دستگيري 2 سارق کابل مخابراتي
فرمانده انتظامي جهرم از دستگيري 2 سارق کابل مخابراتي و كشف 27 فقره سرقت در آن شهرستان خبر داد.سرهنگ افشين حيدري، در تشريح اين خبر گفت: در پي وقوع چند فقره سرقت کابل مخابراتي در شهرستان جهرم، تلاش براي شناسايي و دستگيري سارق يا سارقان بهصورت ويژه در دستور كار ماموران انتظامي قرار گرفت. وي افزود: ماموران پس از تحقيقات فني و تخصصي موفق به شناسايي 2 سارق شدند و آنان را در يك عمليات منسجم و ضربتي دستگير كردند. اين مقام انتظامي با بيان اينكه متهمان تحويل مراجع قضائي و از آن طريق روانه زندان شدند، عنوان داشت: سارقان در بازجويي فني انجام شده به 27 فقره سرقت کابل و تجهيزات مخابراتي اعتراف کردند.
مرگ کارگر براثر سقوط جرثقيل
کارگر يک شرکت صنعتي هنگام کار در يک شرکت توليدي به علت سقوط يک قطعه از جرثقيل سقفي، جان خود را از دست داد. براساس اعلام پليس، سرهنگ محمود خلجي معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان مرکزي در بيان جزئيات اين خبر گفت: در پي اعلام مرکز فوريت سامانه 110 مبني بر جراحت شديد کارگري حين کار در کارگاه يک شرکت توليدي در شهر صنعتي کاوه شهرستان ساوه بلافاصله عوامل انتظامي و امدادي، در محل حاضر شدند. وي يادآور شد: با بررسي به عمل آمده مشخص شد، مردي 35 ساله در هنگام کار در يکي از کارگاههاي اين شرکت توليدي براثر سقوط يک قطعه دو تني از جرثقيل سقفي به شدت مجروح شده است. اين مقام انتظامي اظهارکرد: متاسفانه اين فرد ساعتي بعد از انتقال به مرکز درماني به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد. معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان در پايان به عموم کارگران توصيه کرد تا همواره نکات ايمني را رعايت کرده و همواره قبل از شروع کار با استفاده مناسب از وسايل ايمني لازم، از وقوع هرگونه حوادث غيرمترقبه پيشگيري کنند.
کشف بيش از 5 کيلو هروئين
سرهنگ گودرزي از دستگيري دو سوداگر مرگ حين گشتزني ماموران کلانتري سليمانيه در محل خبر داد. سرهنگ احمد گودرزي رئيس کلانتري 121 سليمانيه گفت: ماموران کلانتري 121 در خيابان دهم فروردين به يک دستگاه موتورسيکلت هوندا که دو ترکنشين داشت، مظنون شدند که افراد به محض رويت ماموران با پرتاب کردن کيسه پلاستيکي متواري شدند. وي افزود: متهمان پس از تعقيب و گريز توسط ماموران کلانتري دستگير شدند و در ادامه با مراجعه ماموران واحد گشت به محل پرتاب شده، بسته پلاستيک مذکور کشف شد. سرهنگ گودرزي با بيان اينکه از بسته موردنظر مقدار 5 کيلو و 30 گرم ماده مخدر هروئين کشف و ضبط شد، تصريح کرد: متهمان 30 و 35 ساله هستند که داراي دو فقره سابقه حمل و نگهداري مواد مخدر به ترتيب 2 و 5 سال در زندان بودند. به گفته رييس کلانتري 121 سليمانيه پس از بررسي پرونده متهمان به مرجع قضائي منتقل خواهند شد.
انهدام باند سارقان محتويات خودرو
فرمانده انتظامي استان تهران از دستگيري اعضاي باند 3 نفره سارقان حرفهاي محتويات خودرو و کشف 70 فقره سرقت در شهرستان ملارد خبر داد. سردار محسن خانچرلي پليس، اظهارکرد: در پي وقوع چند فقره سرقت محتويات خودرو در سطح شهرستان ملارد، بررسي موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت. وي بيان داشت: ماموران با انجام اقدامات پليسي و گشتزني نامحسوس موفق به شناسايي اعضاي يک باند حرفهاي سرقت محتويات خودرو شدند. اين مقام ارشد انتظامي استان تصريح کرد: ماموران پس از هماهنگي قضائي و در عملياتي غافلگيرانه هر 3 سارق را در مخفيگاهشان دستگير کردند. فرمانده انتظامي غرب استان تهران افزود: سارقان در بازجوييهاي فني پليس، به 70 فقره سرقت محتويات خودرو در مناطق مختلف شهرستان ملارد اعتراف کردند. سردار خانچرلي در خاتمه با اشاره به راهي شدن سارقان به مرجع قضائي، از مشارکت و همکاري خوب مردمي با پليس قدرداني و از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه فعاليت غيرقانوني و مجرمانه توسط افراد فرصت طلب و قانونگريز، مراتب را در اسرع وقت از طريق تلفن فوريتهاي پليسي 110 اعلام تا نسبت به دستگيري مجرمان و متخلفان اقدام شود.
کشف بيش از 17ميليون ارز
جانشين رئيس پليس امنيت اقتصادي ناجا از کشف بيش از 17 ميليون انواع ارز و 6400 گرم طلا در اولين طرح سراسري مقابله با اخلالگران بازار ارز در کشور خبر داد. سرهنگ کارآگاه سهراب بهرامي در تشريح جزئيات اين خبر اظهارکرد: با توجه به نوسانات اخير بازار ارز و حضور سوداگران بازار و اقدامات آنها به منظور متشنج نمودن اين بازار، اولين طرح سراسري مقابله با اخلالگران به مدت سه روز در سطح کشور اجرا شد. وي افزود: کارآگاهان پليس مبارزه با جرايم اقتصادي پليس امنيت اقتصادي با اشرافيت اطلاعاتي اخلالگران ارزي و محل فعاليت آنها را شناسايي و در يک عمليات پليسي دقيق و هماهنگ بيش از 17 ميليون ارز شامل: دلار آمريکا، يورو، دلار کانادا، دينار عراق، درهم امارات، درام ارمنستان، ين ژاپن، لير ترکيه و... بههمراه 6400 گرم طلا از اخلالگران بازار ارز و سرمايه کشف کردند. جانشين رئيس پليس امنيت اقتصادي عنوان کرد: در اين رابطه دو باب صرافي غيرمجاز را با هماهنگي قضائي پلمب و 57 اخلالگر ارزي دستگير که براي سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند. سرهنگ بهرامي همچنين براي پيشگيري از التهابات ارزي و سوءاستفاده افراد فرصتطلب، به هموطنان توصيه کرد: هرگونه ارز، طلا و مسکوکات موردنياز خود را از طريق مراکز مجاز و قانوني (طلافروشيها) و صرافيهاي مجاز تهيه کنند. براساس گزارش سايت پليس، جانشين رئيس پليس امنيت اقتصادي ناجا با بيان اينکه پليس امنيت اقتصادي، مقابله با اخلالگران اقتصادي را سرلوحه ماموريتهاي خود قرار داده از هموطنان درخواست کرد: براي کمک به اقتصاد، آرامش و خصوصا امنيت اقتصادي جامعه، در صورت آگاهي از هرگونه فعاليت غيرمجاز اقتصادي، مراتب را به فوريتهاي پليسي 110 اطلاع دهند.