بستن

خبـــــر

خبـــــر

همسرآزاري دلخراش در رودبار با سيخ داغ

شنيده‌ها حاکيست پيرمرد 80ساله اهل روستاي چهارمحل بخش خورگام، همسر دوم و 22ساله خود را به بهانه وجين نکردن مزرعه عدس با سيخ داغ مورد ضرب و شتم قرار داده است. گفته شده زن جوان پس از مجروح شدن و در حالي که وضعيت جسمي مناسبي نداشت به همراه پسر 5ساله اش توسط همسايه‌ها فراري و به اهالي منطقه پناه برد. بر اساس اين گزارش همسايه‌ها پس از مداواي اوليه با پليس110 و اورژانس اجتماعي تماس گرفته و اين زن را به بيمارستان، ولي عصر (عج) رودبار منتقل مي‌کنند. رئيس اداره بهزيستي رودبار گفت: با همکاري فرمانده انتظامي بخش خورگام، اين زن مجروح و بچه خردسالش پس از مرخصي از بيمارستان تحويل خانواده پدري اش شد. فاطمه صادقي گفت: مراحل قانوني و قضايي پرونده از طريق خانواده اين خانم در حال پيگري است.

اختلاس ميلياردي کارمند بيمه

رئيس پليس امنيت عمومي تهران از اختلاس کارمند يکي از شرکت‌هاي بيمه به مبلغ 100ميليارد ريال خبر داد. سردار علي ذوالقدري اظهارکرد: در پي ارجاع يک فقره پرونده به پليس امنيت عمومي تهران مبني‌بر اختلاس يکي از شرکت‌هاي بيمه‌گر به شکايت مديرعامل شرکت؛ با توجه به حساسيت موضوع رسيدگي به پرونده به‌صورت ويژه در دستور کار ماموران اين پايگاه قرار گرفت. وي افزود: در تحقيقات صورت گرفته از سوي ماموران پليس امنيت عمومي پايتخت مشخص شد يکي از کارمندان مالي شرکت بيمه‌گر با سوءاستفاده از اختيارات قانوني خود و با افتتاح 27حساب بانکي، مبالغ فراواني از مطالبات شرکت بيمه را به حساب شخصي خود واريز کرده است. رئيس پليس امنيت عمومي تهران با بيان اينکه پس از اخذ مجوز قضائي فرد متخلف، 25خرداد ماه دستگير شد، اضافه کرد: متهم پس از مواجهه با اسناد و مدارک در بازجويي‌هاي فني به بزه‌انتسابي به مبلغ 100ميلياردريال اقرار کرد که پس از تکميل پرونده به مراجع ذيصلاح معرفي شد.

دستگيري سارق کابل ‌ برق

فرمانده انتظامي شهرستان بابلسر از دستگيري سارق کابل‌ برق و کشف 30 فقره سرقت خبر داد. سرهنگ حسين اسدي، اظهارکرد: در پي وقوع چندين فقره سرقت کابل برق در شهرستان بابلسر رسيدگي به اين موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت. فرمانده انتظامي شهرسان بابلسر، افزود: با تقويت واحد‌هاي گشتي، ماموران کلانتري11 متهم را شناسايي و در يک اقدام ضربتي و غافلگيرانه دستگير كردند. سرهنگ اسدي، خاطرنشان کرد: متهم در بازجويي‌ها به 30 فقره سرقت کابل برق در سطح شهرستان اعتراف كرد و پس از تشکيل پرونده براي انجام مراحل قانوني تحويل مرجع قضائي شد. فرمانده انتظامي شهرستان بابلسر در پايان خاطرنشان كرد: شهروندان هشدارها و آموزش‌هاي پليس را جدي گرفته و در صورت برخورد با هرگونه موارد مشکوک مراتب را سريعا با پليس 110 در ميان بگذارند.

اعتراف به 24 فقره سرقت

جانشين فرمانده انتظامي استان مرکزي از شناسايي و دستگيري سارق حرفه‌اي محتويات داخل خودرو و کشف 24فقره سرقت در اعترافات اين فرد خبر داد. سرهنگ يوسف سپهوند در بيان جزئيات اين خبر گفت: در روزهاي اخير با اعلام گزارش‌هايي از چندين مورد سرقت محتويات داخل خودرو در نقاط مختلف شهرستان اراک، بررسي موضوع به‌صورت تخصصي در دستور كار پليس شهرستان قرار گرفت. اين مقام انتظامي اظهارکرد: در مراحل تحقيقات پليس، سرانجام سارق حرفه‌اي شناسايي و پس از هماهنگي با دستگاه قضائي، اين فرد در عمليات ماموران طي يك عمليات دستگير و براي تكميل تحقيقات به يگان انتظامي دلالت شد. جانشين فرماندهي انتظامي استان مركزي خاطرنشان كرد: در بازجويي‌هاي فني پليس، اين سارق سابقه‌دار به 24فقره سرقت محتويات داخل خودرو در نقاط مختلف شهرستان اراك اعتراف کرد. سرهنگ سپهوند در پايان با تأکيد بر نقش بي‌مانند آموزش همگاني در پيشگيري از جرايم در جامعه افزود: متهم دستگيرشده در اين عمليات پس از تشکيل پرونده مقدماتي، به دستگاه قضائي معرفي شد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی