بستن

گلرهایی که به فکر تیم‌هایشان نیستند!

گلرهایی که به فکر تیم‌هایشان نیستند!

آرمان‌ملي: استقلال و شهرخودرو به‌عنوان دو نماينده ايران در ليگ‌قهرمانان آسيا اين هفته بازي‌هاي مهمي دارند. با اين حال گلرهاي اصلي دو تيم ترجيح دادند به دعواي اينستاگرامي خود ادامه دهند.

شروع

دو گلر سابق و فعلي استقلال مدت‌هاست رابطه خوبي با هم ندارند. شروع جدي ماجرا پس از اتفاقات فصل گذشته در ابتداي ليگ‌جاري بود. خطير درباره شروط حسيني مي‌گويد: حسيني کسي است که از استقلال به تيم‌ملي رسيده است. او در مذاکره اوليه خود و قبل از اتمام فصل با باشگاه، شرطي مبني‌بر عدم حضور سيدمهدي رحمتي مطرح کرد که در همان ابتدا با توجه به اينکه باشگاه شرط و شروطي را از هيچ بازيکني قبول نمي‌کند، مذاکرات متوقف شد تا اينکه بعد از بحث جدايي مهدي رحمتي و پيوستن‌اش به پديده، عملا شرط مدنظر منتفي و مذاکرات مجددا آغاز شد، اما ايشان افزايش سه برابري نسبت به قرارداد سال قبل و سخن از 60 ميليارد ريال براي دو فصل به اضافه پاداش و شرايط غيرقابل قبول و در شأن باشگاه را به ميان آورد.

ادامه سريال

استقلال و شهرخودرو به‌عنوان دو نماينده ايران در ليگ‌قهرمانان آسيا اين هفته بازي‌هاي مهمي دارند. با اين حال گلرهاي اصلي دو تيم که تا فصل گذشته هم‌تيمي بودند و البته اختلافاتي هم داشتند، ترجيح داده‌اند در اين برهه دوباره سريال دعواي خود را ادامه دهند. اول نوبت رحمتي بود که متني منتشر کرده و به حسيني کنايه بزند. در ادامه نيز حسيني همين کار را انجام داد و بدون اينکه نامي از رحمتي ببرد پاسخش را داد و در ادامه نيز رحمتي در اقدامي عجيب متني از چت قديمي خود با حسيني را منتشر کرد که گلر جوان استقلال، رحمتي را الگوي خود ناميده بود! اين وسط ظاهرا مسئولان دو تيم هم خواب بودند که مانع ادامه اين دعواي مجازي شوند.

توصيه پيشکسوت

غلامحسين فرزامي در خصوص اختلافات رحمتي و حسيني در فضاي مجازي گفت: به‌نظر من بهتر است هر دو دروازه‌بان سکوت کنند و به فوتبالشان بپردازند. تماشاگران هر دو دروازه‌بان را دوست دارند و اختلاف ميان آنها باعث مي‌شود تا استقلال و شهرخودرو دچار مشکل شوند. اين دو تيم نماينده فوتبال ايران در ليگ‌قهرمانان آسيا هستند و نتايجي که کسب مي‌کنند، به خودشان مربوط است. وي افزود: مهدي رحمتي از گلرهاي بسيار خوب فوتبال ايران است و حسيني نيز نشان داده در شرايط خوبي قرار دارد. رحمتي بزرگ‌تر است و نبايد واکنش‌هايي داشته باشد که عملکرد درخشان او را دچار خدشه کند. حسيني نيز بايد احترام بزرگ‌تر را حفظ کند و به مسائلي که مي‌تواند عملکرد هر دو بازيکن را دچار مشکل کند، دامن نزند. پيشکسوت استقلال تاکيد کرد: رحمتي و حسيني باهم دوست بودند و هنوز هم رفاقت خوبي مي‌تواند ميان آنها جاري باشد. در اين ميان افرادي تلاش مي‌کنند رابطه ميان اين دو دروازه‌بان خوب فوتبال ايران را دچار تنش کنند. بهتر است هر دو توجهي به حرف‌هاي بيهوده نداشته باشند و تمرکزشان را بر روي عملکردشان درون زمين و موفقيت تيمشان بگذارند.

پادرمياني کاپيتان

با توجه به اتفاقات اخير ميان سيدمهدي رحمتي و سيدحسين حسيني، قبل از شروع تمرين تيم فوتبال استقلال در کويت در لابي هتل محل اقامت آبي‌پوشان وريا غفوري کاپيتان محبوب آبي‌ها جلسه‌اي چند دقيقه با سيدحسين حسيني برگزار کرد پس از آن با سيدمهدي رحمتي تماس گرفت تا تنش ميان 2 رفيق قديمي بيشتر نشود. پس از اين موضوع سيدمهدي رحمتي استوري خود درباره حسين حسيني را حذف کرد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی