بستن

روی خط آرمان ملی

روی خط آرمان ملی

کمک به مدرسه

براي دريافت کارنامه وقتي به مدارس مي‌رويم اعلام مي‌کنند که بايد پول کمک به مدرسه را واريز کنيد. در اين وضعيت کرونا که کار نيست و مشکلات زيادي براي خانواده‌ها ايجاد شده است چطور پول کمک به مدرسه را واريز کنيم. کمي به فکر والدين دانش‌آموزان باشيد تا آنها شرمنده شما و فرزندانشان نشوند.

يک شهروند از تهران

جمع کردن متکديان

جمع کردن متکديان در خروجي شهرها دقيقا به عهده چه سازماني است؟ آيا مسئولان محترم حتي براي انجام کارهاي شخصي وقتي به سفر مي‌روند اينگونه اشخاص را نمي‌بينند؟ اگر راننده‌اي با اينها تصادف کند چه کسي پاسخگو خواهد بود؟ در اکثر اتوبان‌ها مخصوصا اتوبان کرج اين متکديان هستند و مشکلات زيادي را براي رانندگان ايجاد کرده‌اند لطفا مسئولان رسيدگي کنند.

اصغري از قزوين

بسته‌هاي اينترنتي

شرکت ايرانسل ديروز حجم بسته‌ها را کم کردند و قيمت‌ها را بالا بردند. وقتي مردم اعتراض کردن قيمت‌ها درست شد، اما فقط بسته‌هايي که مشتري ندارند! براي مثال بسته 10 گيگ يک ماهه ايرانسل را کلا حذف کرده‌اند. لطفا مسئولان رسيدگي کنند.

حسني از تهران

بيمه سلامت

آخرين‌بار که براي تمديد تاريخ اعتبار دفترچه بيمه سلامت روستاييان و عشاير رفتم هزينه‌اش هزار تومان بود و همان لحظه تحويل مي‌دادند، اما حالا امروز هزينه تمديد هر دفترچه مبلغي بين 400 تا 600 هزارتومان شده است و 20 روز بعد تحويل مي‌دهند. کساني که بيمه سلامت دارند بايد چه کار کنند.

شريف از ورامين

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی