اعطاي گواهينامه ISMS
به شرکت مس
در مراسمي با حضور مدير گروه فاواي شرکت مس و معاون مرکز مديريت راهبردي اَفتاي نهاد رياستجمهوري گواهينامه ملي سيستم مديريت امنيت اطلاعات (ISMS) به شرکت ملي صنايع مس ايران، اعطا شد. به گزارش مس پرس، استفاده از فناورهاي اطلاعاتي و الزامات آن همچون سيستمهاي امنيت اطلاعات در حال حاضر يکي از مهمترين مزيتهاي رقابتي است که بنگاههاي اقتصادي براي افزايش رقابتپذيري بايد در سطح سازمان پيادهسازي کنند. ازاينرو، بهکارگيري فناوريهاي روز اطلاعات در مديريت سازماني يکي از محورهايي بود که اردشير سعدمحمدي، مديرعامل شرکت مس، از ابتداي سال جاري بر پيادهسازي آن تاکيد ميکرد. در اين راستا، مجموعه فاواي معاونت منابع انساني و پشتيباني شرکت مس از ابتداي سالجاري و با حمايت مديرعامل شرکت مس در کنار اجراي طرح جامع سيستمهاي يکپارچه شرکت ملي صنايع مس ايران، که به جرات ميتوان آن را يکي از مهمترين دستاوردهاي شرکت مس در کنار موفقيتهاي توليدي در سال 98 برشمرد، موفق به استقرار سيستم مديريت امنيت اطلاعات در شرکت مس شد. در اين زمينه و پس از استقرار اين سيستم طي مراسمي با حضور معاون اَفتاي نهاد رياستجمهوري، مدير گروه فاواي شرکت ملي صنايع مس ايران، سرپرست حوزه وزارت صمت اَفتاي نهاد رياستجمهوري و جمعي از پرسنل فاوا و حراست گواهينامه ملي سيستم مديريت امنيت اطلاعات (ISMS) به شرکت ملي صنايع مس ايران، اعطا شد. احسان طهماسبي، مدير گروه فاواي شرکت مس، در اين جلسه با اشاره به اينکه سيستم مديريت امنيت اطلاعات ISMS راهکاري مديريتي براي بهبود امنيت اطلاعات در سازمانهاست، گفت: با تلاشهاي پرسنل فاواي شرکت مس، حمايت معاونت منابع انساني و پشتيباني شرکت و همچنين تعامل سازنده پرسنل حراست، شرکت مس موفق به اخذ گواهينامه ارزشمند ISMS شد.
همه خودروهاي دپوشده ترخيص ميشوند
غلامرضا شريعتي، استاندار خوزستان، در مورد بحث ترخيص خودروهاي دپو شده در گمرکات خوزستان، اظهار کرد: بر اساس مصوبه هيات دولت و اعلام گمرک ايران همه خودروهاي پلاک اروندي دپو شده در گمرک خرمشهر ترخيص مي شوند. او در گفتوگو با ايسنا، افزود: همه 270 خودرويي که در گمرک خرمشهر (منطقه آزاد اروند) بودند و اجازه ترخيص نداشتند بر اساس مصوبه دولت ترخيص ميشوند.
خانه کلنگي گران شد
مرکز آمار ايران در گزارشي از افزايش 31 درصدي نرخ اجارهبهاي مسکن و 86 درصدي قيمت خانههاي کلنگي طي پاييز امسال در مقايسه با پاييز سال گذشته خبر داد. قيمت فروش هر متر مربع زيربناي مسکوني معامله شده از طريق بنگاههاي معاملات ملکي در شهر تهران 136047 هزار ريال با ميانگين مساحت 86 مترمربع و متوسط عمر بناي 11 سال بوده که نسبت به فصل قبل شش درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل 8/44 درصد افزايش يافته است. همچنين متوسط مبلغ اجاره ماهانه به علاوه سه درصد وديعه پرداختي براي اجاره يک مترمربع زيربناي مسکوني معاملهشده از طريق بنگاههاي معاملات ملکي شهر تهران 441470 ريال با ميانگين مساحت 80 مترمربع و متوسط عمر بناي 14 سال بوده که در مقايسه با پاييز سال گذشته 1/31 درصد افزايش يافته است.
توليد خودرو به 4 هزار دستگاه رسيد
وزير صنعت، معدن و تجارت در جلسه شوراي معاونان اين وزارتخانه گفت: بهرغم همه فشارها و تحريمهاي دشمنان، رشد صنعت کشور طبق گزارش بانک مرکزي از منفي 5/12 درصد در اسفندماه 97 به مثبت 3/2 درصد در ديماه امسال رسيده است. به گزارش وزارت صمت، رضا رحماني افزود: دشمنان فشارها و تحريمهاي سخت را بر ما تحميل کردهاند، اما ما ميتوانيم از اين شرايط عبور کنيم و تهديدها را به فرصت بدل کنيم، همچنان که تاکنون نيز توانستهايم.
400 ليتر بنزين نوروزي تاکسيهاي بينشهري
مديرکل مسافري سازمان راهداري از اختصاص 400 ليتر بنزين يارانهاي در اسفند امسال و فروردين 98 به تاکسيهاي بينشهري خبر داد. داريوش باقرجوان در گفتوگو با مهر درباره اختصاص سهميه سوخت به تاکسيهاي بينشهري بر اساس پيمايش اظهار کرد: اين اتفاق از ماه اسفند رخ ميدهد و در بهمنماه 750 ليتر سوخت يارانهاي به کارت هوشمند تاکسيهاي بين شهري پلاک «ع» واريز شد.
تخممرغ تقلبي نداريم
رضا ترکاشوند، مديرعامل اتحاديه توليدکنندگان مرغ تخمگذار، اعلام کرد که تخم مرغ تقلبي يا پلاستيکي در بازار وجود ندارد. به گزارش ايسنا، چندي پيش ويديوئي در فضاي مجازي منتشر شد که نشان ميداد تخممرغهايي از جنس مواد پلاستيکي توليد و به بازار مصرفي عرضه ميشود. در اين ويديو ذکر شده بود که اين تخممرغهاي تقلبي در کشور چين ساخته و در بازار توزيع ميشود. در اين راستا، مديرعامل اتحاديه توليدکنندگان مرغ تخمگذار ضمن رد اين شايعه اعلام کرد که صنعت توليد تخممرغ صنعت عظيمي است و باتوجه به توليدات روزانه آن که فراتر از نياز مصرفکنندگان است، نيازي به توليد تخممرغ تقلبي يا ساختهشده با مواد پلاستيکي ندارد.