کشف 435 کيلو حشيش
فرمانده انتظامي استان گلستان از کشف 435 کيلو حشيش با اقدام اطلاعاتي پليس گلستان در عمليات مشترک با پليس سيستانوبلوچستان خبر داد. سردار روحالامين قاسمي گفت: ماموران پليس مبارزه با موادمخدر گلستان پس از يکسري اقدامات اطلاعاتي و فني موفق به شناسايي يکي از سوداگران مرگ در شهرستان خاش شدند. فرمانده انتظامي گلستان با بيان اينکه طي بررسيهاي پليس استان مشخص شد اين قاچاقچي مقادير زيادي مواد افيوني را در منزلش نگهداري کرده است، افزود: با توجه به اهميت موضوع، بلافاصله مراتب به ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر آن شهرستان اطلاع داده شد تا اقدامات لازم در اين خصوص انجام شود. سردار قاسمي گفت: پس از هماهنگي با مراجع قضائي، ماموران موفق شدند در بازرسي از منزل متهم 435 کيلو حشيش کشف کنند. اين مقام ارشد انتظامي تصريح کرد: در اين عمليات يک متهم دستگير و پس از تشکيل پرونده براي انجام مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شد. سردار قاسمي با تاکيد بر اينکه اشراف اطلاعاتي پليس گلستان عرصه را بر مجرمان و قاچاقچيان تنگ کرده است، خاطرنشان کرد: مقابله بيامان پليس با سوداگران مرگ و مخلان امنيت و آرامش جامعه ادامه داشته و با اينگونه افراد برابر قانون برخورد خواهد شد.
مرگ براثر سقوط بالابر
فرمانده انتظامي شهرستان درهشهر از فوت يك كارگر 49ساله ساختماني براثر سقوط يک دستگاه بالابر خبر داد. سرهنگ علي جمالوندي، گفت: در پي اعلام مركز فوريتهاي پليسي 110 مبني بر سقوط بالابر، ماموران كلانتري 11شهرستان بههمراه اورژانس براي بررسي موضوع در محل حادثه حاضر شدند. وي افزود: با حضور ماموران در محل مشخص شد يك كارگر ساختماني 49 ساله بهدليل سقوط يک دستگاه بالابر بر سر وي بهشدت مجروح و توسط اورژانس به بيمارستان منتقل شده است. سرهنگ جمالوندي، تصريح کرد: در اين حادثه كارگر كه توسط اورژانس به بيمارستان منتقل شده بود به علت شدت جراحت وارده جان خود را از دست داد. وي خاطرنشان كرد: كارشناسان علت فوت وي را عدم رعايت اصول ايمني و استفادهنكردن از وسايل محافظتي عنوان كردهاند. فرمانده انتظامي شهرستان درهشهر، گفت: انجام اقداماتي ايمني و يا قراردادن يك پوشش محافظ در كنار کارگران ساختماني ميتواند نقش بهسزايي در پيشگيري از وقوع چنين حوادث تلخي داشته باشد.
كشف 142 كيلوگرم شيشه
فرمانده انتظامي استان کرمان از كشف142 كيلوگرم شيشه از يك دستگاه كاميون در عمليات شبانه پليس شهرستان راور خبر داد. سردار عبدالرضا ناظري در تشريح اين خبر گفت: ماموران ايستگاه بازرسي شهيد جهانگرد شهرستان راور با اشرافيت اطلاعاتي از ورود يک محموله موادمخدر از مرزهاي شرقي به داخل كشور با استفاده از يک دستگاه کاميون آگاه شدند. فرمانده انتظامي استان كرمان افزود: در اين رابطه ماموران اين ايستگاه هنگام كنترل شبانه خودروهاي عبوري محور راور- مشهد كاميون موردنظر را شناسايي و متوقف کردند که در بازرسي از آن 142كيلوگرم ماده روانگردان شيشه کشف شد. سردار ناظري با اشاره به اينکه اين محموله به منظور توزيع در نقاط مختلف کشور از مرزهاي شرقي به استانهاي شمالي در حال انتقال بود، افزود: در اين رابطه يک متهم دستگير و پس از تشکيل پرونده به مراجع قضائي معرفي شد که قطعا توزيع اينگونه مواد صنعتي در سطح جامعه زمينهساز اعتياد فوقالعاده خطرناک و شکننده جوانان عزيز اين مرز و بوم ميشود.
تصادف کاميون با اتوبوس
رئيس مرکز فوريتهاي پزشکي و اورژانس البرز گفت: متاسفانه از سالهاي قبل شاهد اين هستيم که اتوبوسها زيرپل فرديس توقف ميکنند تا بتوانند مسافرگيري داشته باشند و همين باعث بروز تصادفات ميشود. مهرداد بابايي اظهارکرد: صبح سهشنبه دوم ارديبهشت گزارشي مبني بر تصادف يک دستگاه کاميون با يک دستگاه اتوبوس در محدوده پل فرديس آزادراه کرج - تهران به اورژانس استان ارسال شد. وي با بيان اينکه به محض اطلاع از اين سانحه نيروهاي امدادي به محل اعزام شدند، افزود: در اين حادثه صرفا کمک راننده اتوبوس دچار آسيب سطحي و کوفتگي شده و خوشبختانه فرد ديگري مصدوم نشده بود. وي افزود: فرد مصدوم شده نياز به انتقال به بيمارستان نداشت و بهصورت سرپايي از خدمات درماني استفاده کرد. اين مسئول با اشاره به علت اين حادثه گفت: متاسفانه از سالهاي قبل شاهد اين هستيم که اتوبوسها زيرپل فرديس توقف ميکنند تا بتوانند مسافرگيري داشته باشند و همين باعث بروز تصادفات ميشود. بابايي افزود: از مردم درخواست ميشود براي سفر صرفا به پايانههاي مسافربري استان مراجعه کنند و از شيوه سرراهي براي سوارشدن به اتوبوس استفاده نکنند تا جان خود و ديگران را به خطر نيندازند.