اسماعيل حلالي در خصوص بازي پيشروي پرسپوليس و سپاهان اظهارکرد: نتايج ضعيفي در آسيا کسب کرديم و در جدول گروهي آسيا جايگاه مناسبي نداريم. بهخاطر اشتباهات فردي بازي با شارجه را دست داديم. البته ما خيلي اميد داريم با بازي خوب به جدول بازگرديم.
صدرنشيني
وي افزود: الان در ليگبرتر در صدر هستيم و بازي برابر سپاهان برايمان شش امتيازي است. اين بازي در زمين حريف است و قدرت تيم قدرتمند سپاهان را چند برابر ميکند. پرسپوليس سال گذشته سه بازي مقابل سپاهان داشته است و شناخت خوبي از اين تيم دارد. سپاهان از جناحين بهخوبي استفاده ميکند و در ضربات ايستگاهي به شدت خطرناک است. حلالي اضافه کرد: پرسپوليس در ارسالها آسيبپذير است و بايد با تمرکز بيشتري بازي کند تا تيم حريف اجازه ارسال پيدا نکند. از دادن ضربات ايستگاهي پشت محوطه به حريف بايد جلوگيري شود. در مجموع بازيکنان بايد تمام تلاششان را بهکار گيرند که سپاهان را از دروازه دور نگه دارند. سپاهان بهشدت در ضدحمله آسيبپذير است. پرسپوليس بايد ساختار دفاعياش را بازسازي کند تا مشکلاتي که در سه بازي گذشته برايش پيش آمده پيش نيايد.
«استوکس»
حلالي در رابطه با خطخوردن «آنتوني استوکس» از فهرست 18 نفره و بدقولي او براي بازگشت از مرخصي گفت: ميدانستيم او اين رفتار را انجام ميدهد. يکبار هم در تراکتور اين کار را کرده بود. وقتي همچنين بازيکني جذب ميکنيم، بايد توقع اين رفتار را از او داشته باشيم. وي تاکيد کرد: واقعيت اين است يکسري دلال در باشگاه هستند که نظرشان به همه ارجحيت دارد. از اينکه «استوکس» بازيکن خوبي است در آن شکي نيست، ولي با تجربهاي که از زمان حضور او در تراکتور وجود داشت جذب او قابل تامل است. اين بازيکن تيم تراکتور را در فصل قبل نابود کرد و گذاشت و رفت. «استوکس» يک فوتباليست نرمال نيست. حلالي در خصوص رفتاري که يحيي گلمحمدي بايد با اين بازيکن داشته باشد، تصريح کرد: يحيي گلمحمدي نشان داده که ديسيپلين لازم را دارد و قطعا با او برخورد لازم را ميکند. درصد زيادي از موفقيتهاي آقاي برانکو بهخاطر ديسيپليني بود که داشت. او از يک بازيکن بهخاطر تيمش ميگذشت. برانکو يک نفر را فداي 25 نفر ديگر نميکرد و تيمش را حفظ ميکرد. در پرسپوليس بازيکن وفادار زياد است، مثل رادوشوويچ. او مدت زيادي است روي نيمکت نشسته است و حقش را نميدهند. بايد اين بازيکنان را الگوي خودشان قرار دهند. ما بهترين گلر ايران را در اختيار داريم و رادو را با صددرصد آمادگي روي نيمکت مينشانيم. اگر عملکرد بيرانوند مطلوب نميشود ميتوانيم حتما از رادوشوويچ استفاده کنيم تا بيرانوند به روزهاي خوب خودش برگردد. حلالي افزود: ما در باشگاه پرسپوليس مديراني داشتيم که کار ترانسفر را بلد بودند. بازيکن را ترانسفر ميکردند که بعد از پنج سال عوايدش به پرسپوليس ميرسيد. مديريت اينگونه است، ولي الان مديراني داريم که نميتوانند بازيکنان را بهصورت قرضي با قراداد شش ماهه به تيمي بدهند و در فوتبال ما همچنين مديرهايي در حال مديريت هستند. دلالها پيش چنين مديراني ميروند و گزينههايشان را معرفي ميکنند. واقعيت اين است که دلالها نفوذ ميکنند و بازيکناني را تحميل ميکنند مثل همين جونيور که همه آن زمان ميگفتند که او اصلا فوتباليست نيست. اين کارشناس فوتبال خاطرنشان کرد: اين اتفاقات را کسي پيگيري نميکند که چرا چنين بازيکني به فوتبال ما آمدند و چگونه رفتند و کسي بابت آن محاکمه نشد. البته «استوکس» بازيکن خوبي است، اما با مشکلات اخلاقياي که دارد و ما آن را ميدانستيم، او را جذب کرديم و در زماني که مهاجم نداريم، مجبوريم با مهاجمان قبلي سر کنيم. اميدوارم قراردادش جوري بسته شده باشد که رفتار قديمش را تکرار نکند و دوباره به تيمش بازگردد.