بستن

تتلو آزاد شد

تتلو آزاد شد

آرمان ملي: امير‌حسين مقصودلو، معروف به «تتلو»، با انتشار پست‌هايي در حساب کاربري خود در اينستاگرام، از آزادي خود خبر داد. پس از حدود يک هفته بازداشت، تتلو در ترکيه آزاد شده است. هشتم بهمن تتلو که ساکن ترکيه است با انتشار پيام‌هايي در شبکه‌هاي اجتماعي از بازداشت خود توسط پليس ترکيه خبر داد. او به نقل از پليس ترکيه نوشته بود که دولت ايران خواستار بازگرداندن اوست. تتلو افزوده بود که پليس ترکيه مي‌گويد «دولت ايران گفته، او جوان‌ها را تشويق مي‌کند به مواد مخدر و مي‌خواهند مرا به ايران برگردانند». ابينا هم هشتم بهمن نوشت: «اميرحسين مقصودلو معروف به امير تتلو از خوانندگان زيرزميني از سوي پليس بين‌الملل دستگير شد». سردار هادي شيرزاد، رئيس پليس بين‌الملل ناجا در گفت‌وگو با ايسنا، در اين باره گفت: با درخواست مرجع قضايي، پليس اينترپل براي اين فرد اعلان قرمز صادر کرد. سردار احمد نوريان سخنگوي ناجا نيز با تاييد اين خبر اظهار کرد: پس از درخواست پليس بين‌الملل ناجا به سازمان اينترپل براي اين خواننده، معروف به امير تتلو اعلان قرمز صادر شده است و طبق گزارشات دريافتي اين فرد از سوي پليس ترکيه بازداشت شده است. سايت پليس به نقل از سردار نوريان نوشت: به درخواست مرجع قضايي به دليل ترغيب شهروندان خصوصا جوانان به استفاده از مواد مخدر به ويژه روانگردان‌ها و نيز اشاعه فساد، پليس بين‌الملل ناجا براي تبعه ايراني اميرحسين مقصودلو، از طريق سازمان اينترپل اعلان قرمز صادر کرد که در نتيجه آن، فرد ياد شده توسط پليس ترکيه بازداشت شده است.

ترکيه تتلو را تحويل نمي‌دهيم

با توجه به اينکه بسياري در کشور در انتظار بازگرداندن تتلو بودند نامه‌نيوز نهم‌ بهمن نوشت: «پيش از اين حساب اينستاگرام متعلق به امير‌حسين مقصودلو در يک استوري اعلام کرد که اين خواننده هنگام سفر از ترکيه به مقصد لندن از سوي پليس اين کشور بازداشت شده است. اما تاکنون جزئياتي در مورد چگونگي انتقال اين فرد به کشور از سوي پليس اعلام نشده است. همچنين سايت پليس به نقل از سردار نوريان نوشت: به درخواست مرجع قضايي به دليل ترغيب شهروندان خصوصا جوانان به استفاده از مواد مخدر به ويژه روانگردان‌ها و نيز اشاعه فساد، پليس بين‌الملل ناجا براي تبعه ايراني اميرحسين مقصودلو از طريق سازمان اينترپل اعلان قرمز صادر کرده که در نتيجه آن، فرد ياد شده توسط پليس ترکيه بازداشت شده است.»

عذرخواهي تتلو در سال 95

29 مهر 95 تتلو در زندان اوين بود و اينستاگرام خود را به‌روز کرد. وي با به اشتراک گذاشتن پستي، از بازپرس پرونده‌اش عذرخواهي کرد. او نوشت: «با سلام و عرض ادب خدمت همه مردم ايران. اينجانب اميرحسين مقصودلو (امير تتلو) از همين‌جا براى بار ديگر در مقابل ديدگان ميليون‌ها ايرانى، از جناب آقاى قاسم‌زاده بازپرس محترم پرونده‌ام و همچنين آقاى هاشمى‌مقدم، مالك محترم مجموعه اريكه‌ايرانيان، بابت هرگونه بى‌احترامى و هر اتفاق ناخواسته ديگر كه پيش آمد از طرف خودم و هوادارانم عذرخواهى مي‌‎كنم. اميدوارم كه بنده حقير را مورد لطف و بخشش خود قرار دهيد. در 28 تير 96 هم سيدمحمدعلي ابطحي گفته بود معتقدم پذيرش توبه تتلو از بهترين کارهاست، اما تکليف هنرمنداني که از آن گناهان نکرده‌اند تا توبه کنند چيست؟ خبرآنلاين در اين باره نوشت: سيدمحمدعلي ابطحي، به توجه اصولگرايان به اميرحسين مقصودلو، رپر زيرزميني واکنش نشان داد. او با توجه به حضور اميرحسين مقصودلو (تتلو) در محافل و جلسات اصولگرايان، در کانال تلگرام خود نوشته است: «پذيرش توبه تتلو از بهترين كارهاست اما توجه به مشكلات هنرمندان محترمي كه از آن گناهان نكرده‌اند تا توبه كنند نيز ضروري است. اصولگرايان آنها را هم دعوت كنند و مشكلات جامعه فاخر هنري را هم مورد توجه قرار دهند.»

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی