بستن

حاشیه‌های ورزش مادر!

حاشیه‌های  ورزش  مادر!

آرمان‌ملي: مجمع فدراسيون دووميداني هفته گذشته در حالي برگزار شد که کيهاني رئيس سابق اين فدراسيون با نماينده وزارت ورزش درگيري لفظي پيدا کرد و البته در نهايت به سازمان بازرسي کل کشور شکايت کرد. در اين مجمع افشين داوري با رأي اکثريت به عنوان رئيس جديد انتخاب شد.

اتفاقي که نيفتاد

مجمع انتخاباتي فدراسيون دووميداني زير سايه يک بي‌مسئوليتي بزرگ برگزار شد. در حاليکه وزارت ورزش و جوانان درخواست اهالي دووميداني براي تعيين تکليف اين رشته مادر در سال منتهي به المپيک را اجابت کرد و به خواست مجمع براي انتخاب رئيس جديد احترام گذاشت، برخي از هيات استاني بي‌اعتنا به شرايط اين رشته و مشکلات موجود، مصلحت جمعي را پاي منافع شخصي ذبح کرده و تلاش کردند تا انتخابات را از رسميت بيندازند. تلاشي مذبوحانه که البته با پافشاري و پايبندي وزارت ورزش و اهالي مجمع ناکام ماند. براساس قانون برگزاري مجامع انتخاباتي فدراسيون‌هاي ورزشي، روساي هيات‌هاي استاني موظف به حضور در اين نشست مهم و سرنوشت‌ساز هستند و در صورت عدم توانايي براي حضور، مکلف به معرفي نماينده‌اي از اعضاي هيات استان خواهند بود تا سرنوشت ورزش کشور را به نمايندگي از استان خود مشخص کنند. اما در روز برگزاري مجمع انتخاباتي ورزش اول المپيک که در آستانه بازي‌هاي المپيک 2020 توکيو از اهميت ويژه‌اي برخوردار بود، روساي برخي از هيات‌هاي استاني دووميداني به بهانه بيماري کرونا و مشکلات موجود در مجمع حضور پيدا نکردند در حاليکه پس از برگزاري مجمع مشخص شد که اين غيبت مصلحتي با يک طرح از پيش‌تعيين شده و براي از رسميت انداختن مجمع به نفع يک نامزد خاص انجام شده؛ اگرچه غايبان در برنامه‌ريزي براي رسيدن به اهداف خود اشتباه محاسباتي داشتند. اعضاي غايب مجمع براي حمايت از يکي از کانديداها قصد داشتند با غيبت خود مانع از به حدنصاب رسيدن قانوني تعداد نفرات اعضاي حاضر در انتخابات شوند تا به‌صورت خودکار اين جلسه انتخاباتي برگزار نشود اما تير آنها به سنگ خورد چراکه برخلاف پيش‌بيني‌ها حضور گسترده حاضران و ديگر هيات‌ها که سرنوشت دووميداني برايشان مهم بود و آن را مهمتر از منافع شخصي يک کانديدا مي‌ديدند، سبب شد تا اين انتخابات با به حدنصاب رسيدن اعضا، با اکثريت اعضاي مجمع به‌طور کاملا قانوني برگزار شود. نکته جالب اينجاست که بعد از برگزاري انتخابات، روساي هيات‌هاي غايب به حضور برخي از نمايندگان هيات‌ها که با نامه رسمي و به‌طور قانوني جايگزين رئيس هيات شده بودند، اعتراض کردند؛ اعتراضاتي که البته محلي از اعراب ندارد.

درگيري لفظي

درگيري لفظي کيهاني، يکي از نامزدهاي پست رياست اين فدراسيون و البته رئيس سابق دووميداني با علي‌نژاد، معاون قهرماني وزارت ورزش هم انتخابات را به چالش کشاند.‌ کيهاني مدعي بود نمايندگان چهار هيات استان‌هاي آذربايجان‌شرقي، آذربايجان‌غربي، بوشهر و خراسان‌جنوبي بدون معرفي‌نامه در مجمع حاضر شدند و رأي رئيس هيات استان سيستان‌وبلوچستان با تلفن اعلام شده است. همه اين موارد باعث شد تا صحبت از انتخابات مهندسي‌شده دووميداني بيشتر از گذشته به ميان بيايد. اما با تمام اين حرف‌وحديث‌ها انتخابات برگزار و افشين داوري هم صاحب صندلي رياست فدراسيون دووميداني شد.

شکايت رئيس سابق

مجيد کيهاني رئيس سابق فدراسيون دووميداني و کانديداي انتخاباتي فدراسيون مدعي است که 7 مورد تخلف در مجمع انتخابات اين فدراسيون صورت گرفته به همين علت او به سازمان بازرسي کل کشور شکايت کرده است. کيهاني ضمن تاييد اين مطلب در يکي از برنامه‌هاي تلويزيوني گفت: 7 مورد تخلف در مجمع انتخاباتي رياست فدراسيون دووميداني محرز شده است به همين علت به نهاد‌هاي نظارتي شکايت کردم تا اين تخلفات را بررسي کنند. همچنين من براي احقاق حقوق اعضاي مجمع فدراسيون دووميداني تصميم گرفتم که به سازمان بازرسي شکايت کنم.

نظر وزارت ورزش

مهدي علي‌نژاد درباره روند برگزاري انتخابات فدراسيون دووميداني اظهارکرد: ما در شرأيط ويژه هستيم و بايد اين انتخابات برگزار مي‌شد. در موردي که نسبت به آن اعتراض وجود داشت، اعلام رأي يک هيات از طريق فکس بود. رئيس هيات استان سيستان‌وبلوچستان مشکوک به کرونا بود و به همين خاطر از اختيار وزارت ورزش استفاده کرديم و تصميم بر اين شد اين هيات رأي خود را غيرحضوري و به‌صورت فکس ارسال کند. البته رأي رئيس اين هيات با فرد انتخاب شده در انتخابات يکي نبود. وي افزود: بايد به مصلحت کشور فکر کنيم. با اين حال ما شواهدي داريم که با برخي اعضاي هيات‌ها تماس گرفتند و به آنها گفته‌اند رأي ندهيد. ما اين موضوع را از طريق مراجع نظارتي پيگيري مي‌کنيم. اين را هم بايد گفت که وزارت ورزش در انتخابات دووميداني واقعا بي‌طرف بود.

صحبت‌هاي داوري

افشين داوري پس از انتخابش به‌عنوان رئيس جديد فدراسيون دووميداني در جمع خبرنگاران گفت: از وزارت ورزش و آقاي علي‌نژاد بابت برگزاري انتخابات تشکر مي‌کنم. همانطور که او گفته بود برگزاري انتخابات بهتر از بلاتکليفي اين رشته بود. وي افزود: تاکنون دو نفر سهميه المپيک گرفته‌اند و چند ورزشکار ديگر نيز در دووميداني شرايط کسب سهميه را دارند پس لازم بود که در شرايط آمادگي آنها تکليف فدراسيون نيز مشخص شود. رئيس جديد فدراسيون دووميداني ادامه داد: از اعضاي مجمع که با وجود شرايط خاصي که وجود داشت به مجمع آمدند تشکر مي‌کنم اميدوارم با يک همدلي و هماهنگي همه برنامه‌ها را در کنار هم انجام بدهيم. داوري عنوان کرد: ما در گذشته به قله‌هاي دست‌نيافتني در دووميداني رسيديم و توانستيم اولين مدال بانوان را نيز در دوره مديريتي من کسب کنيم. اميدوارم همدلي ادامه داشته باشد که در مجموع نتيجه آن براي دووميداني است. وي گفت: ما دو ورزشکار پرتاب ديسک داريم که رکوردهايشان خوب است اما نمي‌دانيم کجا هستند؟ محمدرضا وظيفه‌دوست در پرش ارتفاع رکورد 2.25 متر را به ثبت رسانده اما 4 سال است که از او خبري نيست. ما 89 ورزشکار رنکينگي داشتيم که از فدراسيون حقوق مي‌گرفتند. به هر حال شرايط خاصي به‌وجود آمده و من نمي‌توانم از مديريت مجيد کيهاني در 4سال گذشته ايراد بگيرم چون او هم تلاش خود را کرد و آمده بود که خوب کار کند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی