دستگيري سارقان ميلگرد
فرمانده انتظامي استان مرکزي گفت: اعضاي باندي كه چند روز قبل يك دستگاه تريلي با بار 25 تن ميلگرد را به سرقت برده بودند، در عمليات كارآگاهان اين پليس شناسايي و دستگير شدند. سردار حسن مفخميشهرستاني در گفتوگو با پايگاه خبري پليس در اين باره گفت: چند روز قبل گزارشي از سرقت يك دستگاه خودروي تريلي با 25 تن ميلگرد در يكي از شركتهاي صنعتي در شهرك صنعتي شهرستان زرنديه به مركز فوريتهاي پليس 110 اعلام شد. وي اضافه كرد: بلافاصله تيمي از كارآگاهان پليس آگاهي شهرستان، بررسي تخصصي اين موضوع را آغاز كردند و در مراحل مقدماتي تحقيقات مشخص شد، زماني كه خودرو در جلوي درب شركت پارك بوده، مورد سرقت قرار گرفته است. اين مقام ارشد انتظامي در استان مركزي ادامه داد: با شروع تحقيقات تخصصي كارآگاهان پليس، سرانجام سرنخهايي از يك باند سرقت بهدست آمد و با پيگيريهاي شبانهروزي پليس، مخفيگاه اين افراد در يكي از شهرهاي استان تهران شناسايي و دستگيري آنان با هماهنگي مرجع قضائي در دستور كار قرار گرفت. سردار مفخمي شهرستاني خاطرنشان كرد: در عملياتي غافلگيرانه 4 عضو اين باند سرقت دستگير و براي تكميل تحقيقات به پليس آگاهي شهرستان زرنديه دلالت داده شدند. وي ادامه داد: همچنين در اين خصوص 2 مالخري كه با اعضاي اين باند همكاري داشتند، نيز دستگير شدند و خودروي سرقت شده بههمراه محموله آن از محل فعاليت آنان كشف و بعد از سير مراحل قانوني به شركت صنعتي صاحب كالا تحويل داده شد.
توقيف 24 هزار ليتر گازوئيل قاچاق
رئيس کلانتري 176 حسنآباد از توقيف 24 هزار ليتر گازوئيل در جاده قديم تهران به قم خبر داد. سرگرد جواد قربانزاده رئيس کلانتري 176 حسنآباد گفت: ماموران گشت کلانتري در جاده قديم تهران به قم متوجه تردد مشکوک راننده يک دستگاه تريلر شده و براي بررسي موضوع دستور ايست دادند. اين مقام انتظامي با اشاره به اينکه راننده تريلر بدون اعتنا به هشدار ماموران از محل متواري شد، افزود: ماموران موفق شدند پس از تعقيب و گريزي خودرو را متوقف و رانندهاش را دستگير کنند. کلانتر محله حسنآباد ابراز داشت: بررسيهاي بيشتر پليسي مشخص شد که محموله تريلر 24 هزار ليتر گازوئيل قاچاق و راننده خودرو فاقد بارنامه و هر گونه مدرکي است. اين مقام انتظامي با بيان اينکه متهم به جرم خود اعتراف کرد، تصريح کرد: متهم انگيزه خود را انتقال گازوئيل از تهران به يکي از شهرستانهاي همجوار اعلام کرد. کلانتر محله حسنآباد با اشاره به اينکه کارشناسان ارزش ريالي کالاي قاچاق را 144 ميليون ريال برآورد کردهاند، گفت: متهم براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد.
سارق خودروها دستگير شد
رئيس کلانتري 176 حسنآباد از دستگيري سارق حرفهاي خودروها در اين منطقه خبر داد و گفت: متهم به 40 فقره سرقت با همکاري همدستش اعتراف کرد. سرگرد جواد قربانزاده گفت: ماموران گشت کلانتري حين گشتزني در يکي از خيابانهاي منطقه حسنآباد به دو جوان که در حال هلدادن يک دستگاه پرايد بودند مشکوک شدند. وي افزود: يکي از آنها به محض ديدن پليس پا به فرار گذاشت و تيم پليسي قبل از فرار دومين متهم موفق به دستگيريش شد. رئيس کلانتري 176 حسنآباد ادامه داد: وي که صحبتهاي ضد و نقيضي در پاسخ به سوالات ماموران داشت، ادعا کرد خودرو براي خودش است؛ اما سوئيچ و مدارک آن را داخل خانهاش جا گذاشته است. قربانزاده با بيان اينکه ماموران پلاک انتظامي خودرو را استعلام کردند، ولي خودرو سابقه ثبت سرقت داشت ادامه داد: ماموران در حال تحقيق بودند که مرد 50 سالهاي سراسيمه به سمت ماموران آمد و با در دست داشتن سوئيچ و مدارک خودرو اعلام کرد که صاحب اين خودرو پرايد است و اين مرد قصد ربودن خودرواش را داشته، متهم که ديگر راهي جز اعتراف پيشروي خود نديد به سرقت خودرو با همکاري همدستش اعتراف کرد. اين مقام پليسي افزود: ماموران در بازرسي بدني از متهم که اعتياد شديد به مواد مخدر داشت چند شاهکليد که براي بازکردن در خودرو از آن استفاده ميکردند، کشف کردند. سرگرد قربانزاده گفت: متهم در اظهاراتش ادعا کرد، ابتدا خودروهايي را که سيستم امنيتي نداشتند شناسايي و سپس با همدستي دوستش اقدام به بازکردن در خودروها کرده و براي اينکه کسي متوجه ماجرا نشود خودرو را بهصورت خاموش هل داده و در فاصله دورتر از محل پارک خودرو آن را روشن ميکردند و به سرقت مي بردند. کلانتر محله حسنآباد ادامه داد: با انتقال متهم به کلانتري وي به بيش از 40 فقره سرقت خودرو با همکاري همدستش اعتراف و تاکنون 39 تن از مالباختگان شناسايي شدند و تحقيقات براي دستگيري همدستش ادامه دارد.
کشف بيش از 16ميليون ماسک، دستکش
و مواد ضدعفونيکننده
71 محتکر دستگير شدند
سردار مقيمي از کشف بيش از 16 ميليون عدد انواع تجهيزات بهداشتي نظير ماسک، دستکش و مواد ضدعفونيکننده احتکارشده، خبر داد. سردار محمدرضا مقيمي رئيس پليس امنيت اقتصادي ناجا گفت: پليس امنيت اقتصادي، همزمان با شيوع و بروز علائم اوليه کروناويروس چندين ابلاغيه مبني بر شناسايي و برخورد با محتکران کالا با اولويت ماسکهاي بهداشتي، مواد ضدعفوني کننده، مواد شوينده و تجهيزات پزشکي مورد نياز براي پيشگيري و مقابله با اين ويروس به پليسهاي امنيت اقتصادي سراسر کشور اعلام و بهدنبال آن طرح سراسري مقابله با احتکارکنندگان تجهيزات بهداشتي در کشور اجرا شد. وي با بيان اينکه اين طرح از روز جمعه دوم اسفندماه آغازشده و کنترل شيوع کروناويروس در سراسر کشور ادامه دارد، عنوان کرد: در بازرسي از انبارها و مراکز توزيع طي يک هفته گذشته، 16 ميليون و 773 هزار و 917 عدد انواع تجهيزات بهداشتي شامل 6 ميليون و 709 هزار و 673 عدد انواع ماسک، 9 ميليون و 816 هزار و 400 عدد دستکشهاي بهداشتي (لاتکس) و 247 هزار و 844 بطري انواع مواد ضدعفوني کننده احتکاري کشف شد. رئيس پليس امنيت اقتصادي ناجا با بيان اينکه ارزش ريالي اقلام کشف شده در دست بررسي است، تصريح کرد: با دستور قضائي، انبارهاي مذکور پلمب و اقلام کشفشده براي بررسي بيشتر تحويل نمايندگان مراجع ذيربط شد. سردار مقيمي با اشاره به اينکه در اين رابطه 71 نفر دستگير و در اختيار مراجع قضائي قرار گرفتند از شهروندان خواست: به محض اطلاع از هرگونه اقدام افراد فرصتطلب و سودجو مبني بر افزايش قيمت، احتکار و... موضوع را براي اقدام قانوني از طريق مرکز فوريتهاي پليسي 110 به پليس اطلاعرساني کنند.