بستن

زنوزی: من گرگ‌ بالان‌ دیده‌ام

زنوزی: من گرگ‌  بالان‌ دیده‌ام

محمدرضا زنوزي، مالک باشگاه‌هاي تراکتور و ماشين‌سازي تبريز گفت که مي‌خواهند در قوه‌قضاييه به او جام خدمت بدهند و به همين‌خاطر از او شکايت کرده‌اند.

شکايت فدراسيون

محمدرضا زنوزي در گفت‌وگوي تلفني با «راديوورزش»، درخصوص شکايت فدراسيون فوتبال گفت: جريان خاصي نيست. آقايان چندين جلسه براي تقدير از من تدارک ديده و «جام‌ خدمت» سفارش داده بودند که نتوانستم خدمت‌شان برسم. آنها مي‌خواهند در دادگستري و قوه‌قضائيه جام‌خدمت را به من اهدا کنند تا زحمات 8ساله براي جابه‌جايي تيم‌ملي با هواپيماي اختصاصي و هزينه را پاسخ دهند.

تيم‌ملي

وي با اشاره به اقداماتش براي تيم‌ملي فوتبال عنوان کرد: در زمان بازگشت ملي‌پوشان به کشور، پاداش آنان را داخل هواپيما پرداخت کردم و تمامي بازيکنان تيم‌ملي اين مسائل را مي‌دانند. 9سال پيش موقع آمدن کارلوس کي‌ر‌وش، 600هزاريورو پول با شرط رسانه‌اي نشدن موضوع به فدراسيون فوتبال دادم که اين پول طي سه الي چهار سال، با نرخ ارز کمتر به بنده بازگردانده شد. من اين کارها را براي مردم انجام دادم. آنها به‌خاطر اين کارها مي‌خواهند به من جام خدمت بدهند. مالک باشگاه تراکتور تبريز با بيان اينکه از شکايت‌ها نمي‌ترسد، خاطرنشان کرد: من گرگ بالان‌ ديده‌ام. هواداران و تيم‌هاي شهرستاني از من انتظار دارند.

انصراف؟!

زنوزي در پاسخ به اين پرسش که آيا از حضور در ليگ‌برتر انصراف مي‌دهد يا خير، گفت: تصميم‌گيري در اين خصوص را به هواداران واگذار کرده‌ايم. در نامه‌اي به فيفا، جريانات فدراسيون فوتبال و مشکلات اساسنامه را به فيفا اعلام خواهيم کرد. مردم از اين افراد جواب مي‌خواهند. مديران بگويند که طي دوران مديريت خود، چه کار فوتبالي و اقتصادي کرده‌اند؟ من هم يک نفر از مردم هستم. خدا را شکر تريبون به‌دست بنده رسيده و از طرف مردم مي‌گويم که پاسخگو باشيد.

فساد در ورزش

وي با اشاره به مصاحبه وزيرورزش درخصوص مبارزه با فساد تصريح کرد: حرف من هم همين است. آقاي وزير محترم ورزش! شما مبارزه با فساد را از زيرمجموعه‌هاي خود همچون فدراسيون فوتبال آغاز کنيد. ببينيد چه اتفاقاتي در فوتبال مي‌افتد. کي‌روش را به‌خاطر يک تيم خاص مي‌برند و با احساسات مردم بازي مي‌کنند. سالانه 2.2 ميليون يورو هزينه‌ مي‌کنيم، اما الان مردم سرخورده شده‌اند و صعودمان به جام‌جهاني به اما و اگر بستگي دارد. مالک باشگاه‌هاي تراکتور و ماشين‌سازي تبريز با بيان اينکه مديران دولتي به فکر حفظ صندلي خود هستند، گفت: اکثر باشگاه‌ها مخالف برگزاري ليگ هستند، اما چون تيم آنها دولتي است. مصاحبه مي‌کنند ولي نامه نمي‌دهند. نامه هم دادند، اما چرا جوابي به آن داده نشد؟ خواستيم جلسه‌اي بگذارند تا به خردجمعي برسيم. چرا بايد بگويند ما تصميم‌گيرنده هستيم؟ ما تصميم گرفتيم شما آنجا بنشينيد و شما زيرمجموعه مجمع هستيد، نه اينکه مجمع زيرمجموعه شما باشد. زنوزي با اشاره به اظهارات اخير رئيس پيشين فدراسيون فوتبال افزود: محمد دادکان افشاگري کرد و گفتند شما را به دادگاه مي‌بريم. با من هم همين کار کردند و مي‌خواهند مرا به دادگاه بکشند. حرف من حرف 80ميليون نفر است. چرا نمي‌خواهيد پاسخ دهيد؟ آيا اين مديران که مي‌گويند بانوان بدون پول بازي کنند، خودشان بدون پول کار مي‌کنند؟ من به فوتبال ملي و باشگاهي کمک کردم. شما که از من شکايت مي‌کنيد، از جيب خودتان يک ريال هزينه کرديد؟ من هزينه کردم و وقتي تيم‌ملي موفق شد، گفتند در جلسه‌اي شرکت کنم که نپذيرفتم و گفتم اين کارها را براي مردم انجام دادم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی