بستن

«سانیول»- تیم‌ملی اسکوچیچ همچنان سرمربی

«سانیول»- تیم‌ملی
اسکوچیچ  همچنان سرمربی

آرمان‌ملي: کرونا و تعطيلي مسابقات فوتبال به‌خصوص ديدارهاي بين‌المللي و تيم‌ملي باعث شده تا هر روز اخبار جديدي در خصوص احتمال تغيير روي نيمکت تيم‌ملي مطرح شود. اين‌بار البته نام جديدي مطرح شده است؛ «سانيول»!

بازهم خبر!

صبح ديروز چهارشنبه، 7 خردادماه بسياري از رسانه‌ها خبر دادند «ويلي سانيول»، مدافع سال‌هاي نه چندان دور بايرن‌مونيخ و تيم‌ملي فرانسه در آستانه نشستن بر نيمکت تيم‌ملي ايران قرار دارد. شايعاتي که يکبار ديگر پايه‌هاي حضور اسکوچيچ در تيم‌ملي را لرزان کرد. البته از اين دست گمانه‌زني‌ها در چند ماه اخير کم نبوده‌ است و احتمال سپردن هدايت ملي‌پوشان به «سانيول» از سوي سخنگوي فدراسيون فوتبال رد شد. با اين حال تجربه نشان داده هيچ چيز در روزهاي اخير فوتبال ايران بعيد، عجيب و غريب نيست.

سوابق «ويلي سانيول»

با مروري بر سوابق اين مربي 43 ساله به‌راحتي مي‌توان دريافت با وجود دوران درخشان بازي در بايرن، «سانيول» تاکنون در مربيگري چيز خاصي را در کارنامه ندارد. او دوران بازي را با سنت اتين و موناکو آغاز کرد و پس از 5 سال عملکرد مناسب در ليگ داخلي کشورش و يک‌بار قهرماني در لوشامپيونه، بالاخره در سال 2000 مورد توجه مسئولان بايرن قرار گرفت و «سانيول» راهي مونيخ شد. اين مدافع فرانسوي دوران جديدي را با باواريايي‌ها استارت زد و عناوين فراواني را با اين تيم آلماني درو کرد. پنج‌بار قهرمان بوندسليگا شد و چهاربار جام حذفي آلمان را بالاي سر برد. «سانيول» فصل نخست حضورش نيز تنها جام اروپايي را با بايرن کسب کرد و فاتح ليگ‌قهرمانان شد. با اين حال «سانيول» در رده ملي عملکرد متوسطي از خود برجا گذاشته‌ است. او 58 بار با پيراهن تيم‌ملي فرانسه به ميدان رفته، اما هيچگاه موفق به گلزني نشده‌ است! «سانيول» با فرانسه در سال 2001 و 2003 جام کنفدراسيون‌ها را به پاريس آورد و تا کسب قهرماني جام‌جهاني 2006 آلمان فاصله‌ چنداني نداشت. «سانيول» پس از نايب‌قهرماني دراماتيک فرانسه در فينال برلين در مصاحبه‌اي اعلام کرد، پس از ضربه سر زيدان به ماتراتزي تا سال‌ها با او حرف نمي‌زده است. «سانيول» سال 2008 کفش‌هايش را آويخت اما پنج سال بعد و اين‌بار در قامت مربي بر نيمکت تيم زير 21 ساله فرانسه نشست. پس از اين تجربه در رده‌ پايه، دو سالي را به بوردو رفت ولي نتوانست کار خاصي را انجام دهد. سال 2017 با پيشنهاد آنچلوتي دستيار او در بايرن شد و پس از اخراج او به‌طور موقت سرمربي بايرن مونيخ شد و حالا سه سالي است که «سانيول» بر نيمکت هيچ تيمي ننشسته است. به‌نظر مي‌رسد «ويلي سانيول» بيشتر از آنکه مربي با استعدادي باشد، يک نام دهان پرکن براي فدراسيون فوتبال است تا براي مدت زمان کوتاهي هم شده، از زيرفشار انتقادات به روند تيم‌ملي در سال اخير رهايي يابد.

تکذيب فدراسيون

اميرمهدي علوي، سخنگوي فدراسيون فوتبال درباره خبر سايت فوت مرکاتو فرانسه پيرامون مذاکره فدراسيون فوتبال ايران با «ويلي سانيول» اظهارکرد: هيچ مذاکره‌اي ميان فدراسيون فوتبال ايران و «ويلي سانيول» وجود نداشته است. وي افزود: تيم‌ملي تحت سرمربيگري دراگان اسکوچيچ به فعاليت خود ادامه خواهد داد. بر اين اساس، موارد مطروحه در اين باره همچون شايعات مشابه گذشته عاري از واقعيت است.

گزينه‌هاي ديگر

البته اين اولين‌بار نيست که صحبت از کنار رفتن اسکوچيچ از هدايت تيم‌ملي و حضور سرمربي جديد به ميان مي‌آيد. در برخي رسانه‌ها عنوان شده بود که با توجه به تعويق مسابقات انتخابي جام‌جهاني فدراسيون فوتبال به‌دنبال جايگزيني براي اسکوچيچ است. همچنين جانلوکا دي مارتزيو خبرنگار ايتاليايي در سايت خود عنوان کرده که «استراماچوني» به‌فکر بازگشت به ايران است. سرمربي سابق اينتر پس از تجربه قبلي خود با استقلال در حال مذاکره است تا سرمربي بعدي تيم‌ملي ايران شود. همچنين وضعيت آينده دراگان اسکوچيچ در نيمکت ايران در هاله‌اي از ابهام قرار دارد و ايران براي اميدوارماندن به صعود به جام‌جهاني قطر بايد بازي‌هاي آتي خود در دور مقدماتي را با پيروزي پشت‌سر بگذارد. حضور «استرا» روي نيمکت ايران بسيار جالب توجه خواهد بود چون بسياري از بازيکنان به‌دليل تجربه حضور او در استقلال در حال حاضر با او آشنا هستند. «استرا» مي‌تواند براي هدايت تيم‌ملي به ايران برگردد و مي‌تواند مسئول تيم‌ملي ايران در بازي‌هاي تعيين‌کننده جام‌جهاني باشد.» اميرمهدي علوي، سخنگوي فدراسيون فوتبال درباره شايعه تماس از سوي فدراسيون فوتبال با استراماچوني عنوان کرد: «هيچ تماسي از سوي مقامات فدراسيون فوتبال ايران با استراماچوني وجود نداشته است. اين مبحث قطعا شايعه بوده و به‌عنوان مبحثي به دور از واقعيت تکذيب مي‌شود». وي افزود: «بر اين اساس دراگان اسکوچيچ سرمربي تيم‌ملي ايران است و هرگونه گمانه‌زني درباره تماس فدراسيون با مربيان ديگر رسما تکذيب مي‌شود.» همچنين رسانه‌ها مدعي شدند از فدراسيون فوتبال خبر مي‌رسد مذاکراتي براي سپردن هدايت تيم‌ملي فوتبال به گابريل کالدرون انجام شده و اين مربي آرژانتيني هم ابراز رضايت کرده دوباره در ايران کار کند. طبق خبر منتشر شده، کالدرون اعلام کرده حاضر است با حضور مستمر در ايران هدايت تيم‌ملي را بر عهده بگيرد و از طرف ديگر مبلغ درخواستي او براي فدراسيون فوتبال معقول است، اما نکته مهم حضور مجدد اين مربي در ايران بحث طلبش از باشگاه پرسپوليس است و اگر فدراسيون و کالدرون به توافق برسند، مربي آرژانتيني هم حاضر است از طلب 550 هزار دلاري خود گذشت کند تا بدون مشکل روي نيمکت تيم‌ملي بنشيند. همين خبر باعث شد تا جنجال عجيبي درخصوص تيم‌ملي به‌راه بيفتد و برخي مقامات فدراسيون فوتبال را وادار به واکنش کند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی