بستن

فــراســو

فــراســو

نماينده پارلمان عراق:

کابينه علاوي نهايي شده است

نماينده پارلمان عراق اعلام کرد که کابينه محمد توفيق علاوي تکميل شده است و با وجود برخي فشارها از سوي گروه‌هاي سياسي اما يکشنبه اعلام مي‌شود. به گزارش النهرين، محمد عثمان الخالدي نماينده پارلمان عراق اعلام کرد که کابينه محمد توفيق علاوي تکميل شده است. وي افزود: کابينه محمد توفيق‌علاوي تکميل شده است و وي يکشنبه آن‌ را اعلام خواهد کرد. الخالدي تاکيد کرد: علاوي اين موضوع را به اطلاع رئيس‌جمهور عراق خواهد رساند و از پارلمان خواهد خواست نشست فوق‌العاده به منظور راي‌اعتماد به اعضاي کابينه برگزار کند. وي اعلام کرد: فشارهايي از سوي برخي گروه‌ها وجود دارد اما اين تاثيري در روند امور در داخل پارلمان نخواهد داشت. کابينه آماده است و يکشنبه اعلام خواهد شد. گفتني است که برهم صالح رئيس‌جمهور عراق، يکم فوريه سال جاري ميلادي محمد توفيق علاوي را مامور تشکيل کابينه عراق کرد.

رئيس‌جمهور کره‌جنوبي:

همه‌گيري کرونا

به‌زودي پايان مي‌يابد

مون جايه اين رئيس‌جمهور کره جنوبي گفت: همه‌گيري ويروس کرونا به‌زودي پايان مي‌يابد و محور کار بايد بر بازگشت اقتصاد به مدار رشد سالم و پايدار متمرکز شود. به گزارش (پنجشنبه) خبرگزاري يونهاپ از کره‌جنوبي، جايه اين در نشستي با شماري از صاحبان شرکت هاي بزرگ تجاري اين کشور افزود: اطمينان داشته باشيد که همه‌گيري کرونا بزودي تحت کنترل قرار مي‌گيرد. وي با اشاره به آثار مخرب اين ويروس به چرخه‌هاي اقتصادي و تجاري و صنعتي کره‌جنوبي و ديگر کشورها، گفت: اولويت کاري ما اهتمام به احياي اقتصاد در مسير رشد پايدار است. مون خاطر نشان کرد که اين ويروس در کره‌جنوبي به‌طور کامل و در آينده نزديک مهار مي‌شود و تدابير قرنطينه و مديريت پيشگيري و کنترل بيماري نتايج موثري داشته است. رئيس‌جمهور کره‌جنوبي از نهادهاي ذي‌ربط خواست تدابير قرنطينه را تا پايان عمر کرونا حفظ و اجرا کنند و افزود: متاسفانه کوويد 19 ( ويروس کرونا ) بدجوري گريبان اقتصاد کره‌جنوبي را گرفت و تاثيرات مخربي براي ما داشت، اما دولت و چرخه‌هاي اقتصادي با مشارکت يکديگر از اين دوره گذر خواهند کرد. وي تاکيد کرد که در اين شرايط سخت دولت کره‌جنوبي شرکت‌هاي خصوصي و مردم را به حال خود رها نخواهد کرد و در زمينه تامين تسهيلات مالي به آنها مساعدت خواهد کرد.مرکز پيشگيري و کنترل بيماري کره‌جنوبي در بيانيه‌اي اعلام کرده که در روزهاي اخير هيچ فردي در اين کشور به کرونا مبتلا نشده و همچنان شمار مبتلايان 28 نفر است که 7 نفر آنها درمان شده‌اند و وضعيت بيماران ديگر با ثبات است و به‌زودي شمار بيشتري از بيمارستان مرخص خواهند شد. اين مرکز همچنين افزوده است که هزاران نفر تحت آزمايش‌هاي تشخيص کرونا قرار گرفته‌اند و براي اين منظور تاکنون 850 هزار دلار هزينه شده است.

اعزام 2600 پزشک نظاميبه «ووهان» چين براي مقابله با «کرونا»

در حالي‌که تعداد قربانيان ويروس «کرونا» از هزار و 300 تن عبور کرده، پکن از استقرار دو هزار و 600 پزشک نظامي براي کمک به مقابله با اين ويروس کشنده در «ووهان» خبر داده است. در پي افزايش قربانيان ويروس ناشناخته و کشنده «کرونا» به بيش از هزار و 300 نفر؛ چين، دو هزار و 600 پزشک نظامي را براي کمک به جلوگيري از شيوع اين ويروس به شهر «ووهان» استان «هوبي» اعزام مي‌کند. بنا به گزارش شبکه روسي «راشاتودي»، اعزام صدها پزشک نظامي به شهر ووهان چين به‌عنوان مرکز شيوع ويروس کرونا در حالي صورت مي‌گيرد که (پنجشنبه) تعداد مبتلايان به اين ويروس ناشناخته از مرز 60 هزار نفر در سراسر جهان عبور کرده و تعداد قربانيان آن نيز به بيش از هزار و 300 نفر افزايش يافته است. وزارت دفاع چين گزارش کرده است که (پنجشنبه)، هزار و 400 کادر پزشکي نظامي در شهر ووهان واقع در مرکز چين مستقر شده‌اند که اين کادر پزشکي از يگان‌هاي نيروي دريايي، هوايي، پليس مسلح، نيروهاي لجستيک و نيروهاي پشتيباني راهبردي و حتي يگان راکتي مي‌شوند. اين اولين بار نيست که ارتش چين براي کمک به مبتلايان به ويروس کرونا، نيرو به ووهان اعزام مي‌کند و کارکنان پزشکي ديگري براي تکميل کادر دو بيمارستاني که اوايل ماه جاري ميلادي براي رسيدگي به بيماران مبتلا به ويروس کرونا تاسيس شده بود، اعزام شده‌اند. از طرف ديگر، رسانه‌هاي دولتي چين گزارش کردند که «جيانگ چائوليانگ» دبير و نماينده اول حزب کمونيست در استان «هوبي» و «ما گواژانگ» دبير اول حزب کمونيست در ووهان از سمت‌هاي خود برکنار شده‌اند. «يينگ يونگ» شهردار شانگهاي جايگزين چائوليانگ و «وانگ ژونگلين» دبير اول حزب کمونيست در «جينان» قرار است مسئوليت اين حزب را در ووهان برعهده بگيرد. «شي جينپينگ» رئيس‌جمهور چين (چهارشنبه) از نشانه‌هاي يک تحول مثبت در کنترل و مهار اين ويروس ناشناخته خبر داد و گفت که اين تحول مثبت ناشي از «اقدامات و تدابير سختگيرانه» دولت چين است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی