آتشگرفتن 4 کاميون
چهار دستگاه کاميون ترانزيت در محدود پارکينگ منطقه ويژه دوغارون تايباد در خراسانرضوي که با افغانستان همجوار است، آتش گرفت. مدير اجرايي منطقه ويژه اقتصادي دوغارون تايباد گفت: در پي آتشگرفتن يک دستگاه کاميون ترانزيت حامل بار بنزين بهعلت نامعلوم شلعههاي آتش به سه دستگاه کاميون ديگر نيز سرايت کرد. حسين آخوندزاده افزود: در اين آتشسوزي کابين خودروي حامل بار سوخت بنزين و چادر کاميونهاي همجوار دچار آتشسوزي شد. وي ادامه داد: براي اطفاي اين حريق پنج دستگاه خودروي آتشنشاني از مجموعه منطقه ويژه اقتصادي دوغارون و شهر تايباد به محل اعزام شدند. مدير اجرايي منطقه ويژه اقتصادي دوغارون تايباد گفت: کارشناسان، ميزان خسارت وارد شده را افزون بر يک ميليارد ريال برآورد کردهاند و در حال بررسي علت وقوع اين آتشسوزي هستند. مرز دوغارون در فاصله 18 کيلومتري شهر تايباد قرار دارد.
کشف 30 کيلو حشيش
رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر پايتخت از کشف 30 کيلو و 648 گرم حشيش و دستگيري يک سوداگر مرگ خبر داد. سرهنگ عبدالوهاب حسنوند گفت: در رصدهاي اطلاعاتي مشخص شد يکي از موادفروشان سابقهدار شهر تهران با سفر به استانهاي جنوبي کشور مقاديري موادمخدر تهيه و قصد دارد با استفاده از يک دستگاه کاميون آن را به شهر تهران انتقال دهد. وي با اشاره به اينکه تيمي از ماموران پايگاه يازدهم پليس مبارزه با مواد مخدر بررسي موضوع را به عهده گرفتند، افزود: نتيجه تحقيقات انجام شده به مرجع قضائي اعلام و با هماهنگيهاي انجام شده، مراقبتهاي ويژه پليسي آغاز و ماموران محورهاي مواصلاتي به شهر تهران را تحت کنترل در آوردند. اين مقام انتظامي اظهارکرد: مراقبتهاي ويژه پليسي ادامه داشت تا اينکه خودرو متهم در سه راه بسيج حوالي ميدان آقانور مشاهده و ماموران موفق شدند در يک عمليات ضربتي آن را متوقف و رانندهاش را دستگير کنند. سرهنگ حسنوند افزود: در بازرسي از داخل خودرو، 30 کيلو و 648 گرم حشيش که بهصورت ماهرانهاي در داخل کاميون جاساز شده بود، کشف شد. رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر تهران در پايان خاطرنشان کرد: متهم پس از دستگيري به مقر پليس منتقل و پس از انجام تحقيقات تکميلي براي سير مراحل قانوني به دادسرا ارجاع شد.
بازداشت سارقان سيم برق
فرمانده انتظامي استان مازندران از دستگيري دو سارق سيم برق با 40 فقره سرقت در شهرستان بهشهر خبر داد. سردار مرتضي ميرزايي اظهارکرد: در پي وقوع چندين فقره سرقت سيم و کابل برق از شبکههاي توزيع برق در منطقه خليلشهر شهرستان بهشهر، موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت. وي افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتي و تحقيقات پليسي، تقويت گشتهاي انتظامي و استفاده از شگردهاي خاص، ماموران کلانتري 12 فرماندهي انتظامي شهرستان بهشهر موفق شدند، 2 سارق سيم برق را در سطح شهرستان شناسايي کنند. فرمانده انتظامي استان مازندران، ادامه داد: با شناسايي سارقان و با هماهنگي قضائي، ماموران در عملياتي ضربتي و غافلگيرانه متهمان را حين سرقت دستگير کردند که اين افراد در تحقيقات و بازجوييهاي فني پليس تاکنون به 40 فقره سرقت سيم برق اقرار کردند. سردار ميرزايي با بيان اينکه متهمان پس از تشکيل پرونده قضائي و صدور قرار مناسب روانه زندان شدند از شهروندان خواست با اعلام به موقع اخبار و اطلاعات انتظامي از طريق سامانه 110 ، کلانتري و يا پاسگاه محل سکونت خود، پليس را در برقراري نظم وامنيت پايدار در جامعه ياري کنند.
تصادف 2 موتورسيکلت
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان اصفهان از تصادف 2 موتورسيکلت و فوت راکب 18 ساله و مجروحشدن راکب و ترکنشين ديگر موتورسيکلت خبر داد. سرهنگ محمدرضا محمدي اظهارکرد: در پي اعلام يک مورد تصادف منجر به فوت در محور دشتي بلافاصله گشت پليس راهور وانتظامي به محل اعزام شدند. وي افزود: در اين حادثه 2 موتورسيکلت با يکديگر تصادف کردند و راکب 18 ساله يکي از موتورسيکلتها براثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد و راننده و ترکنشين ديگر موتورسيکلت نيز مصدوم شدند. اين مقام انتظامي بيان داشت: علت وقوع اين حادثه رانندگي توسط کارشناسان تصادفات رانندگي در دست بررسي است و اعلام خواهد شد. رئيس پليس راهنمايي و رانندگي اصفهان از رانندگان موتورسيکلت خواست، حتما از کلاه ايمني استفاده کنند و با سرعت مجاز و مطمئنه رانندگي کنند.