرد: ماموران در بازرسي تخصصي و فني از خودرو توقيفي، 338 کيلو ترياک را که به‌صورت بسيار ماهرانه جاساز شده بود، کشف کردند. فرمانده انتظامي استان کرمان با بيان اينکه در اين عمليات يک متهم دستگير شد، از شهروندان خواست: براي كاهش تبعات اجتماعي ناشي از مصرف موادمخدر، پليس را در دستگيري قاچاقچيان ياري كنند و هرگونه اخبار در اين باره را از طريق سامانه110 به پليس اطلاع دهند.

50 فقره سرقت کشف شد

فرمانده انتظامي استان آذربايجان‌شرقي از دستگيري 2سارق لوازم داخل خودرو با 50فقره سرقت خبر داد. سردار حسين عبدي اظهارکرد: در پي وقوع چند فقره سرقت لوازم داخل خودرو از جمله ضبط، ابزارآلات ، موتورجوش، سنگ‌فرز، لاستيک، دريل، وسايل تزئيني، باطري و انواع البسه در سطح شهر تبريز بررسي موضوع به‌صورت ويژه در دستور كار پليس آگاهي استان قرارگرفت. وي افزود: ماموران با انجام تحقيقات گسترده به‌صورت محسوس و نامحسوس و با اشرافيت اطلاعاتي 2سارق را حين سرقت با همکاري ماموران کلانتري 27 مايان دستگير کردند. فرمانده انتظامي استان تصريح کرد: سارقان دستگيرشده در بازجويي فني پليسي و مواجهه با دلايل و مستندات به 50 فقره سرقت اعتراف کردند. سردار عبدي در پايان خاطرنشان کرد: ارزش اموال سرقت‌شده از سوي کارشناسان 11 ميليارد ريال برآورد شده است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی