بستن

امیر جدیدی قبول نمی‌کرد این فیلم را نمی‌ساختم

امیر جدیدی قبول نمی‌کرد
 این فیلم را نمی‌ساختم

نشست خبري فيلم سينمايي «روزصفر» به کارگرداني سعيد ملکان عصر دوشنبه 14 بهمن‌ماه باحضور کارگردان و ديگر عوامل اين فيلم سينمايي و فرزاد حسني مجري نشست در پرديس سينمايي ملت برگزار شد. سعيد ملکان درباره انتحاب اين سوژه براي فيلم اول خود در مقام کارگردان گفت: اين فيلم اول نه شايد فيلم آخر من باشد. اين سوژه براي من بسيار جالب بود و خوشحالم که اين فيلم را جلوي دوربين بردم. ساعد سهيلي نيز درباره بازي در اين فيلم توضيح داد: خوشحالم که بعد از2 سال دوري از سينما با اين فيلم بازگشتم. در واقع يکي از دلايلي که اين نقش را بازي کردم تفاوت آن بود نقشي که براي آن کنجکاو بودم و به نوعي خود را وکيل اين کاراکتر مي‌دانم. در واقع براي من مهم بود که بدانم چه اتفاقي براي يک آدم ساده و دستفروش رخ مي‌دهد که به چنين شخصيتي مي‌رسد. امير جديدي نيز در ادامه اين نشست گفت: در سينماي ما کم پيش مي‌آيد که چنين نقشي نوشته شود و بي‌شک بسياري از بازيگران دوست دارند اين نقش را بازي کنند و من خوشحالم اين نقش را پذيرفتم.

بودجه توليد «روزصفر» 8 ميليارد بود

سعيد ملکان درباره هزينه توليد اين فيلم بيان کرد: بودجه توليد اين فيلم 8 ميليارد تومان بود، البته قرار بود بنياد سينمايي فارابي بخشي از هزينه توليد را تامين کند اما چند روز مانده به آغاز فيلمبرداري از اين کار صرف‌نظر کردند و اين فيلم را يک پروژه جذاب نمي‌ديدند، در چنين شرايطي از دوستانم کمک گرفتم. وي درباره فيلمنامه بيان کرد: طرح اوليه فيلم را آقاي اصفهاني نوشته بود که من به‌همراه بهرام توکلي فيلمنامه «روزصفر» را نوشتيم. وي همچنين درباره حضور کمرنگ زنان در فيلم تاکيد کرد: اين فيلم 2 بخش جاسوسي و عملياتي دارد، بخش اول يک شخصيت مهم دارد و بخش دوم که عملياتي است، اصولا بازيگران مرد حضور داشتند. ملکان درباره موسيقي فيلم گفت: افشين عزيزي همچنان در حال ساخت موسيقي فيلم است و آنچه که امروز در اين فيلم شنيديد موسيقي انتخابي بود. سهيل دانش اشراقي طراح صحنه اين فيلم بيان کرد: بيشتر لوکيشن‌هاي فيلم در ايران ساخته شده است و ما تمام تلاش خود را کرديم که به خواسته ملکان که به‌خوبي مي‌داند چه چيز مي‌خواهد نزديک شوم. فيلمبرداري «روزصفر» بيشتر در ايران بود و ملکان به‌خوبي مي‌دانست چه چيز مي‌خواهد و ما تمام تلاش خود را کرديم تا به آنچه که کارگردان مي‌خواهد نزديک شويم. امير ملک‌پور طراح لباس نيز توضيح داد: باتوجه به جغرافيايي که در آن بزرگ شدم با لباس قوم بلوچ و پاکستان آشنا بودم همچنين با تجربه همکاري در «شبي که ماه کامل شد»، توانستم طراحي لباس را انجام دهم.

دنبال قهرمان غيرکليشه‌اي بوديم

ملکان در توضيح اينکه شخصيت مامور چرا بايد به ابرقهرمان‌هاي سينما هاليوود نزديک باشد، تاکيد کرد: علاقه‌ ما اين بود که براي شخصيت مامور از قالب کليشه سينماي ايران خارج شويم، البته هيچ اغراقي براي اين نقش وجود ندارد اين درحالي است که در هاليوود اغراق‌هاي بسياري دارد اما همه آن را باور مي‌کنند، اما چون تماشاچي عادت به چنين شخصيتي در سينماي ايران ندارد آن ر اغراق شده مي‌داند. ميثم مولايي تدوينگر «روزصفر» نيز گفت: اعتمادي که سعيد ملکان و بهرام توکلي به تدوينگر داشتند باعث ايجاد اشتياق براي من شد که بتوانم تمام تلاش خود را براي اين پروژه داشته باشم. نيمه اول از تدوين ريتم پايين‌تري براي روايت قصه دارد، نيمه دوم ريتم قصه تند مي‌شود. ملکان در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود توضيح داد: بهترين انتخاب من براي نقش ريگي ساعد سهيلي بود و او توانست نقش خود را به خوبي ايفا کرد. قطعا ساعد توانايي خوبي در بازيگري دارد و تجربه همکاري را با وي داشتم اين را ثابت کرده است.وي همچنين تاکيد کرد: داستان فيلم کاملا واقعيت دارد و انگيزه‌ام براي ساخت اين فيلم اين بود که دوست داشتم براي آدم‌هايي که براي امنيت ما تلاش مي‌کنند فيلم بسازم و همچنين نشان دهم که اين افراد نبايد طلبکار باشند چرا که اين شغل را خودشان انتخاب کرده‌اند.

«روزصفر» بهترين فيلم جشنواره است

مسعود فراستي منتقد سينما با حضور در اين نشست گفت: تبريک مي‌گويم به همه سينماي ايران چرا که اولين فيلم ملي اکشن و امنيتي ايران ساخته شد به عوامل تبريک مي‌گويم. اين فيلم که از نظرم نه فيلم اول کارگردان بلکه فيلم دهم آن است نشان داد که سعيد ملکان تکنيک بلد است و اين فيلم بهترين فيلم جشنواره است. ملکان در ادامه بيان کرد: اين فيلم براساس واقعيت و نه تخيل ساخته شده است و شخصيت جديدي نماينده يک تفکر است که براي دفاع از امنيت کشور تلاش مي‌کنند. وي ادامه داد: هيچ جايي از فيلم تروريست‌ها را در سيستان‌وبلوچستان نشان داده است و بيشتر مدارس و محل اردوي تروريست‌ها در پاکستان است. ملکان همچنين درباره انتخاب امير جديدي بيان کرد: هر کدام جاي من بوديد براي اين نقش گزينه ديگري جز جديدي نداشتيد وبايد بگويم که اگر او قبول نمي‌کرد من اين فيلم را نمي‌ساختم. جديدي در بخش ديگري از اين نشست تاکيد کرد: تجربه بازي در چنين کارکتري را نداشتم و بايد چيزهاي بسياري ياد گرفتم و اميداوارم به‌خوبي نقش را بازي کرده است. ملکان در پاسخ به اين پرسش که گويا برخي از عوامل فيلم در آلمان از گروه جدا شده‌اند، توضيح داد: آنچه در برلين رخ داد کاملا درست است و چيزهايي از ما دزديده شد اما نمي‌توانم با آبروي آنها بازي کنم و اسم آنها را بياورم. ملکان در پايان در جواب اين سوال که آيا بعد از شهادت سردار سليماني سکانسي به فيلم اضافه شده است، گفت: زمان که شهيد سليماني ترور شد ما در آلمان بوديم و نمي‌توانستيم سکانسي از اين شهيد بزرگوار در فيلم داشته باشيم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی