بستن

خـــبــر

خـــبــر

فوت کارگر براثر سقوط در چاه

فرمانده انتظامي شهرستان قرچک از جانباختن يک کارگر براثر سقوط در چاه خبر داد. سرهنگ علي موسي‌پور فرمانده انتظامي شهرستان قرچک اظهارکرد: با دريافت خبري از مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر فوت يک کارگر براثر سقوط در چاه شهرستان قرچک بلافاصله تيمي از ماموران انتظامي اين شهرستان براي بررسي موضوع به محل اعزام شدند. وي افزود: با حضور ماموران در محل و بررسي‌هاي به عمل آمده مشخص شد، مرد 68 ساله در حين انجام کار در دهانه چاه بوده که به‌دلايل نامعلوم ناگهان تعادل خود را از دست مي‌دهد و به داخل چاه سقوط کرده و در دم فوت مي‌کند. سرهنگ موسي‌پور تصريح کرد: جسد متوفي توسط عوامل امدادي از چاه بيرون کشيده شده و با هماهنگي مقام قضائي به سردخانه منتقل شد و تحقيقات در اين باره ادامه دارد. فرمانده انتظامي شهرستان قرچک در پايان از شهروندان خواست در هنگام کار نکات ايمني را رعايت کنند.

3 عضو خانواده قرباني گازگرفتگي

‍‍فرمانده انتظامي اسلام‌آباد غرب (کرمانشاه) گفت: اعضاي يک خانواده 3 نفره براثر گازگرفتگي جان خود را از دست دادند. سرهنگ محمدرضا ياري اظهار کرد: اول ارديبهشت يک مورد گازگرفتگي در يک واحد مسکوني واقع در شهرک بسيجيان اسلام‌آبادغرب به پليس گزارش شد. وي افزود: با حضور ماموران در محل مشخص شد 3 عضو يک خانواده شامل پدر 42 ساله، مادر 38 ساله و دختر 6 ساله آنها جان خود را به‌علت گازگرفتگي از دست داده‌اند. فرمانده انتظامي اسلام‌آبادغرب ادامه داد: مادرزن خانواده پس از تماس‌هاي مکرر و بي‌جواب و همچنين عدم بازگشايي درب منزل به رويش، نگران وضعيت دختر، نوه و داماد خود شده و موضوع را گزارش مي‌کند. فرمانده انتظامي اسلام آبادغرب در پايان از انتقال اجساد قربانيان به پزشکي قانوني خبر داد.

کشف ترياک از مخفيگاه قاچاقچي

فرمانده انتظامي استان البرز از کشف 126 کيلو و 700 گرم ترياک در عمليات مشترک پليس مبارزه با مواد مخدر استان‌هاي البرز و کرمان خبر داد. سردار عباسعلي محمديان در تشريح اين خبر گفت: در پي اقدامات اطلاعاتي پليس مبارزه با مواد مخدر استان البرز متمرکز بر روي عناصر خريد و فروش مواد مخدر مشخص شد، فردي در امر خريد و فروش مواد مخدر با اوزان بالا فعاليت دارد و به‌تازگي مقدار قابل توجهي ترياک را از قاچاقچيان خريداري کرده و آن را در مخفيگاه خود در شهرستان جيرفت استان کرمان دپو کرده است. سردار محمديان بيان کرد: بلافاصله موضوع به پليس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان اطلاع داده شد و اکيپي از ماموران با پشتيباني و هدايت اطلاعاتي پليس مبارزه با مواد مخدر استان البرز به مخفيگاه متهم اعزام شده و در يک عمليات غافلگيرانه نامبرده را دستگير و به پليس مبارزه با مواد مخدر منتقل کردند. اين مقام انتظامي افزود: در بازرسي از منزل متهم 126 کيلو و 700 گرم ترياک کشف شد که به‌همراه متهم تحويل مراجع قضائي شد.فرمانده انتظامي استان در پايان خاطرنشان کرد: مبارزه با مواد مخدر رابطه مستقيم با کاهش جرايم و آسيب‌هاي اجتماعي دارد و پليس البرز با پيشگيري از ورود مواد به استان قصد دارد عرصه براي فعاليت قاچاقچيان مواد مخدر تنگ کند.

دستگيري 2 موبايل‌قاپ

سرکلانتر هفتم پايتخت از دستگيري 2 موبايل‌قاپ 17 و 18 ساله خبر داد و گفت: متهمان به 22 فقره سرقت اعتراف کردند. سرهنگ دوستعلي جليليان سرکلانتر هفتم پايتخت گفت: تيم عملياتي کلانتري 113 بازار هنگام گشتزني در حوالي خيابان مولوي با 2 موتورسوار برخورد کردند که با نزديک شدن به مردي ميانسال حدودا 55 ساله گوشي همراه وي را که در حال مکالمه بود، سرقت و به سرعت از محل متواري شدند. اين مقام انتظامي با اشاره به اينکه بلافاصله دستگيري موتورسواران در دستور کار قرار گرفت، افزود: پس از مدتي تعقيب و گريز و اعلام فرمان‌هاي پليسي، تيم گشت کلانتري بازار موفق شد موتورسيکلت متهمان را متوقف و هر دو موتورسوار را دستگير کنند. وي با بيان اينکه در بازرسي بدني از متهمان 17 و 18 ساله 4 دستگاه گوشي سرقتي از جمله موبايل مرد ميانسال کشف شد، ادامه داد: هر دو متهم براي تحقيقات تکميلي به کلانتري بازار انتقال و متهمان به 22 فقره سرقت با همکاري يکديگر اعتراف کردند. سرکلانتر هفتم گفت: متهمان انگيزه خود را از سرقت، کسب درآمد و خوشگذراني اعلام داشتند و اظهارکردند، سرقت‌ها را در حوالي خيابان‌هاي خزانه، هرندي، مازندران مرتکب شده‌اند.وي در پايان خاطرنشان کرد: تحقيقات در خصوص شناسايي مالباختگان و کشف جزئيات پرونده ادامه دارد.

45هزارليتر سوخت قاچاق کشف شد

فرمانده انتظامي و پايگاه درياباني کيش از کشف 45 هزار ليتر سوخت قاچاق از 3 فروند لنج و دستگيري 13 خدمه آنها خبر داد. سرهنگ علي‌اصغر جمالي در جمع خبرنگاران، گفت: در اجراي طرح يک‌روزه برخورد و مبارزه با قاچاق سوخت، نيروهاي پايگاه درياباني کيش براي اجراي طرح در سطح حوزه استحفاظي به گشت اعزام و حين کنترل نوار مرزي به سه فروند لنج باري و صيادي را که در حال گذر به سمت مرز بودند، مشكوك شدند.وي افزود: ماموران درياباني پس از توقف لنج ها و در بازرسي از اين 3 شناور موفق شدند، 45هزار ليتر سوخت قاچاق را کشف و ضبط و همچنين 13 خدمه اين لنج هاي باري و صيادي را دستگير و تحويل مقام قضائي دهند. فرمانده پايگاه درياباني کيش با اشاره به اينکه سودجويان با هر ترفندي قصد انتقال سرمايه‌هاي ملي از کشورمان را دارند، افزود: اين افراد پس از جمع‌آوري سوخت به‌صورت شبانه با حضور در نقطه صفر مرزي و حتي ورود به آب‌هاي مرزي کشورهاي حاشيه خليج‌فارس اقدام به فروش سوخت‌هاي جمع‌آوري شده به شناورهاي خارجي مي‌کنند. سرهنگ جمالي تاکيد کرد: در واقع قاچاقچيان، سوختي که با زحمت فراوان در داخل کشور توليد مي‌شود را با هدف درآمد نامشروع و سودجويي به آن سوي مرزهاي آبي قاچاق مي‌کنند. فرمانده پايگاه درياباني کيش در پايان خاطرنشان کرد: متاسفانه با توجه به اينکه اينگونه اقدامات غيرقانوني سود نامشروع بسياري براي متخلفان دارد، برخي افراد هنجارشکن در اين حوزه ورود مي‌کنند که البته پليس نيز در برخورد با اين افراد با قاطعيت تمام همواره در صحنه حاضر است و اميدواريم با مجازات‌هايي که توسط مقام قضائي براي اين افراد تعيين و اعمال مي‌شود در آينده شاهد افزايش بازدارندگي مجازات‌ها و عدم ورود متخلفان به اين حوزه باشيم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی