بستن

کوتاه حوادثی

کوتاه حوادثی

کشف 40 کيلو هروئيندر استان همدان

فرمانده انتظامي استان همدان از کشف40 کيلو هروئين در ملاير خبر داد. سردار کامراني صالح در تشريح اين خبر، گفت: در پي تلاش‌هاي اطلاعاتي کارکنان پليس مبارزه با مواد مخدر استان همدان بر روي يک باند تهيه و توزيع مواد مخدر، مشخص شد که اعضاي اين باند قصد دارند يک محموله هروئين را از استان‌هاي جنوبي به استان همدان منتقل کنند. وي افزود: با هوشمندي ماموران و با همکاري کارکنان انتظامي شهرستان ملاير در يک اقدام ضربتي خودرو سواري قاچاقچيان در ورودي اين شهرستان متوقف و در بازرسي از آن، 40 کيلوگرم هروئين با لفافه کشف، 4 متهم دستگير و 2 دستگاه خودرو نيز توقيف شد .

دستگيري سارق حرفه‌اي

فرمانده انتظامي استان گلستان از دستگيري سارق سابقه‌دار و اعتراف وي به 40 فقره انواع سرقت در شهرستان مينودشت خبر داد. سردار روح‌الامين قاسمي، اظهارکرد: در پي وقوع چندين فقره انواع سرقت در مينودشت بررسي موضوع به‌صورت ويژه در دستور کار ماموران انتظامي و پليس آگاهي آن شهرستان قرار گرفت. فرمانده انتظامي گلستان ادامه داد: با انجام اقدامات اطلاعاتي و همچنين بازبيني دوربين‌هاي مداربسته اطراف محل‌هاي سرقت، متهم شناسايي كه طي هماهنگي با مقام قضائي در يك عمليات ضربتي در مخفيگاهش دستگير شد. اين مقام ارشد انتظامي استان تصريح كرد: سارق در تحقيقات پليسي و پس از ارائه مستندات موجود چاره‌اي جز اعتراف نداشت و به 40 فقره انواع سرقت در مينودشت اقرار کرد. سردار قاسمي با اشاره به معرفي متهم به مراجع قضائي، خاطرنشان كرد: شهروندان مي‌توانند با رعايت توصيه‌هاي پليس نقش بسزايي در پيشگيري از جرايم خصوصا سرقت داشته باشند.

اموال مسروقه كشف شد

فرمانده انتظامي استان اردبيل از كشف انواع اموال مسروقه به ارزش 3 ميليارد و 500 ميليون ريال خبرداد و گفت: در اين رابطه يك خريدار اموال مسروقه دستگير شد. سردار هوشنگ حسيني اظهارکرد: در تداوم اجراي طرح ارتقا امنيت اجتماعي با محوريت پيشگيري از سرقت و سلب تحرک از سارقان و به‌دنبال دريافت گزارش‌هاي مردمي مبني بر نگهداري اموال مسروقه در حوزه استحفاظي کلانتري 11 بهشت‌فاطمه(س) شهرستان اردبيل، بررسي موضوع به‌صورت و‍‍‍يژه در دستور كار پليس قرار گرفت. وي افزود: با انجام بررسي‌هاي تخصصي و تحقيقات ميداني صحت گزارش‌هاي دريافتي براي پليس محرز كه پس از هماهنگي با مقام قضائي ماموران در قالب گشت انتظامي به محل اعزام و موفق شدند در بازرسي از محل تعدادي اموال مسروقه از جمله دوچرخه، موتورسيکلت، ماشين شارژي کودکان، گوشي تلفن‌همراه و دوربين مداربسته به ارزش 3 ميليارد و 500 ميليون ريال را كشف كنند. فرمانده انتظامي استان اردبيل با اشاره به دستگيري يك نفر خريدار اموال مسروقه در رابطه با كشفيات به‌دست آمده، گفت: اقدامات قانوني جهت شناسايي و تحويل اموال مسروقه كشف شده به صاحبان اصلي در دستور كار پليس است. سردار حسيني تصريح کرد: در اين عمليات مقاديري انواع مواد مخدر نيز کشف شد.

انهدام باند سارقــان خــودرو

فرمانده انتظامي استان گيلان از انهدام باند سارقان خودرو و لوازم داخلي آن خبر داد و گفت: متهمان به 22 فقره سرقت اعتراف كردند. سردار عزيزا... ملكي، با اعلام اين خبر گفت: در پي وقوع چند فقره سرقت‌ خودرو در اواخر اسفندماه سال 98 و اوايل سالجاري در شهرستان رشت، شناسايي و دستگيري سارق يا سارقان در دستور کار پليس قرار گرفت. اين مقام ارشد انتظامي با بيان اينكه كارآگاهان آگاهي سرنخي از دست داشتن يك سارق در اين پرونده‌ها پيدا كردند، افزود: ماموران اداره مبارزه با سرقت پس از انجام اقدامات اطلاعاتي اين سارق را حين تردد با يك دستگاه خودرو سرقتي پرايد در شهر رشت شناسايي و دستگير كردند. وي بيان داشت: متهم در تحقيقات پليس به 3 فقره سرقت خودرو و 19 فقره سرقت لوازم داخل خودرو در سطح شهرستان رشت با همكاري همدستش اعتراف كرد. سردار ملكي به دستگيري متهم ديگر اين پرونده و 3 مالخر در اين رابطه اشاره كرد و ادامه داد: از مالخران اموال سرقتي از قبيل چهار حلقه لاستيك، چهار عدد رينگ، چراغ جلو و عقب، جلو پنجره، پنج دستگاه تلفن همراه، پنج عدد پنل ضبط و سوئيچ پژو 206، چراغ ال‌اي‌دي، ابزار آلات، هدفن، روكش صندلي،کيف و شارژر نيز كشف شد. فرمانده انتظامي استان گيلان در پايان بر توجه بيشتر شهروندان و نصب تجهيزات ايمني و حفاظتي به منظور پيشگيري از سرقت تاكيد و گفت: سارقان 18 و 29 ساله و مالخران 40، 42 و 51 ساله با تشكيل پرونده به مرجع قضائي معرفي شدند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی