بستن

خبـــــر

خبـــــر

بيمه شخص ثالث الکترونيکي شد

ديروز با حضور مقامات بيمه مرکزي و بيمه ايران صدور بيمه‌نامه شخص ثالث الکترونيکي شد. به گزارش افکارنيوز، محمدرضايي، مديرعامل بيمه ايران، در اين نشست اظهارکرد: بيمه ايران با توجه به زيرساخت‌هاي موجود در هشت زمينه بيمه‌نامه قابل فروش دارد. او ادامه داد: حدود 90 درصد به‌صورت مستقيم و غيرمستقيم بيمه‌نامه‌ها از طريق شبکه فروش انجام مي‌شود. ما در مرحله اول اعلام خسارت و تشکيل پرونده را ديجيتالي کرديم که در مرحله دوم رونمايي از آيين پرداخت خسارت ديجيتالي تا مبلغ سه ميليون تومان است

تمديد مهلت پرداخت وجه خودرو

معاون بازاريابي و فروش ايران‌خودرو از تمديد زمان تکميل وجه منتخبان در طرح فروش فوق‌العاده به مدت 24 ساعت تا ساعت 12ظهر امروز خبر داد. بابک رحماني افزود: در صورت گذشت اين زمان و اقدام‌نکردن براي پرداخت وجه کامل خودرو، فرد ديگري از فهرست ذخيره جايگزين خواهد شد. او تصريح کرد: 10درصد بيش از ظرفيت ثبت‌نام 15 هزار دستگاه به‌عنوان ظرفيت ذخيره در طرح قرعه‌کشي فروش فوق‌العاده چهار محصول اين خودروساز تعيين و در نظر گرفته شد تا در صورتي که برخي از پذيرفته‌شدگان نسبت به پرداخت وجه اقدام نکردند با اين تعداد جايگزين شوند. گفتني است، پيش از اين مهلت پرداخت وجه کامل خودرو پايان روز دوشنبه بود که ايران‌خودرو آن را تمديد کرد.

آغاز احراز هويت در بانک پارسيان

بانک پارسيان به‌منظور ارائه خدمات مطلوب به مشتريان و توسعه تعاملات با بازارسرمايه، تعداد 239 شعبه خود در سراسر کشور را براي انجام احراز هويت سامانه سجام تجهيز کرد. متقاضيان سرمايه‌گذاري و انجام معاملات در بازار بورس و اوراق بهادار مي‌توانند براي ثبت احراز هويت خود در سامانه سجام با در دست داشتن مدارک معتبر شناسايي به شعب بانک پارسيان مراجعه کنند. سجام يک سامانه زيرساختي براي شناسايي مشتريان جهت ورود به باشگاه بزرگ بازار سرمايه ايران است که تمام فعالان اين بازار اعم از سرمايه‌گذاران، مشتريان و مديران نهادها در اين سامانه، فقط يک‌بار براي هميشه اطلاعات خود را در آن ثبت خواهند کرد و پس از احراز هويت حضوري قادر به دريافت خدمات مبتني بر داده‌هاي تاييد شده خواهند بود. از طريق اين سامانه اطلاعات هويتي فرد ثبت مي‌شود و از آن پس هيچ نهاد مالي نيازي به دريافت دوباره اطلاعات آن سهامدار را ندارد.

کاهش محدوديت‌ پروازهاي خارجي

رئيس سازمان هواپيمايي کشوري با اشاره به اينکه محدوديت‌هاي پروازي رو به پايان است، گفت: در شرايط شيوع کرونا در بسياري از کشورهاي دنيا پروازهاي خارجي به حداقل رسيد. به گزارش ايسنا، علي عابدزاده، در حاشيه بازديد مسئولان کشوري و استاني از فرودگاه بين‌المللي پيام که به مناسبت توسعه پروازهاي اين فرودگاه انجام شد، اظهارکرد: فرودگاه پيام در حوزه پرواز باري قدمت طولاني دارد. او با اشاره به توسعه پروازهاي مسافري فرودگاه پيام، گفت: برخي شرکت‌هاي هواپيمايي نيز پذيرفته‌اند که پرواز از فرودگاه پيام داشته باشند. عابدزاده با توجه به اينکه تعدادي هواپيماي وارد کشور مي‌شود، افزود: از ظرفيت هواپيماي جديد در فرودگاه پيام استفاده خواهد شد. همچنين براي برقراري پرواز از فرودگاه پيام به شهرهاي مشهد، اهواز و کيش موافقت شده است.

هزينه سرويس پيامکي 15هزار تومان شد

با توافق صورت گرفته بين بانک‌ها هزينه سرويس پيامک بانکي در سالجاري به 15 هزار تومان افزايش يافت. به گزارش ايسنا، ارسال پيامک‌ از سوي بانک‌ها براي مشتريان براي اعلام وضعيت بانکي کارت‌هاي آنها از چند سال گذشته با دريافت کارمزد همراه بوده است؛ به طوري‌که پيش از اين در مقطعي سالانه 10 هزار تومان و در ادامه 12 هزار تومان تعيين شده بود که به‌صورت يکجا و يا در دو بخش از حساب مشتري کسر مي‌شد. اما اين روزها ارسال پيامک به مشتريان در رابطه با هزينه سرويس پيامک بانکي از مبلغ 15 هزار توماني حکايت دارد که اعلام شده از هفته آينده از حساب‌ها کسر خواهد شد و در صورتي که مشتري موجوي کافي نداشته باشد، به معني انصراف وي از دريافت اين خدمت بانکي است. جمشيدي، دبير کانون بانک‌هاي خصوصي در اين زمينه گفت: واقعيت اين است اين رقم براساس افزايش هزينه دريافتي شرکت مخابرات از بانک‌ها افزايش يافته است. دبير کانون بانک‌هاي خصوصي با اشاره به آخرين بررسي که در مورد پيامک‌هاي ارسالي و هزينه آن در سال گذشته صورت گرفته است، افزود: اين در حالي است که مشخص شد هزينه ارسال پيامک هر کارت‌بانکي به‌طور متوسط 20 هزار تومان است که البته براي برخي کاربران کمتر و براي برخي از جمله کسبه بسيار بيشتر است. از اين‌رو طي توافق بين بانک‌ها، قرار شد تا هزينه ارسال پيامک به مشتريان تا حدودي افزايش يابد که توافق بر 15 هزار تومان بود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی