سعيد آذري:
پاسخ «مجيدي» و مربيان ليگ را نميدهم!
در اولين ديدار پس از ماجراي کرونا قرار است تيمهاي استقلال و فولاد مقابل هم قرار بگيرند، ديداري که هنوز شروعنشده حاشيههايي را بهوجود آورده است. سعيد آذري مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان در اين خصوص صحبت کرد.
قبل از بازي با استقلال وضعيت فولاد چطور است؟
خدا را شکر بازيکنان ما تمرينات خود را با جديت پيگيري ميکنند و تاکنون بازيکنان و اعضاي کادرفني در 3مرحله تست کرونا دادهاند و از هر نظر براي بازي با استقلال آماده هستند. مرحله بعدي تستگيري از بازيکنان و کادرفني نيز قرار است بعد از بازي با استقلال صورت گيرد.
جواد نکونام گفته بود نميتوانند پروتکلهاي بهداشتي را رعايت نمايند!
صحبتهاي آقاي نکونام را در اين زمينه نشنيدم، اما تمام تلاش مجموعه فولاد اين خواهد بود تا تمامي امکانات را براي بازيکنان و اعضاي کادرفني را فراهم نمايد.
گفته ميشود گورستان بيماران کرونايي در اطراف مجموعه فولاد و استاديوم محل برگزاري ديدارهاي اين تيم وجود دارد!
ما تاکنون چيزي در اين خصوص نديدهايم. اين سوال را از افرادي بپرسيد که اين حواشي را نقل ميکنند.
فرهاد مجيدي مدعي شده تيمش قادر است در هر استاديومي به مصاف فولاد برود!
فرهاد مجيدي براي من عزيز است، اما من در خصوص صحبتهاي مربيان و سرپرستهاي تيمهاي ليگبرتري اظهارنظر نميکنم و فقط نظرات خود را پيرامون صحبتهاي مديرعامل تيمها بيان مينمايم. هرکسي بايد با همسطح و در حيطه تخصص خود صحبت کند.
وضعيت پاتوسي به کجا رسيد؟
پاتوسي نميتواند به ايران برگردد و همانطور که جواد نکونام گفت ما بدون پاتوسي با استقلال بازي خواهيم کرد. کليه بازيکناني که در آفريقا اقامت دارند اگر اقامت و پاسپورت اروپا را نداشته باشند با توجه به قوانين اتحاديه اروپا به هيچوجه نميتوانند از کشور خود خارج شوند و به کشور ديگري بروند همانند اتفاقي که براي عليرضا بيرانوند رخ داد. ما حتي سعي کرديم او را با کشتي به ايران بياوريم که اين اتفاق رخ نداد.